2013 m. spalio 15 d., antradienis

Dior vasaros kolekcija

Vakar internete radau Dior vasaros 2014 metų nuotrauką. Nuotrauka buvo įkelta po vasaros sezono drabužio pristatymo Christian Dior Spring/Summer 2014 Ready-To-Wear,, todėl mes dabar galim pasižiūrėti, ką siūlo mums Dior kompanija vasarai.





Kaip įprasta Dior bronzinė pudra - šiais metais aš planavau pirkti Diorskin Paradise Duo Pink Glow 001 Nude Tan, bet kažkaip užmiršau savo norą ir pirkau Guerlain Terracotta, šitas bronzeris mano pasirodė visai neįpatingas.
Dior šešėliai mėlynos spalvos, kaip visada vasaros kolekcijoje. (panašios mėlynos spalvos buvo ir Dior Bird of Paradise Summer 2013 metais ir vasaros Dior Croisette Summer 2012 makeup collection).
Lūpų dažų spalvas įžiūrėti sunku, todėl galim tik spėti, kad spalva bus rožinė-koralų.
Na ir šių metų naujiena, Dior kreminiai šešėliai. Vasaros kolekcijoje auksinės spalvos. (man atrdo kad tokia spalva, ar bet panaši auksinė spalva yra pagrindinėje kolekcijoje)

O kaip jus vertinate Vasaros kolekcijų apržiūras nesulaukus Kalėdų?


SHARE:

2 komentarai

  1. Vasaros kolekcijos žiemą gerai - galima pasiplanuot, ką imt, ko ne :D
    Šešėliai man Dioro iš esmės labai patinka, bet ar šitų konkrečiai norėsiu, tai nežinau. Kuo tos dvi melsvos skiriasi? Matau, kad ant vienos šešėlis, o šiaip? Kažkaip neaišku man kolei kas, kaip su jais dažytis ir ką paišyt ant akių :D Be to, man irgi atrodo, kad realiai jie labai tą auksą akcentuoja, bet kaip jį reiks naudot, tai dar nesuvokiu. Gal iki vasaros paaiškės :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Palauk, vat Dior pavasario koekciją pamatysi, vat ten šešėliai gražus ir yra rinkinukai su lūpų blizgesiais. O dėl vasaros, tai iš vienos nuotraukos dar sunku spręsti... bet kaip visada norisi viskuo..

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig