2013 m. spalio 26 d., šeštadienis

Skinfood hot black sesame mask- puikus variantas švelniam porų valymui


Veido valymas-  pati svarbiausia dalys riebios odos priežiūrai, todėl šiandien skubu pasidalinti su jumis savo nuomonę apie šildančią juodojo sezamo kaukę.


Gamintojo aprašymas:
Black Sesame Seed Hot Mask SKIN FOOD 
Šildanti kaukė su juodomis sezamo sėklomis



Kaukė turi terminį poveikį, todėl puikiai valo odą skverbdamasi giliai į poras.
Apkepinta druska ir cukrus padės pašalinti visas negyvąsias ląsteles, neigiamą aplinkos poveikį  ir normalizuoja sekrecijos liaukų riebalų išsiskyrimą . Juodojo sezamo maistingos medžiagos minkština ir švelnina veido odą.
Juodo sezamo kaukė efektyviai drėkina odą ir turi atstatomųjų savybių, pašalina negyvas odos ląsteles. Sudėtyje yra cukraus ir druskos , kurios suteikia švelnu odos šlifavimo efektą. Kaukė turi šildantį efektą, tai pagerina kraujotaką, atkuria ir atnaujina veido odą.


Naudojimas:
Užtepkite kaukę ant švarios odos, palaikykite 3-5 minutes ir nuplaukite šiltu vandeniu. Rekomenduojama kaukę atlikti 2-3 kartus per savaitę.

Konsistencija:



Kaina: 12-15$ (www.ebay.com)

Mano nuomonė:

Man juodojo sezamo kaukė labai patinka nes, puikiai ir švelniai valo odas ir mano užsikimšusias poras. Kaukė turi šildantį efektą, bet jį vos galima pajausti. Aš darau taip: paimu karštą rankšluostį (pamerktas karštame vandenyje ir išsuktas), uždedu ant veido kad atsivertų poros, po to užtepu kaukę ir pradedu masažuoti veidą. Jaučiamas stipresnis šildomas efektas, tačiau jis nėra labai stiprus. Kaukė virsta aliejumi, o sezamo juodos dalelės puikiai pilinguoja mano veidą, po to dar palaikau 2-3- minutes ir išplaunu šiltu vandeniu. Po tokių procedūrų veidas tampa švelnus, pamaitintas (kas yra nebūdinga valančioms kaukėm, nes jos dažniausiai sausina veido odą) ir veido poros išvalytos. Šitą kaukę rekomenduoju šaltam sezonui, nes vasaros metų gali riebinti veido odą. (bb  kremas ar kreminė pudra gali laikytis trumpiau, ir veidas gali pradėti blizgėti anksčiau). Kaukės kvapas labai malonus, kvepia kepitas sezamais, tekstūra aliejinė su juodosiomis sezamo dalelėmis. Vieno mėginuko man užtenka savaitei (padaryti kaukę 2-3 kartus).




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig