2013 m. spalio 13 d., sekmadienis

Kam medaus? Naktinė kaukė Holika Holika Sleeping Pack Canola


Holika Holika naktinės kaukės mėginukai atkeliavo pas mane dar su pirmuoju užsakymu iš Pietų Korėjos. Tuo metu buvo vasara, karšta, todėl visų šios kaukės privalumų įvertinti aš negalėjau. Mano oda riebi, ypač vasaros metų, o kaukė drėkinanti. Todėl vakar aš daviau kaukei dar vieną galybę.


Gamintojo aprašymas:

Mėgstate medų? Jūsų veido oda irgi. Pristatome Jums stulbinančias naktines kaukes su su medaus ir gėlių ir uogų ekstraktu, kaukės suteiks jūsų odai ypatingo švelnumo ir maitinimo. Nakties metu kaukė gyliai įsiskverbia į jūsų odą, padaro ją švelnią ir spindintį lyg kūdikio.

Holika Holika siūlo savo pirkėjams 3 rūšių kaukes: su vyšnių, mėlynių bei rapsų (canola) ekstraktais.



Mano variantas su rapso ekstraktu (canola):
mėginukas


Šios kaukės sudėtis - 20% medaus, 20% rapsų ekstrakto. Kaukė praturtinta vitaminais, rapsų ekstraktas suteikia odai gyvibingumo, kovoja su pilkšvą veido spalvą, suteikia veidui negrijos ir įvytėjimo, taip pat turi balinamųjų savybių. Medus giliai drėkina ir minkština odą , todėl po kaukės naudojimo veido odą lieka šilkine ir minkšta.
 Kaukė su rapsų ekstraktu apsaugo nuo odą priešlaikinio senėjimo, lygina raukšles, drėkina, padėda odai išlaikyti savo elastingumą ir paprastai turi stiprų anti-senėjimo poveikį.

Naudojimas:

Vakare , po veido valymo , paskirstyti nedidinį kaukes kiekį and veido masažiniais judesiais . Ryte tiesiog nuplaukite veidą šiltu vandeniu.

Konsistencija:

90 gr.

Kaina: 12-15% (www.ebay.com)

Mano nuomonė:

Medaus kvapas man nelabai patinka, todėl aš patenkinta, kad kaukė medumi beveik nekvepia. Gerai drėkina ir minkština veido odą, man tai ypač aktualu žiemos metu. Vieno mėginuko užtenka 2-3 kartams. Konsistencija riebaus permatomo kremo, įsigiria į veido odą labai greitai, per 10-15min, nepalieka lipnumo ir riebumo ant veido. Jeigu nuspręsčiau pirkti pilną pauotę, pirkčiau su vyšnių ekstraktu, nes kiek supratau iš aprašymo, tas variantas tinka reibiai odai. Jeigu oda riebi (o mano tokia ir yra) kaukę naudoju du kartus per savaitę, daugiau maitinimo būtų per daug.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig