2013 m. spalio 27 d., sekmadienis

Skinfood Rice Mask Wash Off - drėkinamoji ryžių kaukė


Riebios odos drėkinimas, vienas iš pagrindinių odos priežiūros ritualų. Kaip keistai atrodo, kam drėkinti ir tai jau riebią odą, o tam, kad riebi oda irgi išsausėja, ją irgi būtina prisotinti vertingai ingridientais, pamaitinti. Jeigu riebi oda išsausėja, riebalų išsiskyrimas padidėja, odos spalva tampa pilkšva ir didėja porų žymės. Šiandien noriu pristatyti jums drėkinančią ryžių kaukė Korejietiško kosmetikos koncerno Skinfood.


Gamintojo aprašymas:


SkinFood veido kaukė su maistiniais ryžių ekstraktais minkšta, valo ir lygina odą. Tai ne paslaptis, kad ryžiai turi daug naudingų savybių. Ši kaukė skirta sušvelninti odą ir valyti veido poras. Kaukė yra gana tirštos konsistencijos su šviečiamosiomis mažomis dalelėmis, tai suteikia papildomą masažinį efektą, kuris išlygina odą. Ryžių miltai įsiskverbia giliai į poras ir sugeria odos nešvarumus, kurie nuplaunami kartu su kauke. Rezultatas: jūsų oda švelni lyg aksomas, poros sumažėja, oda pamaitinta ir apsaugota nuo spuogų atsiradimo.

Naudojimas:
Užtepkite kaukę ant švarios odos ir palaikykite 3-5 minutes ir kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu.  Rekomenduojama kaukę atlikti 2-3 kartus per savaitę.

Sudėtis:






Konsistencija:




Talpa: 100 gr.
Kaina: 11-13$ (www.ebay.com)

Mano nuomonė:
Aš ilgai dvejojau, reikia ar nereikia pirkti šią kaukę. Mano veido oda riebi, todėl tepti dar riebesnės sunkios tekstūros kaukės aš nenorėjau. Paskutinį kartą dariau užsakymą testerkorea saite ir nusprendžiau užsakyti, nes liko dar vietos siuntinuke. (testerkorea.com reikia mokėti už siuntos svorį, todėl visada apskaičiuoju siuntos svorius).
Kaukė man labai patiko. Veido neriebina, švelnina, maitina, oda lieka pamaitinta ir gražiai atrodo. Aš kaukę darau vakarais, laikau ilgiau negu parašyta, apie 10 min. Prieš nuplaunat, pamasažuoju, net kaukės sudėtyje yra mažos daleles, kurios "šlifuoja" veido odą, todėl veido poros atrodo mažesnės. Kaukė nekemša porų.  Tekstūra primena ryžių košę, kvapas labai malonus, tikrai ne ryžių (švelnus gėlių). Kaukė puikiai tinka ne tik sausai odai, bet ir normaliai-riebiai. Dauguma skinfood produktų būna mėginukų įpakavime. Man taip patogiau, nes kaukių turiu daug ir įvairių, jeigu būtų visos pilnos pakuotės, neįlisčiau į vonią. :-) taip pat galima pabandyti įvairiausių variantų be nuostolių piniginei.

SHARE:

1 komentaras

  1. Manau, kad labai protingas sprendimas skaičiuoti siuntos svorius. Niekada nepagalvojau, kad galiu užsisakyti kaukę, kai lieka minimalus svoris. O ši kaukė mane taip pat jau seniai traukia, bet bijojau, kad netiks mano riebiai odai. Bet jei sakote, kad odos neriebiną, tai gal surizikuosiu ir išbandysiu. Gal ir mano odai tiks. :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig