2013 m. spalio 3 d., ketvirtadienis

SKIN79 Snail Nutrition BB Cream


Tęsiam pažintį su Korėjietiškais BB kremais, šiandien apie vieną iš jų: SKIN79 Snail Nutrition BB Cream. Sraigės ir jų poveikis odai seniai neduoda man ramybės, labai didelis noras buvo išbandyti... mano atsiliepimas čia:


Gamintojo aprašymas:
Kodėl vertingos sraigės? Sraigių koncentruotame ekstrakte (45% sraigių sekreto viename buteliuke) daug proteinų, vitaminų, kolageno, elastino, alantoino, glikolio rūgšties, natūralių antibiotikų. Jis turi stulbinantį atstatomąjį poveikį dėl alantoino ir sugebėjimo panaudoti iš maisto gaunamą kalcį. Sraigių sekreto glikojunginiai įsotina odą ir stimuliuoja ląstelių metabolizmą, pašalina nešvarumus ir sutraukia išsiplėtusias poras.
Gydytojai, plastikos chirurgai rekomenduoja uždėti sraiges ant odos ir leisti šliaužioti šalia - greitina gijimą, mažina randų susidarymo galimybę, saugo nuo infekcijų. Taip pat tai tai itin veiksminga priemonė, kovojant su laiku.
Kremo sudėtyje esantis kolagenas ir elastinas  - suteikia odai elastingumo, stangrumo, tamprumo, lygina raukšles. Glikolio rūgštis- išvalo odą nuo negyvų ląstelių. Alantoinas - skatina ląstelių regeneraciją, ramina sudirgusią odą.
pilna pakuotė atro taip, pas mane mėginukai
Šio kremo efektai:
  • stimuliuoja ląstelių metabolizmą;
  • lygina raukšles;
  • išvalo ir  sutraukia poras;
  • greitai užgydo įvairius odos pažeidimus, įpjovimus;
  • gydo tiek senas, tiek naujas odos strijas;
  • mažina randus ir neleidžia formuotis jiems;
  • balina pigmentines dėmes;
  • slopina odos uždegimą, virusų poveikį, gydo karpas;
  • drėkina, atstato odos tonusą,
  • yra vienas stipriausių antioksidantų.
Tačiau tai taip pat ir BB kremas!
Dvi raidės, vienas kremas - daugiafunkcinis poveikis! „BB“ kremai odą puoselėja visais reikiamais būdais: drėkina, tonizuoja, stangrina, paslepia odos paviršiaus pigmentines dėmeles ir smulkias raukšleles ar spuogelius, taip pat saugo nuo žalingų saulės spindulių - jo sudėtyje yra 45 SPF filtras.
Sudėtis:

Spalva: vienas atspalvis
Įpakavimas: 40 ml. ir 15 ml.
Kaina:        15$-16% -40 ml.
                   10$- 15 ml.     (www.ebay.com)

Mano nuomonė:
Labai geras BB kremas, geras maskavimas, kremo tekstūra labai lengva, maskuoja mano dideles poras. Puikiai drėkina, bet neriebina mano veido. Bet yra vienas minusas: kremo spalva... rožinė su pilku tonu... net mano pakankamai šviesiai odai jis šviesokas... išsigelbėjimas pudra ir bronzantas. ;-)
Viskas kas parašyta aprašyme tiesa: spuogai mažėja ir greičiau praeina. Išsilaiko vasaros metu apie 4 val., žiema apie 5-6 val. Labai gera kremo sudėtis, gamintojas rašo sudėtyje nėra nei mineralinių aliejų, nei parabenų. Stebuklingos sraigės gerai veikia mano veido odą. Aukštas SPF filtras net 45. Kremo finishas satininis, blizgus, bet matinė pudra mums į pagalbą. 
 Čia gal mano pastebėjimas, bet kuo aukštesnis BB kremo SPF filtras, tuo kremas šviesesnis ir pilkesnis.
Pažiūrim nuotraukas:



Nuotraukoje matosi, kad Skin79 Snail Nutrition BB kremo spalva panaši į Missha M Signature 21 spalvą. Tačiau jis gerai prisitaiko prie veido spalvos, nors jeigu veidas turi rožinį atspalvį, šitas BB kremas gali labiau jį paryškinti.

Na ir kaip visada: veidas be kosmetikos

ir su SKIN79 Snail Nutrition BB Kremu
Makro 

Truputi iš tolo, štai taip aš matau savo veidą ;-)

Apibendrinat galiu pasakyti, kad šitas BB kremas galėjo tapti mano mėgstamiausiu BB kremu jeigu ne rožinė-pilkšva spalva.
SHARE:

2 komentarai

  1. man nelabai sitas kremas- per greit nuplaukia nuo veido, ne iki galo sulygina odos spalva (aplink nosi paraudimu nemaskuoja). rozinis is skin79 kol kas mano favoritas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Rozinio meginukai dar guli, nes bandžiau Oranžinį-nelabai, auksinį-visai ne mano... man patinka sraigių poveikis ant mano veido, o BB kremo spalva tiesiog tragiškai, kaip bepatinkų vistiek naudoti beveik neimanoma.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig