2013 m. spalio 2 d., trečiadienis

Missha Cho Bo Yang BB Cream prabangus BB kremas


Šiandien tęsiame pasakojimą apie Korėjietiškus BB kremus. Venas iš populiariausių Missha BB kremų prabangus Missha Cho Bo Yang.

Missha ko gero vienas iš populiariausių kosmetikos prekės ženklų ne tik Pietų Korėjoje, bet ir visame pasaulyje.  Kompanija buvo įkurta 2000 metais su šūkiu "Mylėk savo odą. Mylėk savo sielą". Pagrindinė prekės ženklo sąvoka - aukščiausia kokybė už priimtiną kainą. Savo produkcijos gamyboje Missha naudoja pažangiausias technologijas, ekologiškus produktus bei natūralius ingridientus.
Beje, Missha pavadinimas reiškia  "Miss Sexy Healthy Active" ( (jauna, seksuali, sveika, aktyvi).

Gamintojo aprašymas:

Missha Misa Cho Yang BB - bb-kremas su anti-age poveikiu, stabdo senėjimo procesus, augaliniu ekstraktu tradiciškai naudojamu Rytų medicinoje.
Minkština, gerina odos elastingumą. Kaip ir visi bb kremai drėkina, skaistina, apsaugo nuo neigiamo saulės poveikio.
Sudėtyje turi: 
Korėjos laukinių ženšenio ekstrakto( 10%),
Kininio kordicepso ekstrakto,
jaunų elnio rago miltelių,
1,5 mg aukso miltelių.



Tinka visiems odos tipams, net labai jautriai odai.

Tonas: 01 (šviesiai smėlinės spalvos), 02 (vidutinio smėlio spalvos);

Dydis: 50 ml. 20 ml.
Kaina 10 mėginukų- 2,40$ (www.roseroseshop.com) plius pristatymo kaina
           50 ml. -22-25$ (www.ebay.com)
           20 ml. -12-14$ (www.ebay.com)

Mano nuomonė:
Aš irgi pasidaviau šio kremo masiniam pirkimui, pirkau mėginukus pabandymui. Tai buvo vasara, ir mano riebiai odai jis visai netiko. Blizgesys pasirodė po vienos valandos, o po to atsirado ir spuogų. Dabar jau orai šaltesni, ir aš daviau Missha Cho Bo Yang dar vieną galimybę.
Missha Cho Bo Yang labai tirštos konsistencijos, labai gerai maskuoja visus trūkumus, paslepia odos nelygumus bei poras. Spalva labai šviesi (pas mane 1 numeriukas), turi rožinį atspalvį, prisitaiko prie odos vidutiniškai, labai tamsiai ar vidutinio tamsumo veido odai netiks. Kremo sudėtyje yra daug natūralių ingridientų, kremas gerai maitina veido odą, todėl prieš BB kremą aš naudoju tik lengvą serumą. Finišas blizgus, "šlapias", todėl man būtina pudra. Laikosi BB kremas 6 valandos.
Įkeliu nuotraukas palyginimui su Missha M Signature:


Iš nuotraukų matosi, kad Missha Cho Bo Yang tikrai pakankamai šviesus, šviesios smėlio spalvos su rožiniu tonu.

veidas be kosmetikos

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Missha Cho Bo Yang BB kremas tiks sausos arba normalios odos savininkėms, toms kas vertina satininį finišą. Spalva šviesoka, mėginukų 2 spalvos aš niekada nemačiau, todėl įvertinti kaip atrodo negaliu. ;-) Man tai idealus variantas su Tony Moly Baby Doll sausa pudra, nes jinai labai gerai pašalina veido blizgesį ir suteikia matiškumo. Tinka naudoti saltam sezonui.
SHARE:

2 komentarai

  1. Įtariu, reikia antros spalvos. Spalvos gerai matyti www.missha.lt

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip, tikriausiai, bet mėginukų antros spalvos niekur nemačiau, tikriausiai jų ir nebūna. Aš mačiau atsiliepimą apie antrą spalvą čia: http://kosmetista.ru/blog/otzivi/29229.html
    bet irgi kažkokią rožinė, palyginus su kitais BB.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig