2014 m. vasario 23 d., sekmadienis

Gražūs žmonės apie kosmetiką su Oksana Žukova



Šiandien tęsiame mūsų sekmadienio ryto pasakojimus apie gražus žmones, jų gyvenimo būdus ir kosmetines, kalbinsime talentingą menininkę, fotografę ir viso to, mano geriausią draugę, Oksana Žukova...
Menininkė - tas žodis skamba labai garsiai, man visada buvo įdomu, ką galvoja žmones kaip piešia savo paveikslus, kur randa įkvėpimą, kaip pradėjo ir suprato kad nori ir moka piešti ir fotografuoti... kas yra jų kosmetinėje...
Šiandien apie viską plačiau...
Na o dabar žodis Oksanai...





Labas rytas, mano vardas Oksana, gimiau Vilniuje, dar būdama šešių metų nupiešiau pirmą savo paveikslą, būtent tada ir supratau kad noriu, moku ir galiu piešti. Įkvėpimo ieškau kelionėse ir bendravime su įvairiais žmonėmis. Kalbant apie mokslus, baigiau Vilniaus Dizaino kolegiją ir moku šešias kalbas (anglų, lenkų, rusų, lietuvių, prancūzų, brazilų ir vokiečių). Mano pirmoji paveikslų paroda buvo Beaux Arts Institute  Kanuose (Prancūzijoje). Taip pat man labai patinka fotografuoti, patinka įamžinti gražiausias žmonių veido išraiškas ir nuostabius gyvenimo mementus. Fotografuoju ne tik modelius, bet vestuvės ir krikštynas. Labai nemėgstu kalbėti apie save, tegul apie mane Jums papasakoja mano paveikslai ir nuotraukos.



Mano paveikslai:






ir nuotraukos ir fotosesijos...





taip pat Alionos iš LithuanianBeautyBlog nuotraukos...

daugiau nuotraukų čia:




na o dabar pats svarbiausias ir įdomiausias dalykas, mano kosmetinė:

Labai mėgstu kvepalus, jie užima didžiausią mano kosmetinės dalį. Dažniausiai iš kiekvienos kelionės atsivežu kvepalus, jie man būna tarsi prisiminimas apie nukeliautas šalis. Mėgstu įvairius kvapus, tačiau mėgstamiausi yra Chanel kvapai: Chanel Noir ir Coco Mademoiselle, jie tinka bet kur ir bet kokiai progai. Iš gaivesniu kvepalų noriu paminėti Davidoff Cool Water ir Eau de Cologne Hermes.



Mano kosmetinėje visada daug blizgesių, šiuo metu tai Dior Addict Lip Maximizer (Lūpas putlinantis balzamas) ir Clarins Instant Light Natural Lip Perfector. Mano mėgstamiausi akių šešėliai Naked patelė, jos spalvos nuostabios, su ja lengvai galima padaryti dieninį arba vakarinį akių makiažą. Mėgstu ilgas ir riestas blakstienas, todėl renkuosi tik YSL blakstienų tušus. Jiems aš ištikima jau daugiau nei keturios metus. Šiais metais Prancūzijoje atradau Sephora kosmetiką, šiuo metu naudoju Sephoros kreminę pudrą ir bronzinę pudrą (ji nepateko į nuotrauką). Opi- vieni iš mėgstamiausių lakų gamintojų gerai laikosi, o spalvų įvairovė labai didelė.






LithuanianBeautyBlog skaitytojoms linkiu daugiau šypsotis, nes šypsena pati gražiausia jausmų išraiška.





Šį kartą man buvo du kartus maloniau, nes rašiau ir kalbinau savo draugę. Noriu pasakyti jai "Ačiū" už mano nuostabias nuotraukas ir gražiai pagautus ir įamžintus gyvenimo momentus. 

PS. Jus tikriausiai supratote, kad Naked paletė testavimui, aš paėmiau pas Oksana. Vat ką reiškia tikroji draugystė.

Linkiu Jums skanios sekmadienio kavos,  ir paskambinkite draugėms, gal būt kitą kavos puodelį Jus jau gersite kartu.


Gražios dienos.
Aliona





SHARE:

4 komentarai

  1. Labai graži ta vidurinė Alionos nuotrauka. Primena filmą "Alisa stebuklų šalyje", tą baltąją karalienę :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. jooooo brazilu kalba :DD jei moketu, tai tikrai zinotu, kad ne brazilu, o PORTUGALU toje salyje naudojama!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. čia mano kaltė, jinai man parašė
      Português brasileiro
      o aš jau išverčiau savaip, nes nežinojau.... Brazilijoje nebuvau... bet svajoju pateksti kada nors... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig