2013 m. spalio 12 d., šeštadienis

YSL Le Teint Touche Éclat Kreminė pudra


Šį kartą aš buvau neištikima savo BB kremams, nes mane nugalėjo smalsumas. Aš dažnai pažiūriu parduodamos kosmetikos skelbimus, ir visą laiką pastebiu, kad parduoda YSL YSL Le Teint Touche Éclat kreminę pudrą. Man pasidarė labai įdomu, kodėl? kas su ta pudra negerai, ar gal spalvos netinkamos...  kai turėjau galimybę nupirkti šios pudros mėginuką, taip ir padariau.


Gamintojo aprašymas:
Le Teint Touche Éclat
Švytintis makiažo pagrindas. SPF 19
Švelni kaip šilkas pudra lengvai ir tolygiai padengia odą. Švytėjimo suteikiantys pigmentai maskuoja trūkumus ir skaistina. Oda tampa nepriekaištingai lygi, gaivi ir švytinti. Drėkinamosios mikrodalelės užtikrina malonų pojūtį visą dieną.
Talpa: 30 ml

(pas mane mėginukas 10 ml)
Ingridientai:
Spalvos pasirinkimas:

Mano spalva:

Konsistencija:

Kaina 169 lt

Mano nuomonė:

YSL Le Teint Touche Éclat Kreminė pudra tiks merginoms kurios ieško natūralumo ir minimalaus maskavimo. Ši pudra tiesiog suvienodina veido spalvą, maskavimas beveik nulinis, nors uždėjau ant veido iš pradžių vieną, o po to ir antrą sluoksnį. Konsistencija labai lengvo serumo, galiu pasakyti kad žymiai lengvesne ir skystesne negu Chanel vitalumiere aqua. YSL pudra suteikia veidui švytėjimo ir photoshop'o efekto. Laikosi apie 5 val., po 2 val atsiranda blizgesys (mano oda rieboka, todėl švytėjimo ir riebaus blizgesio riba labai trapi). Kai pradedi taisyti su pudra, švytėjimas savaite suprantama dingsta, todėl dabar galvoju, gal verta taisyti su Guerlain Meteoritais? 
Spalva atitinka, BD40 priskirta prie vidutinio tamsumo, smėlio su auksiniu atspalvių. Iš savo pusės galiu pasakyti, kad šį spalva panaši į Gurlain Parure Aqua 2 numeriuką, arba Dior Forever 021. 

įkeliu nuotraukas:


veidas be makiažo




iš nuotraukos matosi kad pudra paslepia poras, suvienodina veido spalvą, tačiau mano raudonio 100% neužmaskuoja. Didesnius trūkumus reikia maskuoti su korektoriumi.


ir vaizdas iš tolo, švytėjimo efektas yra, photoshop'o efektas irgi... ;-)

Apibendrinat noriu pasakyti, jeigu tikitės idealaus maskavimo ir veido išlyginimo šita pudra tikrai ne Jums. Manau YSL Le Teint Touche Éclat skirta merginoms kurių veidas idealus ar beveik idealus. O aš grįžtu prie savo BB kremų, smalsumas pilnai patenkintas!
SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig