2013 m. spalio 28 d., pirmadienis

Sraigės skuba į pagalbą su Purederm snail 3d mask



Sraigės mane domino jau seniai, dar prieš pažintį su Korėjietišką kosmetiką, Eurokos parduotuvėje pastebėjau įvairias kaukės vienam kartus. Tai man atrodo labai patogu, panaudoji ir išmeti, galimybė pabandyti didesnį kiekį įvairių produktų. Purederm snail kaukės iš karto krito į akis, nes tai ne tik serumas, bet dar ir medžiaginė kaukė. Buvo labai smalsu išbandyti.



Paprastosioms sraigėms atėjo šlovės ne tik ant gurmanų stalo, bet ir ant veido, metas! Kremai, serumai ir losjonai su sraigių gleivėmis gydo randus, nudegimus, ir net lygina raukšles.
Nors šis ingredientas žinomas jau nuo senovės, naujieji jo pritaikymo būdai atrasti visai neseniai, Čilėje, kur pirmieji produktai su šiuo ekstraktu šiemet švenčia tik 15-tąsias metines. Netrukus Čilės pavyzdžiu pasekė ir Pietų Korėja, kur produktai, pažymėti išskirtiniu mažos sraigytės ženkliuku – graibstomi be paliovos.

Gamintojo aprašymas:


Sraigių ekstrakto turintys produktai labai veiksmingi – PUREDERM aukščiausios kokybės “SNAIL Cell Illuminating” bei “SNAIL Anti Age” dviejų žingsnių kompleksinės veido kaukės. Viena kaukės dalis – aktyvių ingridientų prisotintas serumas, antra – uždedama veido kaukė. Ingridientai esantys kaukėje bei serume sąveikauja tarpusavyje – šios kaukės gydo, jaunina, atnaujina odą bei lygina jos spalvą, naikina pigmentines dėmes ir mažina raukšles.

Purederm veido kaukė "Age regeneration"
Atkuria ir atgaivina odą, kovoja su odos senėjimu. Papildyta sraigių ekstraktu. Atkuriamasis veido serumas (pirmas žingsnis) ir veido kaukė su sraigių ekstraktu (antras žingsnis) sulėtina odos senėjimo procesus. Atkuriamasis veido serumas skirtas adai atjauninti. Naudoti prieš dedant veido kaukę. Pagerina veikliųjų medžiagų prasiskverbimą į odą. Kaukė (antras žingsnis) puikiai priglunda prie odos. Sraigių ekstraktas atkuria odą.

Naudojimas:
Švariai nuvalykite veidą. Serumą tolygiai paskirstyti ant švarios odos (pirmas žingsnis). Dėti kaukę (antras žingsnis) sekančia tvarka: smakras, kakta, nosis. Kaukę nuimti praėjus 15-20 minučių. Skysčio likučius švelniai masažuoti į veido odą.

Sudėtis:


Konsistencija:

serumas (pirmas žingsnis)


Kaukė (antras žingsnis)

Kaina: 4,99 lt (Eurokos parduotuvė)

Įpakavimas: serumas- 2 gr.  kaukė - 23 gr.

Mano nuomonė:
Galiu iš karto pasakyti, kad tai mėgstamiausią mūsų šeimos kaukė. Savaime suprantama, kaukė labiau tinka brandžiai odai. Pvz. rezultatas ant mano manos odos matosi iš karto, gaila kad jinai nesileidžia nusifotografuoti prieš ir po, todėl teks pasakoti be nuotraukų: raukšlės išsilygina, akių pabrukimai dingsta, veidas labai gražus, lygus, pamaitintas. Efektas issilaiko visą dieną. Aš vertinu šitą kaukę kaip skubos tvarka pagalbininkė, kai reikia atrodyti puikiai, o prieš akis buvo daug darbo, stresas ir nemiega. Uždedam kaukė ir stebuklas, veidas gražus, lygus, pailsėjęs. Dar vienas didžiausias šios kaukės privalumas, ją galima nupirkti Lietuvoje, o ne laukti siuntos iš Korėjos. Tikrai rekomenduoju pabandyti, nes neigiamų šios kaukės efektų nepastebėta: porų nekemša, alergijos nesukelia.

SHARE:

2 komentarai

  1. Smagu buvo perskaityti gerus atsiliepimus. Pati kažkada mačiau šią kaukę Eurikos, susidomėjau, bet kažkodėl nepirkau. Po tokių gerų atsiliepimų manau tikrai įsigysiu pabandymui.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai verta demėsio kaukė. Jeigu turėsite galimybė, pabandykite. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig