2013 m. rugsėjo 19 d., ketvirtadienis

Kerastase Nectar Thermique kremas

Be plaukų tiesintuvo neįsivaizduoju savo gyvenimo. Kai plaukai buvo tamsus, jie truputi bangavosi, o dabar, kai tapau blondinė - plaukai pučiasi... Tuo tarpu svajonė – tiesūs, blizgantys, sunkūs, šilkiniai plaukai. Ar Kerastase gali išpildyti mano svajonę? Manau už tokią kainą ne tik turėtų, o privalėtų... ;-)



Gamintojo aprašymas:
Kerastase Nutritive - Maitinamoji sausų ir jautrių plaukų priežiūra. Gluxo-Active technologija užtikrina, kad plaukai puoselėjami priklausomai nuo jų sausumo lygio. Optimalus gliukozės, proteinų ir lipidų derinys maitina plaukus nuo šaknų iki galiukų ir švelniai atkuria jų natūralią pusiausvyrą.
Atkuria ir saugo džiovinamus džiovintuvu ar tiesinamus plaukus. Saugo juos nuo lūžinėjimo. Jie tampa lankstūs, gražiai krenta ir žvilga, yra lengviau formuojami. 


Sudėtis:


Konsistencija: Lengvos tekstūros kremas su maloniu profesiolanios kosmetikos kvapu.


NaudojimasNedidelį kiekį priemonės (1-2 riešutų dydžio) išspauskite į delną ir paskirstykite tarp delnų. Tepkite plaukus, pradedant nuo plaukų vidurio, judant link galų. Džiovinkite ar tiesinkite plaukus kaip įprasta.

150 ml.
Kaina Lietuvoje 92 Lt http://www.expertkrautuvele.lt/
Mano nuomonė:
Pirmą kartą šią Kerastase priemonę man nupirko vyras dar tada, kai mano plaukai buvo tamsūs. Galiu pasakyti, kad tada man ji visai nepatiko. Tiesino gerai, bet plaukai riebalavosi žymiai greičiau, atsirado pleiskanų ir galvos niežėjimas. Pasirodo, Kerastase priemonės griežtai paskirstytos pagal plaukų būklę: sausiems, riebiems, tankiems plaukams. Būtinai reikia skaityti aprašymus arba pasitarti su meistru, nes kainos aukštos, o surasti būtent tau skirtą priemonę labai sunku. Dabar jau suprantu, kad tamsiems, normaliems plaukams labiau tiktų: Kerastase Chroma Thermique kremas.
Istorijos tęsinys: kai perdažiau plaukus šviesiai, prisiminiau Kerastase Nectar... Po stipraus šviesinimo mano plaukai kaip tik atitiko aprašymą: sausi arba labai sausi. Dabar tai mano mėgstamiausia priemonė, aš kremą tepu ant šlapių plaukų. Po to reikia pašukuoti, kad gerai pasiskirstytų, ir galima džiovinti arba tiesinti.Įkeliu nuotraukas:

Plaukai išdžiovinti fenu be šukų


Plaukai ištiesinti su Kerastase Nectar priemone ir tiesintuvu 


Apibendrinant galiu pasakyti, kad labai didelių pokyčių plaukų kokybės prasme nepastebėjau. Tai priemonė, labai gerai tiesinanti plaukus, bet jeigu lauke drėgnas oras, plaukai vis tiek po truputi pradeda garbanotis. Plaukų galiukai dabar atrodo žymiai geriau, bet manau, kad ne vien dėl šitos priemonės,  o greičiai viso atkuriamųjų priemonių komplekso dėka. Ir pats svarbiausias dalykas, kurio nepaminėjau - anksčiau aš tiesinau plaukus su 180 laipsnių tiesintuvu, dabar užtenka ir 140 laipsnių - tai dar vienas žingsnis mažesnio plaukų žalojimo link. ;-)

SHARE:

9 komentarai

  1. Anonimiškas2013-09-23 13:45

    Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas2013-09-23 13:46

    Aš taip pat iš tamsiaplaukės tapau blondine. Ir dabar ieškau priemonių, kurios atstatytų pažeistus plaukus. Ilgai stovėjau prie Kerastase stendo, bet taip ir neišsirinkau (nežinojau kurį produktą imti). O ši priemonė skirta būtent tiesinimui ar labiau sausiems plaukams? Beja, plaukus dažote kirpykloje ar namuose?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Užmiršau parašyti, kad patariu pirkti www.hqhair.com, ten pigiau, nes dažnai skelbiamos akcijos ir siunčia nemokamai į Lietuvą.

      Panaikinti
  3. Priemonė skirta tiesinimui... taip sako Kerastase specialista...
    dabar mano nuomonė:
    Kerastase Nectar padėda man iššukuoti plaukus, nes sausi plaukai sunkiai šukuojasi, o dar daugiau slenka ir lūžinėja. Taip pat Nectar padėda apsaugoti plaukus nuo karščio. (tikrai patikrinta, kirpėja sakė kad galiukai pasidarė sveikesni). O paskirtis sausiems-labai sausiems plaukams, Nes jeigu plaukai bus tamsus, normalūs ar riebi -priemonė dar labiau riebins plaukus.
    Dažau plaukus namuose... ;-)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Anonimiškas2013-09-23 16:06

      Tada pasidalinkite kokiais plauku dazais dazote. As ieskau dazu, kuriais dazyti galeciau namuose. Nusibodo kas pora savaiciu keliauti i kirpyka :/ As plauku priemones perku is http://www.parfumdreams.de/

      Panaikinti
    2. Ačiū labai už nuorodą... fantastiškas saitas... aišku Kerastase kažkiek brangokas, aš perku kai buna 20% nuolaida, kaukės daugiau 85-90lt man nekainuoja, ir dar būna visokių akcijų pvz. pirk dvi Kerastase priemones ir gauk 50 ml. Kerastase Elixir aliejuko dovanu... BET aš ten radau Marlies Möller plaukų priemones fantastiškom kainos... šampūnai po 100 ml ir kaukės 30ml. Kažkada Kristianoje gavau porą mėginukų, tai labai patiko... davar žinau kur užsakyti dar... ;-)
      Kiek laiko reikia lauksti siuntos?

      Dėl plaukų dažų:
      Dažau šaknis Estel milteliais ir pereoksidu 6% (Drogas parduotuvė, bandžiau labai daug miltelių, bet šitie nudažo 100%)
      Po miltelių šaknis dažau arba Loreal Casting Cream Gloss 910 spalva arba Allwaves professional plaukų dažais. Numeriukas 11.0 pamaišyti su 9.0 ir 6% pereoksidu. Kuo daugiau 9.0 atspalvio, tuo spalva pilkesnė. Laikau dažus apie 30 min. (kiekvieną mėnesį) ir kas du mėnesius dar ir ant visų plaukų užtepu ir laikau 10 min.
      http://allegro.pl/allwaves-farba-do-wlosow-w-kremie-100-ml-promocja-i3352533583.html
      dažų paletė. Vilniuje galima pirkti Martynos parduotuvėje. Kaina 16 lt + aksidatorius 1l.-12 lt.

      O plačiau su nuotraukomis padarysiu postą... ;-)

      Panaikinti
  4. o jei šaknys riebios o nuo pusės plaukų ilgio sausi? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Čia jau kiekvienas žiūri pagal save... Aš Jums pasakysiu savo nuomonę: Aš nerekomenduočiau... Nes šukuojant plaukus, priemonė pasiskirsto per visą plaukų ilgį ir gali labai riebinti šanknis. Jeigu jūsų noras tiesiog tiesūs plaukai-reikia rinktis kitas Kerastase tiesinimo priemones (pvz. Kerastase Chroma Thermique (150 ml)), o jeigu norite pamaitinti sausus galiukus-rekomenduoju Elixir Ultime - visų tipų plaukams (125 ml).

      Panaikinti
  5. Aš turiu šią priemonę jau daugiau kaip metai. Nuostabi priemonė šviesintų plaukų prižiūrai. Naudoju prieš džiovinimą, kaip ir rašėt. Priskirčiau prie geriausių metų atradimų :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig