2013 m. lapkričio 1 d., penktadienis

Essence Vampire's Love akių šešėliai


Senokai Facebook tinkle aš pastebėjau, kad Eurokos parduotuvė platina kuponus, kiekvieną dieną skirtinguose miestuose, skirtingose parduotuvėse atspausdinus skrajutę, galima atsiimti dovaną iš Essece Vampire's love kolekcijos. Sulaukiau akcijos Vilniuje, aš atspausdinau skrajutę ir nuskubėjau į parduotuvę.


Parduotuvėje dovanų pasirinkimas buvo tikrai didelis: pudra, šešėliai, nagų lakai, lūpų tintai, kvepalai ir blakstienų prailgintojai (balti pukučiai). Aš pasirinkau šešėlius, šiandien plačiau apie juos:

Šešėliai iš Essence Vampirie;s Love kolekcijos:
Gamintojo aprašymas:

Jis bus žalias iš pavydo.  Šešios nuostabios spalvos pilnos kontrastų, puikai užtikrina magišką ir paslaptingą akių makiažą. Nesvarbu, ar juos naudoti atskirai arba kartu, šių spalvų intensyvumas svyruoja nuo subtilaus iki itin išraiškingo. Jus tikrai priversite vampyrų gerbėjų širdis plakti greičiau. Šešėlių pavadinimas irgi daug reiškia - 01 meile nuo pirmo įkandimo.


Mano nuomonė:
Essence - tai Vokiška kosmetika, skirta merginoms iki 30 metų. (na man taip atrodo ;-)), nes visos kolekcijos labai žaismingos, mergaitiškos. Produkcijos kokybė labai aukšta, palyginus už nedidelę kainą. Kosmetikos priemonių pasirinkimas labai didelis ir įvairus, plius dar labai dažnai išleidžiamos limited edition kolekcijos. Todėl aš su malonumu pradėjau testuoti šešėlius.

Šešėliai labai geros kokybės, satininės tekstūros, juoda spalva su sidabriniai blizgučiais. Gerai pigmentuoti, puikiai perduoda spalvas:

viršutinės spalvos:

apatinės spalvos:


tačiau ant akių laikosi prastokai, gražiausiai atrodo  violetinės spalvos, prasčiausiai - sidabrinė ir juoda. Po akimis liepa blizgučių lietus, ką tik padažyti akys atrodo gražiai, bet praėjus pusei valandos šešėliai nubyrėjo ir paakių zona buvo jau žalios spalvos. Tokio baisaus vaizdo aš dar nemačiau, teko nuvalyti su šlapia servetėle.
Įkeliu gražias nuotraukas:


violetinė viršutinė spalva ir rožinė apatinė spalva- labai patiko, gerai pigmentuotos, laikosi puikiai



žalia ir juoda spalva-spalvos fantastiškos, tačiau blizgučiai labai byra po akimis (nuotraukoje matosi, aš specialiai nenuvaliau), o po pusės valandos žalia spalva visus (paakių zona, viršutinis vokas). baisu..
Reikės paeksperementuoti su šešėlių bazėmis, gal vaizdas bus geresnis.


SHARE:

2 komentarai

  1. Prieš akis dažant akių šešėliais, pirmiausia reiktų vokus ir sritį, kurią dažysite patepti trupučiu makiažo pagrindu, veido kremu ar veido blizgiu. Tuomet akis dažyti šešėliais. Taip spalva išliks ryškesnė, nebirs blizgučiai, nes prilips prie pagrindo (t.y. prie makiažo pagrindo, veido kremo, ar blizgiu. Priklausomai ką pirmiausiai naudosite). Taip pat ir spalvos neišbluks taip greit. Makiažas taps patvaresnis, ilgiau išsilaikantis. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aciu labai, pabandysiu pasinaudoti jusu pasiulymu... Atrasyskiu kaip gavosi... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig