2013 m. rugsėjo 30 d., pirmadienis

Kova su celiulitu tęsiasi su Eveline kremais

Kiek aš save prisimenu, aš visada turėjau celiulitą. Nesvarbu keik masažo kursų praėjau, kiek sportavau... jis visada likdavo vietoje... aišku jis ne buvo visai žiaurus, bet maudymukų sezono metu celiulito problema labai aštrėja. Kremas nuo celiulito visada stovi mano vonioje ir naudojamas pastoviai... tik tada celiulito žymės atrodo mažesnės. Aš išbandžiau labai daug įvairių kremų nuo pačių brangiausių YSl ir Chanel, vidutinės kainos Geomar iki Eveline... šiandien apie juos ir papasakosiu.




Eveline Liekninamasis anticeliulitinis serumas "Slim Exstreme 4D"
jautriai odai, šaldomasis efektas
Gamintojo aprašymas:
Tai naujos kartos serumas, kuris yra specialiai sukurtas kovai su celiulitu ir figūros modeliavimui. Kompleksas Intenslim mažina riebalų sukaupas ypač pilvo srityje. Hiolurono rūgštis intensyviai drėkina ir stangrina odą. PhitoCellTec - augalinės kilmės hamieninės ląstelės, aktyvina silpnas odos ląsteles, stimuliuoja regeneracijos procesus ir padeda kovoti su celiulitu. Kompleksas LipoCell Slim stimuliuoja riebalinių ląstelių deginimą, aktyviai skatina lieknėjimo procesą ir naikina celiulitą. Augalinis pienelis Chufa Milk EC, dumblių ekstraktas, vitaminų kompleksas A, E, F maitina, drėkina ir atstato epidermį. Oda tampa švelni ir minkšta.
Naudojimas:
Kasdien,  2 kartus į dieną, masažiniais judesiais įtrinkite serumą į probleminius odos plotus. Jausite malonų šaldomąjį poveikį. Pirmuosius rezultatus pastebėsite jau po keturių savaičių reguliaraus naudojimo. Po kiekvieno naudojimo nusiplaukite rankas.
Gamintojas: Lenkija
150 ml.
Konsistencija:


Sudėtis:

Kaina apie 20 lt, aš pirkau Martynos parduotuvėje su 50% nuolaida.

Mano nuomonė:
Kremas gelinės-kreminės tekstūros, greitai įsigeria į odą, nelieka lipnumo pojūčio, turi lengvą šaldomąjį poveikį (šaldomasis poveikis jaučiamas stipriau po kūno šveitimo, bet ištverti galima). Dabar apie efektą:
kaip ir buvo parašyta, aš naudojau du kartus per dieną pilvo srityje. Pilvo oda sustangrėjo, celiulitas tapo mažiau matomas, bet riebalų sluoksnis nesumažėjo. Tiesa, kremo man užteko tik dviem savaitėms. Manau jeigu dar galios nuolaida, nusipirksiu dar vieną kremo pakuotę.


Eveline Liekninamasis anticeliulitinis serumas su aukso dalelėmis "Slim Exstreme 4D"
Kovoja su užsisenėjusiu celiulitu, šaldomas efektas. Jautriai odai.
Gamintojo aprašymas:
Tai naujos kartos serumas, kuris yra specialiai sukurtas kovai su celiulitu ir figūros modeliavimui. 24 karatų auksas, bioHyaluron Slim kompleksas ir ginkmedžio ekstraktas stimuliuoja poodinėse audiniuose kraujotaką, pašalina toksinus ir riebalų rūgštis, mažina celiulitą, intensyviai drėkina ir stangrina odą. Kompleksas Lipocell Slim stimuliuoja riebalinių ląstelių deginimo procesą, aktyviai skatina lieknėjimo procesą ir naikina celiulitą. Phyto Cell Tec augalinės kilmės hamieninės ląstelės, aktyvina silpnas odos ląsteles, stimuluoja regeneracijos procesus ir padeda kovoti su celiulitu. Argano aliejus pastebiamai pašalina strijas ir mažina celiulitą.
Augalinis pienelis Chufa Milk EC, dumblių ekstraktas, vitaminų kompleksas A, E, F maitina, drėkina ir atstato epidermį. Oda tampa švelni ir minkšta.
Naudojimas:
Kasdien,  2 kartus į dieną, masažiniais judesiais įtrinkite serumą į probleminius odos plotus. Jausite malonų šaldomąjį poveikį. Pirmuosius rezultatus pastebėsite jau po 3 savaičių reguliaraus naudojimo. Po kiekvieno naudojimo nusiplaukite rankas.
Gamintojas: Lenkija
250 ml.
 Konsistencija:
Lengvas gelio konsistencijos kremas su aukso blizgučiais.

Šitoje nuotraukoje matosi kaip pas mane blizga rankos po kremo naudojimo
Sudėtis:
Kaina 22 lt, aš pirkau Martynos parduotuvėje su 50% nuolaida.

Mano nuomonė:
Man šitas kremas nepatiko, nes jokio poveikio savo kojų ir sėdmenų celiulitui, apart šaldomojo, nepastebėjau, nors dariau viską pagal instrukciją. Labai maišo  blizgučiai, aišku jų nesijaučia ant kūno, jos labai smulkios, bet dalis jų gali likti ant juodų kelnių...


Eveline Anticeliulitis kremas visų tipų odai
Trejopo poveikio: lieknina, lygina ir drėkina odą, didina odos elastingumą ir stangrumą.
Šis kremas nepakeičiama priemonė kovojant su celiulitu ir strijomis. Priemonė mažina esamas strijas bei stabdo naujų atsiradimą. Giliai regeneruoja odą, stiprina kolageno ir elastino audinius. Padeda odai išlaikyti optimalų elastingumą. Malonūs vėsumo pojūtis garantuoja serumo greitą poveikį. Aktyvus komponentai: Kompleksas Lipocell Slim, kofeinas, kolagenas ir elastinas, stimuliuoja kolageno audinių susidarymą bei kraujo cerkuliaciją, didina odos atsparumą strijoms, maksimaliai atstato odos elastingumą, standumą ir audinių minkštumą. Gebenės, Ginko Biloba bei asiųklio ekstraktai didina  fibroblastų poveikio efektyvumą, bei kolageno ie elastino gamybą. Vitaminų A, E, F, H kompleksas stiprina, maitina, minkština ir lygina epidermį, gerina odos būklę, padaro ją švelnią lyg aksomas. 
Naudojimas:
Kasdien,  2 kartus į dieną, masažiniais judesiais įtrinkite serumą į probleminius odos plotus. Jausite malonų šaldomąjį poveikį. Pirmuosius rezultatus pastebėsite jau po 3 savaičių reguliaraus naudojimo. Po kiekvieno naudojimo nusiplaukite rankas.
Gamintojas: Lenkija
250 ml.
Konsistencija:

Sudėtis:
Kaina 16 lt, aš pirkau Martynos parduotuvėje su 50% nuolaida.

Mano nuomonė:
Šitas kremas man patiko labiausiai iš visų, nes poveikis matosi iš karto. Kremo konsistencija labai tiršta, gerai maitina ir drėkina odą. Po kremo naudojimo celiulitas tampa mažiau matomu, oda akimirksniu sustangrėja. Šaldomasis poveikis jaučiasi daugiausiai po kūno šveitimo procedūrų. Žinau, kad nupirksiu dar ne vieną pakuotę šio kremo, o gal ir neprireiks.... ;-)

Apibendrinat noriu pasakyti, kad Eveline produkcijos kokybė mane nustebino gerąją prasmę. Geri produktai už pakankamai neaukštą kainą. Savaime suprantama, kad niekas ir nesitiki kad celiulitas be sporto pratimų, tinkamos mitybos ims ir dings tik vieną kartą patepus kremu. Tačiau veiksmingas poveikis po kelių produktų aprašytų anksčiau matosi. Noras bandyti kitus Eveline produktus nedingo. 
Laukit tęsinio...
SHARE:

15 komentarų

  1. Anonimiškas2013-09-30 16:33

    Aš irgi esu išbandžiusi šį Eveline žalią kremą nuo celiulito, tai tikrai galiu pasakyti, kad jis efektingas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man merginos parašė iš Supermamos kad Oranžinis irgi labai efektyvus... o rusų saituose populiariausias raudonas kremas ir serumas (šildantis). Gal bandėte?

      Panaikinti
  2. Blemba, šiandien Eurokose žaliam akcija, o aš susipainiojau, kurį pirkti, ir nepirkau jokio :D
    Ryt eisiu dar kartą :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. o Martyna parduotuvė Kaune yra? nes ten visas pigiai kainuoja...dar rytoj parašysiu apie Biusto ir sėdmenų kremus... ten irgi pakankamai geri ;-)

      Panaikinti
    2. Vakar specialiai pažiūrėjau Eurokose, akcija žaliam kūno šveitikliui iš šitos serijos... o celiulito kremas kainuoja įprastai. Martynoje nuolaidos dar yra.

      Panaikinti
  3. Eurokose su akcija šitas žalias kainuoja 11 Lt. Tai gal kiek brangiau, bet ne baisiai...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai dar pusė bėdos... ;-) bet Martynoje vistiek pigiau...

      Panaikinti
  4. Aš ieškojau Droge šito žalio norėjau išbandyt, bet arba pakeista pakuotė, arba ten ne tas, nes ten rašė 4D ir slim fitness atrodo. Gal žinot tas pats čia ar ne?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai kitas, nes 4D, visai kitokia linija... galiu pasakyti, nebandziau... ten toks tamsiai zalias?

      Panaikinti
  5. Dabar tiksliai nė nepamenu, bet jo, prie ta,sesnių.. supratau, gerai, kad nepaėmiau, paėmiau tą geltoną, nes nenorėjau šaldančio, bet kažkaip nežinau, kaip čia su tuo poveikiu.. Ir to šaldymo nebaisiausiai jaučiu, norėčiau daugiau..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Auksinis nešaldo taip kaip žalias, žalio efektas truputi stipresnis, tačiau nepalyginti su deginančių efektų Planetos Organikos šveitiklio.. bet ten ir poveikis žymiai stipresnis.. bet reikia kentėti
      http://lithuaniabeauty.blogspot.com/2014/03/planeta-organica-dead-sea.html

      Panaikinti
  6. Vat bijau aš to deginančio, gal reikės pabandyti merginos atsiliepimą toj temoj apie kavą, skaičiau šiandien kaip tik apie tai, nors ten kiek kitoks, sako, efektinga.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Su kava gerai, bet terliotis ir vonią plauti nesinosri... dėl efektyvumo pasakyti sunku, reikia dėrinti sportą, mitybą ir kremus, tada bus matomas efektas.

      Panaikinti
  7. Anonimiškas2015-06-05 11:36

    Esu girdėjusi, kad celiulito naikinimas su šiuo kremu yra ypač efektyvus. Reikės išbandyti. Nes tie kavos tirščiai man nepadeda.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Kai kurias is siu priemoniu dave pabandyti https://www.azuolynospa.lt/, tai yra tikrai neblogu variantu.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig