2013 m. lapkričio 6 d., trečiadienis

Salem eterinis kondicionuojantis aliejus su šilko proteinais

Visada po plaukų dažymo aš perku įvairias priemones plaukams atstatyti, šį kartą, žinant mano silpnybes, draugė padovanojo Salerm plaukus atstatančias ampules. Šiandien jas pristatysiu jums:



Gamintojo aprašymas:

Salerm (Ispanija). Kompanija veikia daugiau nei 50 metų ir šiandien Salerm Cosmetics yra viena iš svarbiausių Ispanijos kompanijų grožio ir plaukų priežiūros srityje. Bendrovė gali didžiuotis turėdama savo tyrimų ir plėtros laboratoriją, kuri leidžia išlikti tyrimų ir naujų kosmetikos formulių kūrimo priešakyje. Šiuo metu  kompanija veikia penkiuose kontinentuose ir yra įkūrusi daugiau nei 30 padalinių didžiuosiuose pasaulio miestuose tokiuose kaip Niujorkas, Frankfurtas, Maskva, Milanas ir Meksikas. Barselonoje įsikūrusi kompanijos stilistų akademija. Salerm Cosmetics prekinis ženklas apima platų spektrą produktų skirtų plaukų kosmetikos procedūroms ir modeliavimui bei tenkinančių profesionalių stilistų ir jų klientų poreikius. 


Šis produktas skirtas gydyti sausus, pažeistus ar dažytus plaukus. Dėka sudėtyje esančių šilko proteinų suteikia plaukams blizgesį ir elstingumą, atstato plaukų naturalią išvaizdą. Naudojimas: Įtrinkite vienos ampulės turinį į išplautus plaukus ir galvos odą. Palikite veikti 3-5 min. ir išskalaukite su šiltu vandeniu.

4*13 ml.
19.9 LTL su PVM




Mano nuomonė:
Šitos Salem amlupės pas mane spintoje išgulėjo pakankamai ilgai, aš patenkinta savo esamais plaukų priežiūros priemonėmis, todėl jų bandyti neskubėjau. Bet smalsumas daro savo. Po procedūrų komplekso galiu pasidalinti savo nuomone su Jumis.
Nors ir parašyta, kad tai kondicionerius-aliejus, nieko nuo aliejaus aš ten neradau. Tekstūra paprasto mėlynos spalvos vandens,  su stipriu žolelių kvapu, kuris išsilaiko ant plaukų po plovimo ir džiovinimo. Tiesą sakant, nuo profesionalios priežiūros priemonės aš tikėjausi daugiau, suprantu, kad tikriausiai tai ilgos plaukų priežiūros priemonių programos dalis (o dar tikriausiai į ją įeina specialus šampūnas, kaukė, aliejus plaukų galiukams ir pan.) bet rezultato norėsi pamatyti jau po keturių ampulių naudojimo. Rezultatas: manau ampulės patiks toms, kas vertina plaukų apimtį, nes aš tokio efekto nemėgstu, ir mano teko darbuotis su tiesinimo žnyplėmis.
 Tačiau iš pliusų galiu paminėti: plaukai gražiai žvilga, atrodo sveikesni, greičiau nesi riebaluoja. Minusai: man trūksta maitinimo, nepatinka apimtis, pučiasi pažeisti plaukų galiukai, labai stiprus kvapas.
SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig