2013 m. rugsėjo 27 d., penktadienis

Recepty Babuški Agafji stiprinantis šampūnas ir balzamas plaukams (17 žolelių)

Anksčiau aš netikėjau rusiškos kosmetikos pažadais, pirkdavau Kerastase ir bandžiau grąžinti gyvybingumą savo plaukams, kol vieną dieną pas draugę vonioje nepamačiau Babuska Agafja šampūno. Man viskas įdomu, ypač kas liečia plaukų priežiūra, plius ir draugė jį labai girė todėl nusprendžiau pabandyti... dabar pasidalinsiu savo pamąstymais su Jumis.




Recepty Babuški Agafji stiprinantis šampūnas (Ploniems ir silpniems plaukams).
Gamintojo aprašymas:
Recepty Babuški Agafji tirštas šampūnas ploniems ir silpniems plaukams yra skirtas plaukų stiprinimui ir augimui. Šis šampūnas yra sukurtas pušų terpantino antpilo bei ištirpinto vandens pagrindu. Taip pat sudėtyje dar yra 17 Sibiro žolelių,  baltas medus ir varnalėšų aliejus.  Šis šampūnas pagamintas užšaldyto ištirpinto vandens pagrindu. Žolių ir augalų antpilai su tokiu vandeniu yra daug veiksmingesni ir aktyvesni, nes vanduo stiprina, išlygina plaukus, suteikia jiems purumą ir blizgesį. Aktyvių maitinamų komponentų derinys suteikia Jūsų plaukams kompleksinę priežiūrą, stiprybę, jėgą ir skatina augimą.
Sudėtyje nėra SLS, parabenų.
Pagaminta Rusijoje.
Sudėtis:

Konsistencija:

Kiekis - 350 ml.
Kaina: 5, 69 lt

Recepty Babuški Agafji stiprinantis balzamas (Ploniems ir silpniems plaukams).
Gamintojo aprašymas:
Recepty Babuški Agafji tirštas balzamas ploniems ir silpniems plaukams yra skirtas plaukų stiprinimui ir augimui. Balzamas pagamintas iš 17 Sibiro vaistažolių ir pušų terpentinų nuoviro, medaus ir varnalėšų aliejaus pagrindu. Drėkina, maitina silpnus plaukus, stiprina ir skatina augimą.
Naudojimas:
balzamą tolygiai paskirstyti ant švarių drėgnų  plaukų ir palaikyti 1-2min. Nuskalauti šiltu vandeniu.
Sudėtyje nėra SLS, parabenų.
Pagaminta Rusijoje.
Sudėtis:

Konsistencija:

Kiekis 350 ml.

Kaina: 5, 69 lt

Mano nuomonė: 
Labai geri produktai, šampūnas plaukų nesausina, gerai maitina. Balzamas lengvos tekstūros. Šampūno ir balzamo kvapas-žolelių, bet iškeisti galima. Plaukai tampa sunkūs, pamaitinti, gražiai blizga, lengvai šukuojami ir plaukų formavimas užima mažiau laiko. Pats svarbiausias dalykas-balzamas ir šampūnas neišplauna spalvos pigmento iš plauko. Nes būna šampūnų ir kaukių po poros naudojimų šalto plaukų atspalvio kaip nebūta. Netiks riebių plaukų savininkėms ir toms, kam patinka apimtis.

Įkeliu nuotraukas kaip atrodo plaukai po šampūno ir balzamo, išdžiovinti plaukų džiovintuvu be šukų ir modeliavimo priemonių.


o čia palyginimui, kaip atrodo mano plaukai po įprasto šampūno ir balzamo išdžiovinti plaukų džiovintuvu. Manau skirtumas akivaizdus.

SHARE:

2 komentarai

  1. Geras. O aš tą babūnią visada ratu apeidavau...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš pati tą patį dariau, kol pas draugę nepabandžiau, ir gtai kol neprispyrė reikalas... reikėjo skubiai išplauti galvą nuotraukomis, namo važiuoti neturėjau laiko... taip ir susipažinau su Babushka Abafja... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig