2014 m. vasario 19 d., trečiadienis

Plaukų losjonas Agafjos receptai atkuriamasis

Šitas plaukų losjonas mano kosmetinėje jau seniai, ir tik dabar aš nusprendžiau pasidalinti savo nuomonę apie jį su Jumis. Man prireikė labai daug laiko, kad aš pagaliau suprasčiau šitą kosmetikos priemonę ir aš įvertinčiau jos poveikį.


Gamintojo aprašymas:




Nuo seniausių laikų žmonės galėjo mėgautis gamtos dovanomis - žolelėmis , bet tik kompetentingi, aukštos kvalifikacijos žolininkai žinojo, kad žolelių efektai -tai nepaprastas turtas ir gamtos dovana !

Sibiro žolininkė AGAFYA Ermakova nuo vaikystės žinojo  , kas žolelės, tai  visų problemų sprendimas..." . Visus receptus ji paveldėjo nuo savo mamos ir senelės.  

" Močiutės Agafjos receptai " - tai sveikatos ir kosmetikos priežiūros produktų linija. 

Plaukų losjonas " ATKURIAMASIS " 
sudaro debesylo, tikrojo margainio, plaučių ir alksnio kankorėžių ekstraktai.


100 % natūrali sudėtis, sudėtyje nėra alkoholio ir sintetinių kvapų .

Naudojimas:
Purkšti ant šlapiu arba sausu plauku, nenuskalauti.


Įpakavimas:


Konsisitencija:



Mano nuomonė:

Kodėl aš neparašiau apie šį losjoną iš karto po pabandymo?Nes niekaip negalėjau sugalvoti kaip jį naudoti, spendimas atėjo pasibaigus Biosilk purškiamai priemonei plaukų tiesinimui, aš įpyliau šią priemonę į buteliuką su purkštuvu ir panaudojus pilną mėnesį galiu pasidalinti įspūdžiais. Agafjos losjonas labai skystos konsisitencijos, parašyta kad sudėtyje nėra spirito, nežinau, bet aš jaučiu spirito kvapą. Losjoną reikia naudoti po plaukų plovimo, purkšti visą plaukų ilgį ir nenuskalauti. Losjonas palengvina plaukų sušukavimą, plaukai gražiai blizga ir tampa stipresni, o taip pat mažiau slenka, nes pavasarį, kiek save prisimenu, mano plaukai pastoviai slenka, o dabar naudojant Agafjos ir Planetos Organicos plaukų priežiūros priemones, aš apie tokią problemą užmiršau.




SHARE:

4 komentarai

  1. Anonimiškas2014-02-19 21:49

    Turėjau ir aš šią priemonę, bet man ji taip greitai susinaudojo, kad aš net nespėjau pajusti ji veikia ar ne. Tik man ji sausino plaukus...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man tai kol kas nesausina, bet irgi jau eina i pabaiga... jo ir ne daug yra, 80 ml.

      Panaikinti
  2. Aš kaip tik prieš kelias savaites įsigijau šią priemonę ir perskaičius aprašymą supratau, kad be purkštuko ją naudoti bus sudėtinga. Kaip tik pasibaigė kita purškiama priemonė - purškaimi vitaminai plaukams, tai persipyliau į purškiamą buteliuką ir puškiu plaukus po plovimo, daugiausiai šaknis. Patinka, nes plaukas neapsunkintas, purus, padrėkintas. Nepastebėjau, kad sausintų.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na ir aš, kol nesupratau kad reikia perpilti į buteliuką su purkštuvu, nežinojau kaip naudoti ir poveikio nebuvo.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig