2013 m. spalio 3 d., ketvirtadienis

Chanel Mimosa 577 - lakas svajonė...

Chanel lakas buvo vienas iš mano svajonių lakų...  2011 metais kai buvo išleista kolekcija, aš jau domėjausi lakais, bet eilė norinčių buvo tokia ilga, kad lako aš negavau... Todėl kai vyras pradėjo važinėti darbo reikalais į Maskvą, aš per rusiškus skelbimus pradėjau jo ieškoti. (Patikėkit manim, ten galima rasto tokių raritetų... bet ir kainos ten aukštokos). Taip prieš metus Mimosa atkeliavo pas mane.

Priminsiu kaip atrodė 2011 metų vasaros kolekcija:

Gamintojo aprašymas:
Klasikinės madingos spalvos leis pasijusti tarsi nužengus nuo Paryžiaus mados podiumo. Šis pažangios sudėties nagų lakas stiprina bei drėkina nagus ir suteikia kerinčiai spindinčią spalvą. Padengia nagus lygiu sluoksnių (be ruoželių), nesilupa ir ilgai išlieka.
Naudojimas: švelniai užtepkite vieną sluoksnį, leiskite jam išdžiūti ir tepkite kitą (kol spalva taps norimo ryškumo).
13 ml.
Kaina 85 Lt  (senais 2011 metais, dabar www.ebay.com iki 70$), kai kuriose parduotuvėse Maskvoje dar galima nupirkti, bet kaina 1250 rub.

Mano nuomonė:
Tai vienas iš gražiausių Chanel lakų... tikrai, lakas svajonė. Ryškus geltonas kremas su aukso spalvos blizgučiais (Shimeriu). Lakas labai kaprizingas, reikalauja Chanel bazės, nes be jos eina dryžiais. Lakuoti reikia 3 sluoksnius kad gautųsi graži ir lygi spalva. Topas irgi būtinas, kitaip neįmano išdžiovinti visų lako slupksnių. Laikosi ant nagų standartiškai 2-3 dienas.
Įkeliu nuotraukas:

Lango šviesa

kambario šviesa (čia matosi kokia ryški geltona spalva)
(Shimeris- geltonos spalvos blizgučiai)
(pagavau blizgučius ant nagų ;-))
Apibendrinant, galiu pasakyti, kad tai tikrai lakas legenda. Savaime suprantama, kad yra daug pakaitalų visai panašių į Chanel Mimosą, bet lakuoti rankas Chanel Mimosa laku tai visai kitoks jausmas. Patikėkit manin... ;-)
SHARE:

2 komentarai

  1. Aš skaičiau kažkur interneto gilybėse, kad kažkodėl visų geltonų lakų reikia lakuoti daugiau, negu ten kokios kitos spalvos. jei jie ne ryži, ne auksiniai, o grynai va tokie geltoni. Kažkas ten chemiškai kitaip nesigauna :)

    Turiu panašų Helly Hansen. Ne tas, tik į tą pusę, be šimerio :D
    Tai lakuot reikia gal kokius 4 kartus!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šita spalva pakankamai ryški po pirmo sluoksnio, bet lygiai gaunasi tik po 3, nes eina dryžiais. Aš pati bandžiau ir Opi geltoną laką ir Catrice irgi geltoną, bet Chanel pats gražiausias, net gaila lakuoti... ir spalva tokia vasariška ir pozityvi... todėl ir surenka daugiausiai komplimentų iš visų...

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig