2013 m. lapkričio 6 d., trečiadienis

LANCÔME HYPNÔSE STAR MASCARA



Blakstienų tušas- pati svarbiausia akių makiažo grandis, aš negaliu išeiti iš namų be tušo. Atrodo ir veidas kitoks ir kažkuo trūksta, todėl tušus renkuosi labai atidžiai. Su rusišku mados žurnalu man į rankas pateko Lancome Hypnose Star tušo mėginukas. Iki šiol aš niekada neturėjau Lancome tušų, mano pirmas Liukso tušas buvo Dior Show Mascara, o po to aš pastoviai perku Chanel tušą (atsiliepimus galima paskaityti mano bloge Chanel temoje) keičiant tik spalvas. Tiesą sakant, aš vieną kartą buvo neištikima Chanel ir už tai brangiai sumokėjau, nupirkau Guerlain Le 2 de Guerlain Mascara, šito tušo neįmanoma nuplauti nuo blakstienų, nei pieneliu, nei specialiu valikliu, po akimis išlieka riebios juodos pandos žymės. Todėl naujų blakstienų tušų aš bijau, bet Lancome paliko labai gerą įspūdį.




Lancôme jau daugiau nei 70 metų kuria kosmetikos bei parfumerijos produktus, skirtus atitikti viso pasaulio moterų poreikius, visais jų gyvenimo etapais.
Amžinas grožis – tai kiekvienos moters siekiamybė. Kompanijos Lancôme geriausi specialistai dirba ir kuria tam, kad įgyvendintų šią svajonę.
Lancôme kompaniją 1935 m. įkūrė kosmetikas ir parfumeris Armand Petitjean, savo gyvenimą paskyręs grožio puoselėjimo gaminių kūrimui. A. Petitjean įkvėpimo šaltinis - meilė moterims ir prancūziškai elegancijai. Jis teigė, kad moters grožis kyla iš tūkstančio moteriškumo apraiškų, kuriose išvaizda susilieja su gestais, kūno grožis susitinka su sielos virpuliu, o patrauklumas persipina su emocijomis...
Kad galėtų pasiūlyti pažangiausių grožio priemonių, Lancôme savo produkcijos gamybai pasitelkia mokslą: naujoviškos formulės, išskirtinės sudedamosios medžiagos, maloni konsistencija ir kvapai leidžia pateisinti pačių reikliausių klienčių lūkesčius ir pelnyti jų pasitikėjimą. 1936 m. kompanija Lancôme pristatė žymųjį kremą „Nutrix“, kuris puikiai regeneruoja ir maitina odą, o 1955 m. veido odos priežiūros liniją, kurios kosmetikos gaminių sudėtyje yra jūros vandens, praturtinto jūros augalais ir oligoelementais. Puikios šių kosmetikos gaminių savybės padėjo išgarsėti kompanijai Lancôme visame pasaulyje. 
Gamintojo aprašymas:

Didžiulė apimtis, riestos blakstienos.
Sustoti ir atsigręžti priverčiančios blakstienos. Dvipusis šepetėlis nudažo kiekvieną blakstieną suteikdamas apimties, taip pat užriečia jas. Juodo deimanto atspalvis suteikia blakstienoms gilaus ir prabangaus ryškumo.

Teptukas:


Talpa: 6,5 ml
Kaina: 119 lt

Mano nuomonė:
Tušas man patiko, negaliu pasakyti kad labiau už Chanel tušą, bet ko ir norėti, jų paskirtis visai kitokios. Chanel tušas tankina ir neilgina blakstienų, Lancome Hypnose Star labai gražiai ilgina ir užriečia, tačiau netankina. Konsistencija tušo pakankamai tiršta, teptukas  neįprastos formos - trikampinis, bet blakstienas nudažo labai gražiai ir lygiai. Kvapas būdingas Lancome, subtilus rožių.
Nusiplauna labai lengvai, paprastu vandeniu, nereikia specialių priemonių. Na o dabar žiūrime nuotraukas:

be tušo:


su Lancome Hypnose star Mascara


Rezultatas manau visiems aiškus, gražios, tvarkingos, ilgos blakstienos, kurios išlieka tokiomis visą dieną.  Lancome tušas nebyra, ryžių ant viršutinio voko nepalieka.

SHARE:

3 komentarai

  1. Labai fainas <3
    O kuo tau chanel geriau?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man labiau patinka tankios blakstienos... ;-) negu ilgos...

      Panaikinti
  2. Ačiū labai, man aplamai su Lancome tušais nelabi sėkasi, tai džiūna greitai, tai efekto nėra. Labiausiai patinka Chanel tušai, pažiūrėkite, aš rašiau apie juos atsiliepimus... Ten efektas stulbinamas... ;-)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig