2014 m. sausio 27 d., pirmadienis

Makeup at the Dior Haute Couture Spring-Summer 2014 show


Šiandien iš ryto  noriu su jumis pasidalinti Dior makiažo iš Makeup at the Dior Haute Couture Spring-Summer  2014 show kolekcijos pristatymo.


Iš visų makiažo priemonių, ką pastebėjau aš:

Penkių spalvų Dior šešėliai. Vėl vos matomų spalvų.
Dior rudos spalvos blakstienų tušas, kuris tikrai matosi ant akių.
ir pats svarbiausias dalykas, kuris labai patiko: Balto aukso spalvos Dior highlighter'is. (dėl jo aš ir įkeliau šį filmuką).

O ką pastebėjote Jus? Kas tiko ir patiko?


SHARE:

5 komentarai

  1. Tušo neįmatau :D
    Patiko grandinėlės su bantukais ant šono.
    dar pastebėjau padidintą dėmesį ryškinant paakius - bet čia jau regis nuo pernai ta tendencija. Vo chanel kai buvo užvarę, tai pirma apatinį žmogaus voką pamatai, tada visą žmogų :D O Doras skystai, kaip ir visa kita :D man regis, jo šių metų moto - kaip apsimesti, kad dažai, bet iš tikro nedažyt :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tusas buvo per pirmas sekundes, kai modelis sedi kampu, matosi ruda tuso spalva... ;-)
      Bet kiek supratau, ryskina patini voka irgi rudos spalvos seseliais.. (pagrindine nuotrauka, kur modelis su ryskiai raudonom lupom).
      o seip as vel nieko idomaus nepastebejau...

      Panaikinti
    2. patikslinu: tusas 0:36-0:39 sekundes... ;-)

      Panaikinti
  2. Man į akis krito baisūs plaukai :D Man visai nesižiūri tas šlapias efektas ir priklijuoti kirpčiukai ant šono...Akių makiažo beveik nesimato, atrodo kad ir nėra jo visai...Man trūksta bent išraiškingesnių blakstienų ar kokios spalvos, o dar kai visos beveik be antakių...nežinau...Tik spindintis veidas gražu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Plaukai manau cia atskira tema... is pradziu pagalvojau, kad ju galvos visai neplautos... ;-) o cia matyt tokia mada... nors modelio su sveisiais plaukais (kur eina podiumu) man labai grazi plauku spalva, tokia blondiniskai pilksvai salta... vat taip... ;-) cia manau gal mada tokia, kai makiazas yra, o atrodo kaip jo nera... bet tokiam makiazui turi buti idealus veidas... nes visi blizgesiai (highlighter'iai, meteoritai.. ir pan. paryskina veido trukumus).

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig