2013 m. lapkričio 25 d., pirmadienis

Guerlain Gloss D’enfer Maxi Shine 400 Gold Tchlack



Tęsiame pasakojimą apie blizgančias kosmetikos priemones ir šiandien pašnekėsime ir apžiūrėsime Guerlain lūpų blizgesį. Nors šis lūpų blizgesys iš pagrindinės Guerlain kolekcijos, tačiau savo auksiniu shimeriu nenusileidžia Kalėdinėms kolekcijoms.




Gamintojo aprašymas:


Kompanija GUERLAIN įsteigta 1828-aisiais Paryžiuje. Jos įkūrėjas Pierre’as François Pascalis Guerlainas pradžioje prekiavo importinėmis kosmetikos priemonėmis, tačiau netrukus ir pats ėmėsi kurti kvepalus pagal klientų užsakymą. Žinia apie talentingą parfumerininką kaipmat pasklido tarp Prancūzijos didikų ir Pierre’as François tapo daugelio Europos karališkųjų rūmų oficialiuoju kvepalų tiekėju.

Lūpų blizgis „Gloss d’Enfer/Maxi Shine“





Ypač malonus ilgai išliekantis blizgis puikiai drėkina lūpas. Švelni, nelipni tekstūra suteikia nepakartojamą lengvumo pojūtį. Jūsų lūpos bus gražios, putlios ir žvilgios.
Kolekcijoje rasite ir sodresnės, ir lengvesnės tekstūros blizgių, su žėručiais ir be jų – kiekviena nesunkiai išsirinksite patinkantį ir tinkantį nuostabios šypsenos aksesuarą.
Kruopščiai atrinktais mineraliniais ir augaliniais aliejais papildyta formulė drėkina, suteikia intensyvų žvilgesį ir natūralų pojūtį. Pasklidę ant lūpų jie neleidžia išgaruoti drėgmei. Kai kurie aliejai yra tiršti, sukuriantys didinamojo stiklo efektą, kiti – itin skysti, sudarantys plonutę, nelipnią plėvelę ant lūpų paviršiaus.

Įpakavimas:

Galiu tik pasakyti, kad labai patiko Guerlain blizgesio teptukas. Labai minkštas ir patogus, per vidurį turi mažą įdubimą blizgesiui paimti, todėl nudažyti lūpas gaunasi iš pirmo karto, nereikia daugiau blizgesio, užtenka tiek, kiek yra ant teptuko.

Spalva:


Permatomos spalvos blizgesys su auksiniais blizgučiais

Kaina: 119 lt Lietuvoje ir 22 svarai ( www.feelunique.com)

English version:

We continue the story of the glittering cosmetics today and talk to explore the Guerlain lip gloss. While this lip gloss from Guerlain main collection, but do not yield their golden Shimero Christmas collections.

Gloss d'Enfer colors and shapes the smile for a falsely innocent, boldly shiny and deliciously provocative pout. 

Non-sticky, Gloss d'Enfer' soft and fine texture glides like a veil on the lips. Composed of mineral and vegetable oils, it maintains the lips hydrated and soft. Intensely bright, it ensures a sparkling, shaping and plumping smile. Its shape and compact size inspired by Cils d'Enfer are refined and extended to allude to the promise of a smile. 

The applicator is perfectly designed to outline and define lip contours. Equipped with a mini-reservoir, it delivers the right dose of gloss, from the first application.

Give in to the glamour of Guerlain Gloss d’Enfer Maxi Shine, an ultra-pigmented, dazzling lip gloss for a playful pout.
Available in a spectrum of beautiful shades that present varying levels of coverage and pigment intensity, the brightening gloss is the perfect partner for an alluring smile. Its volumising texture allows lips to take centre stage, making for a ravishing, comfortable formula that provides lasting colour and shine.
Non-sticky and hydrating for a bare lip effect, the oil composition of the gloss creates an ideal level of softness. It locks water into the skin wonderfully, creating a moisturising barrier.

Mano nuomonė:
Man Guerlain blizgesiai labai patiko, labai gražios ir sodrios spalvos, lengva ir nelipni tekstūra. Sau aš pasirenku permatoma blizgesį su daug blizgučių. Jis tinka dieniniam ir vakariniam makiažui, blizgučiai atrodo labai natūraliai. Išsilaiko ant lūpų ne ilgai, apie 2 valandas, blizgučiai ant lūpų lieka ilgiau. Turi malonu, saldu, vos jaučiama kvapą. Į lūpų raukšlės nesubėga, lūpų nedžiovina.

Žiūrime nuotraukas:





SHARE:

5 komentarai

  1. Kaip tik šiandien apie jį galvojau, geras daikc ar ne :D Būtent, perskaičiau tą, kad tipo visi ras sau po atspalvį, ir susimąsčiau, ar jie labai pigmentuoti, ar nelabai. O jei yra visokių, kaip skirt. Ir dar mąsčiau, kas geriau - chanel ar guerlaino blizgesiai, nes dioro daugiau nenoriu - nelaiko... Gražūs, bet tepk ir tepk.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man konsistencija Guerlain blizgesio patinka labaiu, jie ne tokie lipnus kaip Chanel, taciau kiek issilaiko ant lupu, manau priklauso nuo spalvos. Del pigmento nieko negliu pasakyti, mano permatomas, bet Kalediniai manau labai pigmentuoti, kaip tik vakar juos ziurejau www.feelunique.com, kaip tik man is ten gaunasi po 80 lt uz vnt, manau nebrangiai. O pagrindine kolekcija jie labiau su blizguciais ir permatomi... paziurek cia, yra daug atsiliepimu:
      http://kosmetista.ru/catalog/product/7149

      Panaikinti
    2. as vakar ziurejau tokius http://kosmetista.ru/blog/otzivi/43177.html, man patinka, kad jie balina lupas... o tu noriu ryskiu?

      Panaikinti
    3. Aš žinok pradėjau žiūrėt į tokius visokius hot pink. Bet kadangi mano oda daugiau šilta, tai idealūs mano lūpdažiai - visokie persikiniai ir koraliniai... O tas hot pink nu vat abejonių kelia. Jei labai hot, tai gal jis jau netoli koralinio, bet jei toli, tada man ne kas.... Tai galvoju - būtų jis skaidresnis, tai iš esmės galima būtų kaip tik ir mėgint, kažkiek spalvos priduotų, gal man ir būtų gana mados jausmui patenkinti :D

      Panaikinti
    4. Aš vakar kaip tik žiūrėjau, man atrodo jie visi permatomi ir neryškūs. Pažiūrėk internete kaip atrodo... ;-) nes greitai bus www.feelinique.com nuolaidos, tai gerai kai žinai ką pirkti. Aš jau šiandien gavau jų dovanų kuponą, tai nupirkau Kaledinius meteoritus... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig