2013 m. rugsėjo 30 d., pirmadienis

Kerastase Bain Force Architecte šampūnas ir plaukų kaukė

Po vieno iš nesėkmingo dažymo mano plaukai buvo labai pažeisti, jie buvo sudeginti balinamais dažais. Pradėjo lūžinėti, slinkti. Aš skubiai ieškojau sprendimo, kaip sustabdyti plaukų lūžinėjimą ik kaip sustiprinti likusius plaukus. Perskaičiau labai daug komentarų internete ir nusprendžiau surizikuoti: nupirkau Kerastase Bain Force Architecte šampūną ir plaukų kaukę.



Kerastase Resistance-žalioji Kerastase plaukų priežiūros linija. 
Stiprinamoji nualintų plaukų priežiūra. Resistance suteikia plaukams gyvybingumo ir atkuria jų dėl žalingo aplinkos poveikio nualintą vidinę struktūrą. Atgaivinti plaukai vėl tampa gyvybingi, stiprūs ir atgauna apimtį.



Bain Force Architecte 

Gamintojo aprašymas:

Kerastase Bain Force Architecte atkuriamoji gležnų, labai pažeistų plaukų vonelė su Ciment-Cylane3 kompleksu. Rezultatas: ilgam užpildo ir sustiprina plaukus. Stiprina plaukų skaidulas.

Sudėtis:

Konsistencija:

250 ml.

Kaina: 66 lt 





Masque Force Architecte 

Kerastase Masque Force Architecte atkuriamoji plaukų kaukė su Ciment-Cylane3 kompleksu. 
Rezultatas
Intensyviai ilgam užpildo gležnus, pažeistus plaukus.

Naudojimas
Graikinio riešuto dydžio priemonės paskirstykite ant rankšluoščiu nusausintų plaukų. Palikite 5-10 min. Kruopščiai nuskalaukite.
 

Sudėtis:
Water, Aminopropyl Triethoxysilane, Cetearyl Alcohol, Lactic Acid, Fragrance, Polyquaternium-37, PEG-150/Stearyl Alcohol/SMDI Copolymer, Mineral Oil, Hydroxyethylcellulose, Maltodextrin, Limonene, PPG-1 Trideceth-6, Arginine, Glutamic Acid, Cetrimonium Chloride, Serine, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Geraniol, Benzyl Alcohol, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol.

Konsistencija:

Kaina: 135 lt
200 ml.

Mano nuomonė:
Po tokių skurdžių aprašymų ir kosminės kainos, aš  manau niekas nenupirks tokių produktų. Nes informacijos nulis. Nei kas yra tas stebuklingas Ciment-Cylane3 kompleksas, nei kam jis reikalingas. Aš pasistengsiu Jums parašyti visa man žinoma informaciją apie šios produktus ir savaime suprantama, pasidalinsiu savo rezultatu.
Iš karto skubu pasakyti, kad šampūnas ir kaukė man labai padėjo. Tai ne priežiūros linija, tai Kerastase gydomoji plaukų linija kuri atstato plaukus iš vidaus Ciment-Cylane3 komplekso dėka. Kerastase plaukų priežiūros linijos turi skirtingo stiprumo produktus pažymėtus skaičiais nuo 1 (silpniausio) iki 3-4 (stipriausio).  Šampūnas ir kaukė Bain Force Architecte priskiriami prie 3-4 stiprumo lygio.
Ką daro Ciment-Cylane3 kompleksas? Tai intensyvus pažeistų plaukų atstatymas . Jis užpildo Pro Keratinu pažeistą plaukų struktūrą, susideda iš 17 aminorūgščių. 
Šampūnas ir kaukė turi būti naudojami kartu, nes šampūnas paruošia plaukus ir susitiprina kaukės poveikį. 
Kerastase Bain Force Architecte linija turi malonų profesionalios kosmetikos kvapą. Šampūnas gerai išvalo plaukus, po pirmo naudojimo aš nustebau, kodėl mano plaukai po šampūno liko sausi ir šiurkštus, bet taip ir turi būti. Šampūnas labai giliai išplauna visus nešvarumus iš plaukų struktūros. Kaukė gelinės konsistencijos, pasiskirsto labai lengvai... jos reikia visai nedaug, bet plaukai atgimsta iš karto. Aš laikiau kaukė 10-15 min.

Noriu pasakyti, kad kaukės sudėtyje nėra silikono, todėl labai gero kosmetinio efekto laukti nereikia. Plaukai tiesiog stiprėja iš vidaus, nustoja slinkti ir plaukų galiukai atrodo žymiai geriau. Po 3 plovimų mano plaukai nustojo slinkti ir lūžinėti. Pats svarbiausias dalykas: kad šių priemonių negalima naudoti pastoviai, nes šių priemonių sudėtyje nėra maitinamųjų savybių, todėl būtina kaitalioti su maitinamosiomis kaukėmis.

Apibendrinat noriu pasakyti:
Kuo blogesni jūsų plaukai, tuo greičiau jus pamatysite rezultatus.
Kai aš pirkau tas priemonės, bandžiau ieškoti atsiliepimų internete... jų yra mažai, ir pusė iš jų yra blogi. Aš manau tai dėl to, kad žmonės perka priemonės internetu ir negauna specialisto konsultacijos tinka ar netinka jiem tokios priemonės, niekas nepaaiškina kaip taisiklingai naudoti.
Man tiko ir aš ir mano plaukai liko patenkinti... ;-)

SHARE:

10 komentarų

  1. kiek kartu i savaite naudodavot sitas priemones? ar kaitaliodavot su paprastu sampunu?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Daugiausiai du kartus, nes plaunu galvą kas 2-3 dienas. Kaukę ir šampūną reikia naudoti tik kartu. Aš savaime suprantama bandžiau kaukę be šampūno efektas buvo jau nebe toks.

      Panaikinti
  2. pasiziurejau- as turiu 1-2level sampuna ir kondicionieriu. kaukes kazkaip nepirkau :) naudoju 1-2x savaitej, kol kas nieko ypatingo nepastebejau..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žiūrint kiek pažeisti Jūsų plaukai... pas mane iš karto sumažėjo plaukų slinkimas ir galiukų skilinėjimas. Tačiau plaukai buvo pažeisti net labai. Kai aš pradėjau juos tiesinti su tiesintuvu, gabalas plaukų taip liko tiesintuve. Dabar net nuotraukoje matosi (pažiūrėkite Kerastase Nectar temoje) kad plaukai nelygus, tai čia po to atvėjo, nors tiesinu visada su 140 laipsnių tieisntuvu. Tai buvo pagrindinis pasistumimas pirkti Kerastase Architeche pačią stipriausią liniją. Rezultatu aš patenkinta, dabar galiu užsiimti tik plaukų maitinimu. Dėl jūsų turimų produktų aš nežinau, pas mane tokiū nebuvo... kažkur rusų saitose skaičiau kad Kondicionerius nelabai... bet savo nuomonės kol kas neturiu... o kokio efekto Jus tikitės?

      Panaikinti
  3. siaip jokio nesitikiu :D, man dabar slenka plaukai po nestumo siaubingai, po tris kuokstus kasdien. bet sito jokie sampunai nei vitaminai nesustabdys.. tai tiesiog naudoju ta kerastase ir tikiuosi kad nauji augantys plaukai stipresni bus :) o galai man ir taip neskyla. Aliona, padarykit irasa apie rusaiciu blogus ir youtube kanalus, kuriuos ziurit, labai idomu butu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na matote, hormoninis ir kosmetinis plaukų slinkimas du skirtingi dalykai... todėl iš šampūno ir balzamo tikėtis daug negalima, reikia gerti vitaminus.
      Aš būtinai įkelsiu savo mėgstamiausius blogus, jau nusiunčiau Rusų ir Jav merginoms laiškus, kad galėčiau jungti jas į savo rubriką "kitų blogų naujienas" per savaitę. Nes be jų leidimo rašyti apie jas savo bloge kol kas negaliu... ;-)

      Panaikinti
  4. Ė, tai ir jos tada apie tave rašo. Ir kas, kad tu lietuviškai, čia net skaityt daugumoj nereikia - lakas buteliuky - lakas ant nagų, krempudra ant veido, plaukai po šampūno, ir arabas supras :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Matai ten uždaras bloggerių klubas... Rusijoje populiarius bloggus rašo mėrginos dirbančios žurnaluose, todėl pasikelusios... mes joms nelygis... ir aš rašau dar lietuviškai, joms nesuprantama kalba... net Gruzijos ir Latvijos merginos rašo rusiškai... o kokia naudą, rusų blogų pilna, o lietuvių beveik nėra... savaime suprantama reklamos iš jų aš nesitikiu, aš noriu tik gauti leidimą duoti linkus į jų postus, nes Į Rusiją ir JAV atkeliauja kolekcijos žymiai greičiau... o ir mums įdomu pažiūrėti kaip kolekcijos atrodo realiai.

      Panaikinti
  5. Man tai į sudėtį pažiūrėjus plaukai piestu stojas, nei vienos medžiagos, kuri bent būtų panašį į natūralią.. O jūs dar naudojat juos ar jau baigėt? Nes įdomu ar po ilgo naudojimo nepasidaro atvirkštinis rezultatas nuo tokios sudėties.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš taip ir įsivaizduoju, kad tas šampūnas turėtų būti toks, atidaryti visus plauko žvynelius, kad kaukės poveikis būtų stipresnis. Nes po plovimo plaukai būna labai šiurkštūs...

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig