2013 m. spalio 2 d., trečiadienis

Chanel Inimitable intense blakstienų tušas



Kaip ir žadėjau, šiandien apie tobulą blakstienų tušą Chanel Inimitable intense. Aš sunaudojau šio tušo net 4 pakuotes, todėl galiu pasakyti, šitas tušas pats geriausias.

Gamintojo aprašymas:
Prabangiam rezultatui.
Neapsakomos apimties, itin ilgos, ryškios ir užriestos: tavo blakstienos pasiekia kitą lygį ir tampa nepakartojamai dailių, ryškių akių "kaltininkėmis".
Naujoji Chanel Inimitable Intense formulė savyje turi patentuotos medžiagos - vinilo kopolimero ir vaško, kad blakstienos būtų padengtos lengvai ir lygiai.
Šepetėlis - minkštas, lankstus, padengia kiekvieną, net ir mažiausią blakstieną, nuo pat šaknies iki galiuko. Blakstienos akimirksniu pailginamos, užriečiamos ir atskiriamos. Kūgio formos šepetėlis puikiai pasiekia mažytes blakstienas akių kampučiuose.
6 g.
Kaina 119 lt
Mano nuomonė:


Šiuo metu aš turiu Chanel Inimitable intense tušą juodos spalvos ir tamsiai rudos spalvos. Spalvos nelabai skiriasi, tik dienos metų prieš šviesą galima pamatyti kad tušas rudas. (nuotraukose aš to pagauti nesugebėjau). Tušo šepetukas labai patogus, lygiai nudažo blakstienos, jos tampa ilgios ir gražiai atskirtos, nepadaro gumulelių košės. Nusiplauna tušas irgi labai gerai, paprastu valikliu arba muilu. 
Įkeliu nuotraukas:
Šepetukas guminis, čia puikiai matosi tušų spalvos. (juoda ir tamsiai ruda)
akis be tušo


Apibendrinat, noriu pasakyti, kad Chanel Inimitable intense vienas iš geriausių bandytų mano blakstienų tušų. Tikrai pirksiu dar, nors noras pabandyti ką nors kitą labai didelis.
SHARE:

3 komentarai

  1. Jau susibalamūtinau. Maniau, tikrai pirksiu tą le Volume, nors šito iš esmės dorai nė nemėginus. Turėjau jį tuo šviesiai žaliu pavidalu, tai sakyčiau kad bumbuliavosi kažkiek. Kita vertus, žaliu gi dažai žmogus tik galiukus, visos blakstienos pilnai dengti nemėginau...

    Ir tas žalias waterproof, taigi greičiausiai formulė kita, kas, kad pavadinimas tas pats...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Su auksinės spalvos žiedu prie šepetuko-vandieniui atsparus, o su sidarbiniu (kaip mano) paprastas... aš jau nebeperku vandieniui atspariu, po Guerlain ( „Le 2 de GUERLAIN“), neįmanona nuplauti, nei pec. skysčiu, nei valykliu...
    o tu nueik iki parduotuves ir pabandyk...;-)
    nes manau formules skirtingos paprasto ir vandeniui atspataus.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aišku, kad skirtingos, normaliam žmogui iškart suprantama, o man tik dabar daėjo :D dar kaip tyčia šiandien su tuo Volume - mėginuku - skubėdama blakstienas susiklijavau :D Neskubant su juo dažytis moku, bet jei skubi, tai geriau tada nereikia. Gal šitas paprastesnis...

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig