2013 m. rugsėjo 29 d., sekmadienis

Chanel le volume de chanel mascara

Tušas pati svarbiausia makiažo dalis. Gražios, ilgos ir teisingai išryškintos blakstienos jau pusė makiažo, todėl tušą renkuosi labai atidžiai. Kristianos konsultantė padovanojo man Chanel le volume de chanel mascara tušo mėginuką. Šiandien apie jį:

Chanel tušo reklama atrodo įspūdingai ir daug žadančiai. Todėl ėjau namo su dideliu noru išbandyti šį stebuklą.

Gamintojo aprašymas:
Chanel le volume de chanel mascara- tai ypatingą blakstienų tankumą suteikiantis tušas.
Inovacinis tušo šepetukas  su skirtingo ilgio šereliais padeda nudažyti kiekvieną blakstieną.

6 g.
Kaina 119 lt

Mano nuomonė:
Man tušas visai nepatiko, tokių baisių blakstienų jau seniai nemačiau... Mano blakstienos pakankamai tankios, iš tušo aš noriu dar didesnio tankumo, kažkiek ilgio ir nesulipusių blakstienų efekto. Tačiau po Chanel tušo mano blakstienos buvo sulipusios. Aš pagalvojau kad tušas naujas, šviežias ir nusprendžiau duoti jam dar vieną šansą po mėnesio, plius turėjau padaryti nuotraukas į šį atsiliepimą. Tušas nepagerėjo... blakstienos vistiek sulipusios. Tikriausiai reikia perbraukti su blakstienų šukomis, bet specialiai aš to nedariau... Tušo šepetėlis guminis. Atrodo turėtų nudažyti gerai.

Įkeliu nuotraukas kaip atrodo nudažytos blakstienos:


blakstienos be tušo
Akivaizdžiai matosi, kad blakstienos sulipusios po 3-4

Matosi kaip tušas nudažo viršutinį voką

Apibendrinant noriu pasakyti, kad pilnos šio tušo versijos nepirksiu... Noriu savo numylėtinė: Chanel Inimitable Intense (juoda ir ruda). Greitai įkelsiu nuotraukas. ;-)


SHARE:

2 komentarai

  1. Keista, o man labai patiko. Šepetėlis guminis, taip, geriau būtų paprastas. Taip, nesukant šepetėlio iš pradžių lipina, jei dažyt taip, kaip su šukutėm. Bet jei teisingai, sukant šepetuką, tai pusė bieso, atsiskiria jos visai neblogai. Tos blakstienos...

    Tik va keista, mano mėginukas kitoks. Maniškis baigiasi kaip dantų pasta, pakuotės galiukas ne apvalus...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gal tavo blakstienos kitokios... ;-) man tai visai ne... įkelsiu nuotraukas su Chanel Inimitable Intense, tai skirtumas akivaizdus. Ten irgi šepetelis guminis, bet rezultatas labai gražus: blakstiena prie blakstienos... jų daug ir nesulipusios... ir nereikia nei šukuoti su šukomis, nei šepetelio suktis... tiesiog pasaka... bet kiekvinas renkasi savo tušą... kaip ir savo bb kremą, kvepalus ir pan...

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig