2013 m. spalio 27 d., sekmadienis

It's skin Mangowhite Cleansing Foam

Tęsiame Korejietiškų produktų savaitgalį, ir šiandien noriu Jums pristatyti fantastiką veido prausiklį su nežinomais man iki šiol Mangowhite vaisiais. Jeigu jus pagalvojote, kad tai kažkokia mango vaisių rūšys, jus klystate. Tai ypatingi saldus ir maistingi Tailandų vaisiai, lietuviškai skamba kaip

Mangostaninė garcinija.





Gamintojo aprašymas:


Valomosios putos švelniai valo veido odą , pašalina negyvąsias odos ląsteles ir nešvarumus , palikdamos lygią ir gražią odą.
Mangostaninės garcinijos valiklyje veidui yra 7 augalų ekstraktų kompleksas, kuris atgaivina ir ramina odą, o taip pat puikiai valo visus odos nešvarumus ir veido poras.  Ištraukos iš tropinių vaisių - papajos ir mangostaninės garcinijos - kurios išlygina odą ir skatina jos atsinaujinimą.
Puikiai tinka visiems odos tipams , įskaitant net labai jautrią veido odą .
Naudojimas: Užtepkite nedidelį kiekį gelio ant veido , švelniai įtrinkite sukamaisiais judesiais apie 2 minutes, tada nuplaukite šiltu vandeniu. Naudokite 1-2 kartus per dieną.



Mangostaninė garcinija (lot. Garcinia mangostana) – kliuzijinių (Clusiaceae) šeimos visžalis medis. Medžio gimtinė – Azijostropikai. Dabar auginamas viso pasaulio tropinėje zonoje. Mangostaninė garcinija – aukštas visžalis medis užaugantis iki 25 m aukščio. Laja piramidės formos, žievė juodai rudos spalvos. Vaisius apvalus – 3,4 – 7,5 cm skersmens, iš viršaus yra padengtas storu (iki 1 cm), kaštoninės-violetinės spalvos nevalgomu apvalkalu. Viduje yra 4-8 segmentų baltos valgomos mėsingos sėklos. Medis vaisių neša vėlai – pirmuosius vaisius subrandina 9-20 metais. Baltasis garcinijos vaisių minkštimas yra valgomas šviežias, kartais jie yra konservuojami. Populiarios ir garcinijų sultys. Lapų ir žievės nuoviras yra naudojamas nuo dizenterijosviduriavimo ir karščiavimo. Vaisiaus žievė turi antioksidantų.


Konsistencija:


Talpa: 150 ml.
Kaina: nuo 9 iki 15$ (priklauso nuo pardavėjo www.ebay.com)


Mano nuomonė:
Tai vienintelis veido prausiklis, kuris neturi muilo kvapo. Jo kvapas labai malonus, vaisinis. Tekstūra pilingo su mažomis šveičiamosiomis dalelėmis, todėl puikiai tinka riebios odos priežiūrai. Prausiklis ne sausina odos ir tai jo dydžiausias pliusas. Aš mėginau labai daug įvairių prausklių, valiklių, putų ir visi veidą sausindavo. Aš šito prausiklio gavau tik porą mėginukų, todėl nedelsiant užsakiau pilną įpakavimą, nes tikrai puikus variantas kiekvienai dienai. Rekomenduoju. (visada galima nusipirkti ir mėginukų, man labai įdomus produktai iš MangoWhite serijos: veido pilingas, prausiklis-putos, prausiklis -kremas).

SHARE:

2 komentarai

  1. sitie vaisiai yra nuostaus :) vadinami tiesiog mangustinais (mangosteen) beja is ju zieves (atrodo) daromi preparatai lieknejimui, nes mazina apetita :) pats vaisius be galo gaivus ir skanus. reiks isbandyti sita prausikli...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai norėčiai pamatyti šitus vaisius gyvai, o kol kas džiaugiuosi tik prausikliu... ;-) Aš pati jau surašiau visą it's skin produktų sąrašą pabandymams, nes bandžiau kelis produktus ir visi bandyti patiko. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig