2013 m. spalio 29 d., antradienis

Tony moly baby doll bb powder - idealus rezultatas


Dauguma Korėjietiškų BB kremų turi satininį finishą. t.y. blizga... mano veidas pakankamai riebus, todėl nuo veido švytėjimo iki riebaus blizgesio vienas žingsnis. Matinis ir lygus veidas mano senoji svajonė, dabar tai realybė su Tony Moly Baby doll bb powder.



Gamintojo aprašymas:

Matinė biri pudra puikiai kontroliuoja riebalų išsiskyrimą . Specialiai sukurta suteikti matinį efektą bet kokiam BB kremui.

Tinka visų tipų odai
Matinė Biri pudra " Baby Doll BB " labai smulkios tekstūtos, todėl visisškai nematoma ant veido ir suteikia natūralią išvaizdą .

Įpakavimas:

Sudėtis:


Tekstūra:



Spalvų pasirinkimas:
Yra dviejų spalvų :
Numeris 1 - šviesios smėlio spalvos
Numeris 2 - natūralus smėlio

mano pudra Numeris 2
Svoris: 15 g

Kaina: 12-14$

Mano nuomonė:
Tony Moly BB pudra mano ištikima pabalbininkė, aš ją turiu jau daugiau nei pusė metų. Tinka riebiai-normaliai odai, sausas vietas gali paryškinti. Spalva universali, su geltonu tonu, tačiau priduoda tik matinį efektą be spalvos. Netinka labai įdegusiai odai, nes gali balinti. Veidas labai ilgai išlieka matinis, net pačią karščiausią vasaros dieną. Pudra nekemša porų ir jų nepabriežia, gražiai išlygina veidą. Su ja veidas labai gražus, šilkinis ir matinis. Įpakavimas patogus, tačiau pudrą aš visada tepu tik teptuku, tada gaunasi gražesnis ir lygesnis nematomas sluoksnis.

Įkeliu nuotraukas:
veidas su Skin79 Snail nutrition BB

ant viršaus plonas sluoksnis Tony moly baby doll bb pudros

Dabar rusisškam saite perskaičiau, kad nuo 2012 metų pudra jau nebegaminama ir turi jau kitą pakuotę.


Apibendrinat noriu pasakyti, kad šita pudra puikus pagalbininkas reibios odos priežiūrai.

SHARE:

1 komentaras

  1. Žinai ką, rašau komentarą, nes kitaip man neleidžia mesti šitos konkrečiai temos nuorodos - tik į visą blogą, com ir viskas. Tai aš parašysiu, ir tada viršuj bus normalus adresas :D

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig