2014 m. vasario 20 d., ketvirtadienis

Byredo M/Mink ir japonų kaligrafija...

Byredo kvepalai vieni iš mano mėgstamiausių, dažniausiai aš perskaitau kvepalų aprašymą, išnagrinėju kvepalų natas ir tik tada einu susipažinti su kvapu artimiau į parduotuvę. Byredo Mink kvapas labai įdomus, labai daug skirtingų nuomonių ir aprašymų, vieniems patinka, kiti nekenčia... bet nuo neapykantos iki meilės vienas žingsnis, pagalvojau aš ir papurškiau du kartus Byredo Mink kvapą ant savo rankos parduotuvėje...


Gamintojo aprašymas:




Kvepalų kūrėjai: Jerome Epinett  ir Ben Gorham
Metai: 2010
Tinka ir vyrams ir moterims
Aldegidinis parfumas

M / MINK -bendras produktas sukurtas Byredo ir kūrybinių partnerių M / M (Paryžius ) .
2009 metais Michael Amzalag ir Matias Avgustinyak (M / M (Paryžius ) pakvietė Beną Gorhamą  Byredo į jų studiją Paryžiuje ir pristatė savo kvepalų viziją - Azijietiški juodieji rašalai, popieriaus lapas, ant kurio Japoniški kaligrafijos meistrai praktikuoja savo rašyseną ir sudėtinga aldegidinė formulė parašyta ant tradicinio korejietiško popieriaus.


Kartu su garsaus kvepalų kūrėju Jerome Epinett Benas Grekhomas šių vaizdų sukūrė kvepalų aromatą, kuris prasideda nuo hipnotizuojančio adoksalo (aldegidinis kvapas), pagrindinės natos pačiulių lapai, medus ir dobilo aromatas. Priklausomai nuo žmogaus kūno temperatūros ir oro sąlygų kvapas primena Japoniškus kaligrafinius rašalus.

Byredo M/Mink kvapas primena rašalų kvapą, tačiau Byredo mintys gilesnė. Palaipsniui kvapas atsiskleidžia kaip rašalo kvapo idėja, kol galiausiai pereina į vertingiausias juodos spalvos rašalų kvapą: jis primeną kraujo kvapą, kuris cirkuliuoja mūsų organizme.

Įpakavimas:













Byredo M/Mink kvepalų natos:

Viršutinės: Adoxal
Vidurinės: Ladanas, gėlių natos
Pagrindinės: Pačiulių lapai, medus, amber (gintaro natos)



Mano nuomonė:

Kai aš kvepalų žinovams pradedu sakyti kad man patinka Byredo M/Mink kvapas, visi tik purtosi. Galiu pasakyti, kad kvapas tikrai ne eilinis ir patinka irgi ne visiems. Tačiau man, asmeniškai, kvapas primena vaikystė.... Prisimenu save 13-15 metų Dailės mokykloje, lakuotų suolų kvapas, baltos spalvos vatmano lapai ir juodo tušo kvapas, pradarytas langas... jaučiasi bažnyčios ladano ir šalia augančių gėlių aromatai. Būtent taip man kvepia Byredo M/Mink kvepalai... nieko baisaus, nepriimtino aš ant savęs nejaučiu. Galiu pasakyti, kad kvapas labai stiprus, tinka labiau vyrams, negu moterims ir merginoms. Prieš perkant būtinai pabandyti ant kūno...



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig