2013 m. spalio 15 d., antradienis

Chanel 483 Vendetta ir 427 Diabolic nagų lakai


Kai aš pamačiau šių lakų reklamą, nusprendžiau pirkti... kaip aš kažkada seniai Jums rašiau, pirmasis mano Chanel lakas buvo Chanel Diabolic nuo jo prasidėjo mano Chanel lakų kolekcija. Šiandien suskaičiavau.. jau 75 vienetai!




Šitie du gražuoliai iš rudens 2011 metų kolekcijos. Priminsiu kaip ji atrodė:





Na ir galiausiai mergina iš Promo kolekcijos nuotraukos:
tikriausiai Jus nepatikėsite, bet šita nuotrauka yra seniai ant mano kompiuterio desktopo, aš ja atidarau kai dildinu nagus, nes jos nagų forma man TOBULA.

Gamintojo aprašymas:
Klasikinės madingos spalvos leis pasijusti tarsi nužengus nuo Paryžiaus mados podiumo. Šis pažangios sudėties nagų lakas stiprina bei drėkina nagus ir suteikia kerinčiai spindinčią spalvą. Padengia nagus lygiu sluoksnių (be ruoželių), nesilupa ir ilgai išlieka.
Naudojimas: švelniai užtepkite vieną sluoksnį, leiskite jam išdžiūti ir tepkite kitą (kol spalva taps norimo ryškumo).
13 ml.
Kaina 85 Lt

Įkeliu Chanel lakų  nuotraukas (šį kartą jų bus daug):

Chanel Vendetta tamsiai violetinės spalvos kremas su ypatingu Chanel shimeriu (raudonos ir mėlynos spalvos), Chanel Diabolic tamsios bordo spalvos kremas.


galima pagalvoti, kad Chanel vendetta panašus į Chanel Taboo, bet tai ne tiesa. Chanel Vendetta turi tamsiai violetinį pagrindą, Chanel Taboo tamsiai bordinį, jis yra ryškesnis ir shimeris daug didesnis ir ryškesnis.

taip Chanel Vendetta atrodo kambario šviesoje

o taip atrodo kai pagauna saulės spindulius...  fantastiškai.. ;-)



(rudona Chanel Diabolic pusė)

Chanel Diabolic tamsioji pusė

Mano nuomonė:

Chanel Vendetta ir Chanel Diabolic tai nuostabių spalvų lakai. Laikosi standariškai 2-3 dienas,  reikalauja 2 lako sluoksnių. Manau visas šių lakų spalvų grožis matosi nuotraukose. ;-)


SHARE:

2 komentarai

  1. Vendeta <3

    Kolekcija garbinga, reikia tempti iki 100. Įsivaizduoji, koks tada bus garbingumas! Čia net kbygą galima bus išleisti, kokį almanachą. "mano 100 chanel nagų lakų" :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. ;-) bandau, bet visi norimi variantai labai jau brangiai kainuoja,,, o be ju kolekcija ir nekolekcija visai... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig