2013 m. spalio 18 d., penktadienis

TonyMoly Red appletox honey cream


Aš seniai norėjau išbandyti šią naktinę kaukę, mes gamintojas žada, kad po naudojimo dingo visi spuogai, veidas bus lygus ir gražus. Po tokių pažadų,  aš negalėjau praeiti pro šalį.


Gamintojo aprašymas:



Šis kremas yra tirštos konsistencijos. Manuka medus, kuris yra pagamintas nuo laukinių Naujosios Zelandijos medžių surinkto medaus, padidina odos imunitetą ir turi prieš uždegiminį poveikį . Bičių pienelio ekstraktas ramina odą , padeda kovoti su veido trūkumais ir nelygumais. Tamsiojo Medaus (" Royal Black) sudėtyje yra daug mineralų ir amino rūgščių, kurie puikiai maitina ir drėkina veido odą. Obuolių rūgštis minkština odą, antioksidantai ir propolis atstato ją iš vidaus. TonyMoly Red appletox honey kremas atpalaiduoja veido raumenis ir paverčia odos priežiūros ritualą malonumo procedūra.

Sudėtis:
Water, Glycerin, Butylene Glycol, Ethanol, Cyclomethicone, Sodium Polyacrylate, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Propolis Extract, Honey Extract, Royal Jelly Extract, Soluble Collagen, Ginkgo Biloba Leaf  Extract, Allantoin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Hydrogenated Lecithin, C12-16 Alcohol, Palmitic Acid, Sorbitol, Malic Acid, Phenoxyethanol, Trideceth-6, Methylparaben, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Carbomer, Triethanolamine, Fragrance, Propylparaben, Disodium EDTA, Yellow #4, Yellow #5

Naudojimas :
Nedidelį kiekį kaukės paskirstykite ant švarios, sausos odos, vengiant akių srities ir leiskite jai įsigerti . 
Tinka naudoti kasdien sausai odai. Normaliai ir mišriai odai rekomenduojama naudoti 2-3 kartus per savaitę.
 80 gr.

Konsistencija:



Kaina: 10-12$ (www.ebay.com)

Mano nuomonė:
Šitą kaukę aš gavau kaip tik tada, kai mano veido odai buvo sunkus periodas. Aš bandžiau kreminių pudrų naujienas ir veidas atsidėkojo man spuogais ir užkimštoms porom, todėl TonyMoly Red appletox honey kremo prieš uždegimines savybės galėjau įvertinti pilnai. Iš karto pasakau, kad kremą naudojau kaip naktinę kaukę. Po 2 naudojimų (vieno mėginuko tiek tiek ir užtenka) mano spuogai sumažėjo, post aknė žymės tapo ne tokios ryškios. Kremo-kaukės konsistencija primena medų, tokia pat tiršta. Kvapas labai malonus, rūgštus obuolių, medaus kvapo nesijaučia. Veidas tapo silkinis, riebalų išsiskyrimas sumažėjo. Kaukė įsigeria į odą labai greitai, nepalieka lipnumo pojūčio. Po 15 min. oda tampa matinė ir galima eiti miegoti. ;-)
Apibendrinant galiu pasakyti, kaukės rezultatu aš pilnai patenkinta, būtinai pirksiu pilną pakuotę.




SHARE:

3 komentarai

  1. Anonimiškas2013-10-19 09:45

    Viskas, traukiu i wishlista. Man irgi reikia kokios nors priemones, kuri padetu sutvarkyti problemine oda.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. taip, šita kaukė labai patiko bet vakar pasinaudojau žemu $ kursu nupirkau daug priemonių probleminiai odai iš Mizon, nes perskaičiau labai gerus atsiliepimus ir pilną pakuotę šitos naktinės kaukės.
      iš Mizon pirkau:

      http://www.ebay.com/itm/130973823568?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
      atsiliepimuose skaičiau kad mažina poras

      http://www.ebay.com/itm/130793110041?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
      Mizon naktinė apmulė hitas, probleminiai odai

      http://www.ebay.com/itm/130953486430?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
      na ir be juodųjų Afrikos sraigių kremo neapsėjo... kaip vyras vakar juokavo, kad sraigės Afrikoje įdėgė ir todėl juodos. ;-)

      kai gausiu parašysiu atsiliepimus..

      PS. Noriu pagirti ebay pardavėja, išsiuntė tą pačią dieną, po valandos nuo užsakymo apmokėjimo.

      Panaikinti
  2. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig