2013 m. spalio 26 d., šeštadienis

SKINFOOD Egg White Pore Foam and Mask gilus veido valymas


Šiandien pas mus gaunasi Korejietiškų kaukių šeštadienis. Aš jau seniai norėjau apie jas parašyti, matyt šiandien jau atėjo laikas. Dar vienas mano pagalbininkas veido porų valyme: SKINFOOD Egg White Pore Foam and Mask. Aš rašau apie juos kartu, nes vienas be kito deja neveikia, priemonių efektas gali būti ne toks kokio tikitės.



Gamintojo aprašymas:

SKINFOOD Egg White Pore Foam



Valiklis , pagamintas kiaušinio baltymo pagrindu puikiai valo veido poras! Kiaušinių baltymai suteikia odai elastingumo, todėl odos ląstelės mažiau pažeidžiamos, sutraukia išsiplėtusias veido poras. Valiklio putos įsiskverbia giliai į poras ir puikiai valo jas nuo nešvarumų ir riebalų perteklių, susikaupusių per dieną.

Naudojimas: 
Reikiamą valiklio kiekį išspausti ant delno arba putų sietelį, sumaišyti su vandeniu, putas paskirstyti ant veido, pamasažuoti ir nuplauti šiltu vandeniu.

Sudėtis:




Konsistencija:


Talpa:150 ml.

Kaina: 10-11$ (www.ebay.com)

SKINFOOD Egg White Pore mask



Gamintojo aprašymas:


Valomoji ir poras sutraukianti kaukė su kiaušinio baltymo ekstraktu. Ji įsiskverbia giliai į poras ir efektyviai valo juos nuo nešvarumų ir riebalų perteklių, puikiai pašalina juodas dėmes . Kiaušinių baltymai yra turtingi albuminu, kuris padeda pagerinti odos būklę ir sutraukia poras.

Naudojimas:
Užtepkite kaukę ant švarios odos probleminių vietų (ten kur poros išsiplėtusios), palaikykite 3-5 minutes ir kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu. Rekomenduojama kaukę atlikti 2-3 kartus per savaitę.

Sudėtis:
Konsistencija:


Talpa: 200 gr.
Kaina: 11-12$ (www.ebay.com)


Mano nuomonė:

Po ilgų bandymų aš supratau, kad kaukę ir prausiklį reikia naudoti kartu. Jie papildo vienas kitą, o po prausiklio naudojimo, kaukės efektas didesnis.

Prausiklis kreminės tekstūros, bet labai stiprus, labai gerai valo veido odą, tačiau kiekvienai dienai naudoti nerekomenduoja, Gali išdžiovinti net labai riebią odą, o tai irgi negerai. Prausiklio kvapas malonus, gėlių. Labai mažo prausiklio kiekio užtenka, kad putų būtų daug. (jokių būdų negalima prausiklio tepti ant veido, tik prausiklio putas). Tai pirmas odos valymo žingsnis. ;-)

Po prausiklio užtepame kaukę: jeigu oda labai riebi - ant visos odos, jeigu normali-mišri - tik ant probleminių vietų, kur didelės poros reikalauja valymo. Kaukę laikome 7-10 min., nes jinai pradeda džiūti ir traukia veido odą. Po to kruopščiai išplauname šiltu vandeniu. Aš asmeniškai, vėl plaunu su prausikliu, nes jeigu kaukę blogai išplauti, gali atsirasti spuogų, nes kaukės likučiai gali kimšti poras.
Vasaros metų procedūras atliekame 2 kartus per savaitę, žiemos 1 kartą per savaitę. Po procedūros užtepame serumą arba kremą, nes kaukė gali džiovinti veidą.

Rezultatas: Mano poros sumažėjo, juodų taškelių vis mažiau ir mažiau. Naujų spuogų beveik neatsiranda.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig