2013 m. spalio 14 d., pirmadienis

Ruduo su YSL nagų laku Nude spalvos


Kai nežinai kokia spalva lakuoti nagus, lakuok Nude... taip man sakė mano manikiūro meistrė... Vakar man reikėjo gražiai sutvarkytų ir neryškių nagų ir aš prisiminiau apie YSL laką.



Gamintojo aprašymas:



Įženk į prabangų Yves Saint Laurent pasaulį ir pasiruošk atrasti mados viršūnėse karaliaujančias spalvas, labiausiai tiksiančias šiam  sezono manikiūrui.
La Laque Couture nagų lako kolekcija, priklausanti visame pasaulyje garsiems Yves Saint Laurent mados namams, spindi daugiau nei 30 nuostabių spalvų, puikiai tiksiančių tiek kasdienai, tiek ypatingoms progoms.
Čia kiekviena ras sau tinkamą atspalvį - nuo pastelinių, švelnių spalvų, iki ryškių ir išskirtinai madingų.

Įpakavimas:

Spalvos numeriukas:
Spalva:

10 ml.
Kaina- 86,90 lt

Mano nuomonė:
2012 metais, vasara, YSL pakeitė nagų lakų įpakavimo dizainą o kaip kiti bloggerai rašė, sudėtis ir lako kokybė liko tokia pati. Todėl aš drąsiai šiandien Jums pristatau YSL La Laque. Nors dizainas ir pasikeitė, lakų spalvos liko tokios pat, tik spalvos pavadinimas jau parašytas ant pačio lako, kad geriau matytųsi, nes šito lako pavadinimo aš jau nebepamenu, jis taip ir liko ant dėžutės. Pats lakas turi tik spalvos numeriuką.

La Laque geros kokybės lakas, neišdžiūta ir nesutirštėja, o pas mane jis jau gerus du metus, lygiai lakuoja nagus, patogus teptukas. Spalva maloni Nude be blizgučių ir shimerio. Nuotraukoje du lako sluoksniai. Laikosi spandartiškai 2-3- deinas.

SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2013-10-14 17:23

    Tobula spalva norint atrodyti tiesiog nepriekaištingai tvarkingai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tokrai, viena iš gražiausių Nude spalvų... ir kaip ne keista, Chanel atitikmens neturi.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig