2013 m. spalio 12 d., šeštadienis

Chanel Les 4 Ombres Quadra Eyeshadow Lilium 32 Chanel akių šešėliai


Aš seniai norėjau tamsiai žalios spalvos šešėlių, bet tiesiog sunkiai įsivaizdavau kaip tai galėtų atrodyti ant mano akių. Dabar abejonių neliko, Chanel Chanel Les 4 Ombres Quadra Eyeshadow Lilium 32 šešėliai nuostabus.





Gamintojo aprašymas:

Individualus spalvos sprendimas Jūsų akims. Atnaujinta formulė ir labai didelė spalvos pasirinkimo gama leis jums mėgautis įvairiais akių makiažais: matiniu, satinini ir metaliniu afektu.
Pagaminti išskirtiniu būdu Chanel Les 4 Ombres Quadra Eyeshadow šešėliai išsiskiria nepriekaištinga kokybe ir originalumu. Dėl didelės mineralinių pigmentų koncentracijos Chanel šešėliai pasižymi ypatingu spalvos intensyvumu. Su Chanel Les 4 Ombres Quadra Eyeshadow padaryti profesionalaus makiažus pasiekiamas kiekvienai moteriai. 

Svoris 1,2 gr.

Kaina 189 lt

Šešėliai iš vasaros 2011 metų kolekcijos, būtent šitomis spalvomis buvo atliktas modelio akių makiažas promo nuotraukoje:



Mano nuomonė:

Chanel Lilium paletės spalvos labai ryškios ir gerai pigmentuotos. Jų finishas satininis su blizgučiais, tačiau shimeris labai smulkus, tik šaltos rudos spalvos blizgučiai byra, kitos spalvos elgiasi tvarkingai.

spalvos kambario šviesoje

 (puikiai matosi kaip gražiai švyti šešėlių spalvos)


Na o dabar įkeliu makiažus:
(žalia, salotinė ir šviesi spalva)



(šalta ruda solo)
Apibendrinant noriu pasakyti, kad tai vieni š gražiausių Chanel šešėlių, spalvos labai ryškios, tinka kaip dieniniam taip ir vakariniam makiažui sukurti. Laikosi visą dieną, nesubėga į raukšleles. Nors Chanel Lilium iš limituoto leidimo kolekcijos, Kristianoje ir Douglas parduotuvėse jų dar mačiau.
SHARE:

2 komentarai

  1. Gyvenime tokių nepirkčiau, tik į paletę pasižiūrėjus. Nedaeitų!
    O pasižiūri ant akių - ir visai neblogai atrodo... Va tai tau :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai taip, visada reikia bandyti ant akies arba prašyti kad padarytų makiažą.. ;-) nes aš irgi ilgai galvojau, bet vis tiek nupirkau ir likau labai patenkinta.. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig