2013 m. spalio 14 d., pirmadienis

YVES SAINT LAURENT YOUTH LIBERATOR SERUM FOUNDATION atsiliepimas su nuotraukomis


Po labai gerų atsiliepimų ir gamintojo pažadų, kad veido oda bus idealiai padengta, spindės ir sumažės raukšlių, aš nusprendžiau pabandyti naujieną. Douglas parduotuvė padėjo man su mėginuku ir jau mano rankose YVES SAINT LAURENT YOUTH LIBERATOR SERUM FOUNDATION mėginukas B30 spalvos.





Gamintojo aprašymas:
Serumas – kreminė pudra
Pirmasis serumas – kreminė pudra iš YSL,  praturtintas Glycanactil kompleksu. Jis suteikia jaunatviškos odos spalvą, paryškina natūralų toną. Oda atrodo glotnesnė ir sveikai švyti. Papilkėjusios zonos įgauna sveiko spindesio ir odos atspalvis atrodo vientisas.
Oda atrodo pailsėjusi, gaivesnė, standesnė, raukšlelės sumažėjusios, paviršius glotnus ir lygus.
Gerai supurtyti prieš naudojimą.
Talpa: 30ml
Kaina: Lietuvoje 209 lt     http://www.feelunique.com/ £34.00 FREE Delivery
Sudėtis:

taip atrodo mano mėginukas:
Po tokios spalvų įvairovės YSL Le Teint Touche Eclait kreminės pudros, aš nustebau, kad tiek mažai spalvų turi YSL YOUTH LIBERATOR SERUM kreminė pudra, BR20 pasirodė man per daug šviesi ir rožinė, BR50 per daug ruda, o B40 nebuvo mėginuko, todėl pasirinkimas buvo tik vienas B30. Vidutinio šviesumo su geltonu tonu, tai ko reikėjo, pasliepti radonus žandus ir išlyginti veido spalvą.
Įkeliu nuotraukas palyginti tekstūra ir spalva su YSL Le Teint Touche Eclait.


Iš nuotraukų matome, kad YSL serum foundation tekstūra truputi sunkesnė ir tirštesnė negu YSL Le Teint Touche Eclait, dengimas irgi geresnis. (na bent jau man patiko labiau)
na ir kaip įprasta veido nuotraukos:
Su YVES SAINT LAURENT YOUTH LIBERATOR SERUM FOUNDATION


Mano nuomonė:
Man YVES SAINT LAURENT YOUTH LIBERATOR SERUM FOUNDATION patiko, spalva atitiko mano veido spalvą puikiai. Pudros tekstūra lengva, maskavimas vidutiniškas, tačiau puikiai padengia veido paras ir nelygumus (jus galite pažiūrėti kaip atrodo mano veidas su BB kremais, poros vietoje, o čia beveik nepastebimos). Veidas atrodo labai natūraliai, ypatingo riebumo nepastebėta. Savaime suprantama, kad aš netepiau jokio kremo po pudra, tačiau pudra paryškino sausas vienas prie nosies (paskutinėje nuotraukoje puikiai matosi), reikės prie nosies tepti kremo... ;-) Įpakavimas labai gražus, nesinori paleisti iš rankų.
Lakosi pudra apie 6 val., ypatingo veido švytėjimo, palyginus su Teint Touche Eclait nesuteikia, todėl mano riebiam veidui patinka.  Gali būti kad susigundysiu ir nupirksiu pilną pakuotę.
SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig