2014 m. sausio 26 d., sekmadienis

Šį mėnesį pabaigiau...


Tęsiame rubriką "šį mėnesį pabaigiau...", kaip tik jau mėnesio pabaiga ir aš pasiruošusi Jums parodyti ir aptarti mano pasibaigusius produktus.


Pirmoji nuotrauka:

Agafjos šampūnas. Tai jau nebe pirmas mano šito šampūno buteliukas, iš visų Agafjos šampūnų būtent šitas tinka ir patinka mano plaukams, todėl iš sandėliuko (aš visada perku į priekį) keliauja naujas buteliukas į vonią. Pilnas atsiliepimas apie šampūną ir balzamą čia:

Decleor Matiškumo suteikiantis losjonas „Matifying Fresh Lotion“ - nepatiko, kad prieš naudojimą reikia sumaišyti miltelius, kurie visada yra ant dugno su losjonu. Po pirmų naudojimų, nusprendžiau nemaišyti, nepatogu. Dabar naudoju Bailak Herbals tonizuojantį losjoną, Decleor'ą gal būt pirksiu vasarai. Pilnas atsiliepimas čia:

Korėjietiškos dantų pastos.
Perku pastoviai, jau nebe įsivaizduoju, kaip galėčiau be jų. Visada perku į priekį, todėl iš karto į pasibaigusios pastos vietą, tokia pat nauja.

Kerastase Elixir Ultime aliejus - daugiau nepirksiu, turiu L'oreal Mytnic oil, jį tepu ant šlapiu plauku, o Salerm aliejų ant jau išdžiovintu. Taip pat norėtųsi tirštesnės konsistencijos ir švelnesnio kvapo. Pilnas atsiliepimas čia:


Kerastase Bain Force Architecte plaukų kaukė - jeigu vėl sudeginsiu plaukus, būtinai pirksiu, o taip kol kas nėra tokių problemų. Šios serijos šampūno dar liko apie pusė buteliuko. Kažkaip keista, pas mane kaukės ir balzamai pasibaigia greičiau negu šampūnai. Plačiau čia:

Daen vaško juostelės. Patinka, todėl pirksiu dar...

Loreal elvital anti-breakage sampoo - liko dar nuo labai senu u laiku, šį mėnesį aš stengiausi kaip įmanoma sumažinti vonios šampūnų- balzamų atsargas, todėl pabaigiau ir šitą šampūną, jo buvo tik keliems kartams. nepatiko, manau už tokią kainą galima surasti ir geresnį variantą. Plaukai nuo jo sausi ir labai sunkiai šukuojami.

Eveline Slim Extreme deimantinis šveitiklis kūnui - atsiliepimo aš apie jį neparašiau, nes nespėjau nufotografuoti, o po kelių naudojimų jis buvo jau nebe fotogeniškas. Todėl pasistengsiu labai trumpai aprašyti čia: Patiko, kad šveitiklio dalelės labai stambios ir gerai nušveičia kūną. (naudojau jį tik probleminių vietų šveitimui), kremai nuo celiulito po šveitiklio tikrai veikia geriau (žymiai geriau jaučiamas šaldomas arba šildomas efektas). Kol kas nepirksiu, nes turiu Planeta Organica kūno šveitiklį. Supratau, kad vis dėl to šveitiklio kvapas (kokosų ir ananasų) man patinka labiau.

Eveline Slim Extreme kremas nuo celiulito. Šitas kremas irgi labai patiko, bet rezultatas nuo jo yra tik tepat jį kiekvieną dieną. Šį kartą nupirkau pabandymui Eveline kremą nuo celiulito su šildomu efektu. Žiemos metu norisi labiau šilumos. Plačiau čia:



Na ir paskutinė nuotrauka:

TonyMoly broccoli BB kremo valiklis. Naudojau mėginukus, kol nenupirkau pilno įpakavimo. Plačiau čia:

Artdeco Rich Treatment Foundation kreminė pudra. Tekstūra ir maskavimas patiko labai, tačiau spalvų pasirinkimas Lietuvoje labai mažas, todėl jeigu net norėčiau nupirkti negalėčiau. Plačiau čia:

Dios Skin Nude kreminė pudra. Nepatiko, nepirksiu. Gerai kad turėjau mėginuką. Plačiau čia:

Elisha Coy All In One BB  cleanser  - turėjau tik vieną mėginuką, todėl pilno atsiliepimo parašyti negalėjau. Galiu pasakyti, kad labai patiko kvapas, brangaus itališko parfumo, bet valiklis labai griaužia akis, todėl nepirksiu.

Garnier BB kremas. Nepatiko. Plačiau čia:

The History of whoo essential massage mask - fantastika drėkinamoji veido kaukė. Panašu į Decleor aliejinės priemones. Būtinai parašysiu pilną atsiliepimą apie ją, nes tikrai verta dėmesio.

Baltasis Kaolino Gydomasis molis Su bambuko ekstraktu - patinka net labai, tačiau tokių įpakavimų jau niekur nemačiau. Galiu pasakyti, kad iš šitos serijos labiausiai patinka rožinis ir mėlynas molis. Naudoju kartu su Planetos Organicos Jojoba Aliejumi (porą lašelių aliejaus į kaukė ir tada galima užmiršti apie sausą veidą). Plačiau čia:

Skinfood Rice Mask Wash Off - drėkinamoji ryžių kaukė - perku pastoviai. Vienintelis veido šveitiklis kuris drėkina veido odą. Man ypač aktualu žiemos sezonu. Plačiau čia:

TonyMoly Tomatox Magic Massage Mask - visada užperku šios kaukės mėginukus, naudoju pastoviai. Gerai ir gyliai valo veidą, maloniai kvepia, tačiau labai jautrią odą gali džiovinti. Plačiau apie ją čia:

Tikiuosi buvo įdomu ir naudinga. Kitą mėnesį bus dar daugiau pasibaigusių produktų. ;-)

 Gražaus sekmadienio...


SHARE:

2 komentarai

  1. Laba diena, gal galima gauti korėjietiškų dantų pastų nuorodas? Ačiū

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas rytas, visos pastu nuorodos yra čia:

      http://lithuaniabeauty.blogspot.com/2014/01/best-of-best-geriausios-kuno-prieziuros.html

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig