2013 m. spalio 28 d., pirmadienis

Skin79 Lemon Brigtening Mask


Skin79 citrininė kaukė - vienas iš pirmųjų mano Korejietiškos kosmetikos pirkinių. Tada aš dar nežinojau, kad daugumą prekių galima nusipirkti mėginuku pavidalu, ir pirkau pilnomis pakuotėmis. Pirmas pirkinys buvo vykęs, Korejietiška kosmetika man patiko. Šiandien apie Skin79 Lemon Brightening Mask plačiau:




Gamintojo aprašymas:

Tiršta kaukė su citrinų ir alyvuogių aliejais. Kaukė padeda pašviesinti odą ir pašalinti negyvas odos ląsteles. Skin79 veido kaukė efektyviai atpalaiduoja odą , drėkina ir pagerina veido spalvą . Tai puikus citrininis desertas jūsų veidui.



Citrinų ekstraktas padeda pašviesinti odą. Natūralūs ingredientai gerai drėkina ir lengvai įsigeria į odą , nesukeldami odos dirginimo.
Hialurono rūgštis drėkina jūsų sausą odą, ji lieka švari ir sveika.

Naudojimas:
Po veido valymo užtepti ploną kaukės sluoksnį ant veido odos,  išvengiant akis ir lūpas .
Po 10-15 minučių nuplaukite šiltu vandeniu.

Naudoti 1-2 kartus per savaitę.
Talpa:75ml 

Konsistencija: 



Sudėtis:
Water, Glycerin, Kaolin, Zea Mays (Corn) Starch, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Dipropylene glycol, Cetearyl Alcohol, Cetyl Ethylhexanoate, Butylene glycol, Glycereth-26, Titanium Dioxide, Hydrogenated Polydecene, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea butter), Polysorbate 80, PVP, Dimethicone, Bentonite, Glyceryl Acrylate/Acrlyic Acid Copolymer, Portulaca Oleracea Extract, Glyceryl Stearate SE, Sorbitan Laurate, Caprica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Polyacrylate-13, Methylparaben, Butylparaben, Tocopheryl Acetate, Chlorphenesin, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Propylene Glycol, PVM/MA Copolymer, Polyisobutene, Sodium Hyaluronate, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Chrysanthellum Indicum Extract, Phellodendron Amurense Bark Extract, Fragrance, Benzophenone-5, Polysorbate 20, Disodium EDTA, CI 19140.

Kaina: 10-12$ (www.ebay.com)

Mano nuomonė:
Negaliu pasakyti ar kaukė man patinka, ar ne... Paprasta molinė kaukė su citrinų ekstraktu. Pats svarbiausias dalykas, kurį reikia paminėti, kaukė balina veidą, todėl visiškai netinka naudojimui vasaros metu. Nes po 2 kaukės naudojimų veido spalva gali ženkliai skirtis nuo kaklo spalvos. Konsistencija tiršta, kvapas malonus, citrininis. Kaukė pašviesina juodus taškiukus ant veido, tačiau ne taip gerai, kaip tai daro SkinFood kiaušininė kaukė, tačiau šita kaukė ne tokia agresyvi ir tinka net sausai jautriai odai dėl alyvuogių aliejaus ir healurono rūgšties sudėtyje.

Apibendrinant, noriu pasakyti, kad Cirtininė kaukė nėra bloga, tiesiog gali būti kad tai ne mano produktas, mano veidas jau priprato prie agresyvesnių ir stipresnių produktų. Tačiau kartais nuo karto, žiemos metų kai veidas išsausėja, rankos pačios pasiima nuo lentynos būtent šią kaukę.
SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig