2013 m. rugsėjo 19 d., ketvirtadienis

Chanel Taboo nagų lakas


Kaip ilgai aš tavęs ieškojau... Kai pirmą kartą pamačiau Chanel Revilation Collection nuotraukas, atkreipiau dėmesį Chanel Taboo laką, o kai pradėjau žiūrėti Amerikos beauty bloggerių nuotraukas, supratau, kad pirksiu… Dabar aš papasakosiu Jums apie šį stebuklą.


Pradžiai priminsiu apie Chanel Revilation kolekcija. Tai buvo papildoma 2013 metų vasaros kolekcija. Buvo išleisti lupų blizgesiai LEVRES SCINTILLANTES GLOSSIMERS  (10 spalvų) ir Chanel Taboo 583 lakas.
Įkeliu Chanel kolekcijos nuotraukas prisiminimui:





O dabar plačiau apie Chanel laką Taboo:
Gamintojo aprašymas:
Klasikinės madingos spalvos leis pasijusti tarsi nužengus nuo Paryžiaus mados podiumo. Šis pažangios sudėties nagų lakas stiprina bei drėkina nagus ir suteikia kerinčiai spindinčią spalvą. Padengia nagus lygiu sluoksnių (be ruoželių), nesilupa ir ilgai išlieka.
Naudojimas: švelniai užtepkite vieną sluoksnį, leiskite jam išdžiūti ir tepkite kitą (kol spalva taps norimo ryškumo).
13 ml.
Kaina 89 Lt

Mano nuomonė: 
Lako spalva tikrai fantastiška: tamsiai violetinis pagrindas, violetinis ir tamsiai vyšninis smulkūs blizgučiai (Chanelio žinovai juos vadina šimeriu ;-) ). Spalva priklausomai nuo apšvietimo pasikeičia nuo vyšninės, violetinės iki ryškiai violetinės. Visa tai aš pasistengiau pagauti nuotraukose.
Taboo lakas labai kaprizingas, reikalauja Chanel Top Coat ir Chanel bazės, tik taip pasireiškia tikroji lako spalva. Topas priduoda viršutiniam sluoksniui blizgesio. Laikosi 2-3 dienas, džiūva labai ilgai, apie 30 min., dėl didelio blizgučių kiekio nusiima irgi labai sunkiai, bet violetine spalva nagų nenudažo... Bet dėl tokios spalvos galima jam atleisti 
SHARE:

8 komentarai

  1. O jeigu su kita baze, ne chanel - kaip jis tada elgtųsi? Blogiau dengtų?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Turiu dar Smart Enamel Nail Builder (with vitamin A and Alphahydroxy Acid) tai Chanel Taboo blizguciai lyg užsikabina uz bazės sluoksnį ir lakas džiūna apie 40 min., su kitais Chanel lakas šitą bazė draugauja puikiai, ir dengiasi gražiai ir džiūna greičiau/

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kadangi paskaičiau ir užsikabinau, tai nubėgau ir nusipirkau aš tą taboo irgi. Chi chi, tokį teigiamą atsiliepimą paskaičius :D Bet va chanel bazei - pagailėjau ir tepiau ant nailtek bazės. Pusė bieso, bet biskutuką burbuliuojasi... Gal tame esmė? Bet šiaip labai skalsus, iš esmės jau vienas sluoksnis padengia nagą pilnai. Kiek laiko,dar nepasakysiu, šiandien nusilakavau. Spalva - fantastinė :)))) Aš ką norėjau pasakyt - turiu įtarimą, kad va tokia spalva (tamsi bombordava su šimeriu) gamintojams aplamai yra kažkokia probleminė, ar chanel, ar ne chanel. Turėjau panašios spalvos Opi - išmečiau lauk, nes gražu buvo tik buteliuke. Realiai tokio baisumo dengimo nebuvau regėjus, o paskui padengus tie blizgučiai šiurkštūs jaučiasi net per top coatą! Tai dar šitas, palyginus su Opi, tiesiog nuostabus, neskubant rezultatas - labai geras...

    AtsakytiPanaikinti
  4. Malonu girdėti, kad patiko... man irgi patinka... pabandyk nulakuoti ant chanel bazės, pamatysi kaip pasikeis lako spalva... pagrindas bus violetinis ir blizgučiai išryškės... dar tau turėtų patikti Chanel Malice...iš Kaledinės kolekcijos... fantastiška bordo spalva su blizgučiais... jau turiu nuotraukas, greitai įkelsiu..

    AtsakytiPanaikinti
  5. Užkrate tu užkrate :D Niekas anęs nebūtų galėjęs įtikinti pirkti bazės, išskyrus faktą, kad pasikeičia spalva :D jau užsikodavau nuo lakų, tai dabar bazės prisireikė :D
    Bet prisireikė :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. o tu pabandyk an tbet kurios bazės, kuri yra baltos spalvos lakuoti, tada iš karto spalvą pamatysi...;-)

      Panaikinti
  6. Pala. O chanel bazė yra baltos spalvos? Aš jos neturiu. Turiu nailtek, o ji kūno spalvos...

    AtsakytiPanaikinti
  7. na buteliukas atrodo baltas... o bazė irgi tokia balta, bet ant nagų labiau kreminė. Palauk, rytoj įkelsiu nuo nuotraukom..

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig