2013 m. lapkričio 1 d., penktadienis

Planeta Organica migdolų aliejus rankoms

Parduotuvėje Drogas pamačiau akciją šitam aliejui ir nusprendžiau nupirkti. Mano Opi aliejus nagų odelėms jau eina į pabaigą, o produkcija Planeta Organic man labai patiko, plius ir kaina gera, 9,99 lt.


Gamintojo aprašymas:


Migdolų aliejaus sudėtyje yra aukštos koncentracijos fitosterolis ir linoleno rūgštis, dėl kurių aliejus reguliuoja epiderminio barjero įsiskverbimą, lipidinį ir vandens balansą, taip pat aktyvuoja ląstelių regeneracijos procesą. Aliejaus sudėtyje yra vitaminas E, kuris pasižymi antioksidantinėmis savybėmis, šalina uždegiminius odos procesus bei vitaminas F, kuris daro įtaką nagų plokštelės stiprinimui. Migdolų aliejus suteikia efektyvų minkštinantį ir maitinantį poveikį.
Naudojimas: lengvais masažuojančiais judesiais paskirstykite nedidelį kiekį aliejaus ant rankų odos, lengvai įtrinkite į nago plokštelę.
Sudėtis: 100% Organic Prunus Amygdalus Dulcis Seed Oil (100% organinis migdolų aliejus).
Pagaminta Rusijoje.
Įpakavimas:
Kaip visada nuostabus kolažas, šį kartą su Graikijos nuotraukomis ir migdolų aliejaus aprašymais

Receptai kaip padaryti  maitinančią kaukę rankoms su migdolų aliejumi
Konsistencija:


Talpa - 30 ml.
Kaina: 11,49 Elevitoje, Drogas akcija 9,99lt
Mano nuomonė:
Migdolų aliejus - dar vienas patvirtinimas, kad Planeta Organica produkcija labai gera. Aš lyginu kainą ir kokybę. Produkcijos įpakavimas gražus, spalvotas ir labai apgalvotas. Nuostabus kolažas su informacija apie migdolų aliejų gamyba, naudojimą ir laikymo sąlygas. 
Pats aliejus lengvos konsistenciojos, tačiau rankas ir nagų odeles maitina labai gerai. Kvapas labiau aliejinis, negu migdolinis. Kažkur skaičiau kad jis ir turi toks būti. Migdolų kvapo tik skrudintų migdolų aliejus. Rusų merginų aprašymuose perskaičiau, kad jos daro plaukų kaukes su Migdolų aliejumi. Dar nebandžiau, bet žadu tai padaryti. Vėliau komentaruose pasidalinsiu įspūdžiais.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad  daugiau tikrai nepirksiu savo mėgstamiausio (anksčiau) Opi aliejuko, nes 9 ml. kainuoja 16-18 lt, o čia 30 ml. -9,99lt

SHARE:

8 komentarai

  1. Anonimiškas2013-11-02 10:42

    Skaitant tavo blogą (tikiuosi nieko prieš, kad kreipiuosi tu :) ), mano norų sąrašas vis ilgėja. Gryžus į LT teks nusiaubti rusiškos kosmetikos parduotuvę :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. aišku "tu", ne tokia as jau sena, kad sakyti Jus... ;-) smagu girdėti, svarbu tik atsirinti kas tinka būtent tau...;-)

      Panaikinti
  2. Bet tikrai, man irgi užkratas :D Nieko aš iš tų Drogų Eurokosų nepirkdavau, o dabar žiūriu - ir visai gerai, kai žinai, ką pirkt :D Babušką Agafją jau išmėginau - ir visai jinai nieko, gudri babcė :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai taip, svarbu žinoti ką pirkti... o tu dar Planeta Organica aliejus pabandyk... tikrai labai geri... ;-) ir manikiurą ir pedikiurą su jais daryti labai gerai iseina..

      Panaikinti
  3. Planeta organica, planeta organica, reikia įsimint. Nu organų planeta :D Įsiminiau :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Įsimink, labai geras daikltas... vertas įsiminti... ;-)

      Panaikinti
  4. O tai jūs nenaudojat kremo rankų, o tik šitą naudojat ar kaip čia?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aliejuką naudoju nagų odelėms.... ;-) o kremą rankoms - rankoms.. ;-)))

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig