2013 m. spalio 17 d., ketvirtadienis

Sunkioji artilerija - Chanel Precision Sublimage Masque

Prieš metus gavau labai prabangią dovaną, ypatingą Chanel Sublimage kaukę. Kas nustebino iš pradžių: labai gražus ir prabangus įpakavimas, sunki stiklinė pakuotė, auksinė su blizgučiais pačio buteliuko spalva (aplink stiklas) ir, savaime suprantama, jos kaina parduotuvėje. O dabar apie viską iš eilės:
Gamintojo aprašymas:
 Kartais mes taip norime palepinti savo veido odą kažkuo ypatingo ir prabangaus, neatsakykite sau malonumo - palepinkite savo veidą nauju Chanel Precision Sublimage produktu Masque Regenerant Fondamental.
Primename, kad Chanel Sublimage linijoje jau yra:
CRÈME RICHE YEUX RÉGÉNÉRANTE FONDAMENTALE - paakių kremas (regeneruojantis)
CONCENTRÉ RÉGÉNÉRANT FONDAMENTAL- atstatantis veido serumas
CRÈME RÉGÉNÉRANTE FONDAMENTALE- pagrindinis linijos produktas regeneruojantis veido kremas.




Anti-age veido kaukė tapo papildomu linijos Sublimage produktu. Šis produktas pasižymi nuostabia tekstūra, kaukė labai tiršta ir švelni, greitai įsigeria į veido odą.
Pavargusiai su senėjimo požymiais odai kaukė taps išsigelbėjimo priemone. Išskirtinis kaukės ingredientas (kaip ir visos produktų linijos ) yra Plainfolia PFA - atstatantis komponentas, pagamintas iš vanilės Plainfolia vaisių, jis padidina odos elastingumą, jos drėgmės lygį , veido oda atrodo lygi ir švytinti. Argano aliejus, kurio sudėtyje yra vitamino E ir omega -6, leis apsaugoti odą nuo išsausėjimo. Camellia aliejaus ir polimero pagalba veido oda taps minkšta ir lygi.

Savo sudėtyje kaukė turi balto ir mėlyno Lotuso ekstraktus. Flavonoidų ir antocianinų praturtinti lotusų ekstraktai  turi anti- stresinį ir anti-age poveikį.  
Rekoneduojama naudoti kaukė vieną ar tris kartus per savaitę. Naudojant kartu su RÉGÉNÉRANTE FONDAMENTALE kremu kaukė duoda geriausią rezultatą .

Kaukė parduodama su specialia mentele ir teptuku veidui. Nedidelį kiekį kaukės paskirstyti ant švarios, sausos odos,  vengiant akių srities . Tada atlikite veido masažą teptuku nuo kaklo iki nosies. Palikite kaukę 10 minučių, kol veido odą pasisavins visus reikalingus ingridientus esančius kaukėje. Nuvalykite likusią kaukę servetėle ir atlikite veido masažą rankomis, kad suaktyvinti veido kraujotaką.

Įpakavimas: 

Kaukė nuo oro patekimo, apsaugota permatoma membrana su Chanel kompanijos ženklu

Papildomos priemonės: teptukas ir mentelė

Konsistencija:

Kaukės konsistencija labai tiršta

Kaukės spalva- švelniai rožinė su auksiniais blizgučiais

Kaukės tekstūra - lyg riebios grietinės, bet pasiskirsto ant odos labai lengvai.

Sudėtis:

Naudoji instrukcija:
aš įkeliu tik masažo techniką, nes instrukcijos lietuvių kalba nėra.

 50 ml 
Kaina: oficialus Chanel saitas 199$
            Kristiana apie 600 lt

Mano nuomonė:
 Kaip apibūdinti šią kaukę vienu žodžiu? Aš pasirinkčiau- prabangiai. Chanel prabanga jaučiasi visus: pradedant nuo įpakavimo, kaukės spalvos (su ypatingu auksiniu Chanel shimeriu), baigiant kaina.
O dabar apie poveikį. Aš puikiai suprantu, kad tokią kaukę naudoti man yra ankstoka, tačiau profelatiškai manau tinka. Aš ją naudoju vieną kartą į dvi savaites. Kaukės konsistencija labai riebi, reikia visai nedaug. Kaukės kūrėjai mano, kad sena oda - tai sausa oda, ir kaukė skirta būtent sausai ar labai sausai odai. Mano oda riebi, aš galiu naudoti kaukę tik žiemos metu. Kvapas neįkyrus, gėlių. Kaukė labai greitai įsigeria į odą, tačiau palieka riebų sluoksnį (kai jau nuvalai kaukę su servetėle), aš ją visada darau nakčiai, kad po to riebalus nuplauti su prausikliu. Poveikis, patikėkit yra, mano mimikos raukšlelės po akimis dingo be žinios po antro kaukės naudojimo, kitų neatsiranda. ;-)
Kad pilnai įvertinti kaukės poveikį, nunešiau ją savo mamai (59 metai, daug raukšlių ir pabrinkimai po akimis, odos tipas-kombinuota). Kaukė jai patiko, raukšlės tapo mažiau matomos, pabrinkimai po akimis sumažėjo.

Pabaigai noriu pasakytu:
Tai puiki veido kaukė sausai ir labai sausai odai, puikus pagalbininkas kovai su raukšlėmis, tačiau kaina labai aukšta. Bet juk gerai produktas negali mažai kainuoti.. ;-)





SHARE:

2 komentarai

  1. kiek laiko uztenka jum to indelio? galiojimas nesibaigs anksciau, nei baigsit naudoti..?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man vienai tai tikrai per daug... vyras daro paakių kaukes ir mano mama prisijungia... ;-) todėl manau išnaudosim...

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig