2014 m. kovo 14 d., penktadienis

Ambroozijos grožio seminaras KOSMETOLOGIJOS ABĖCĖLE (daug nuotraukų ir produktų aprašymų)




Susidomėjimas Lietuviška rankų darbo kosmetika sparčiai auga. Šį kartą, mielosios mano skaitytojos, noriu pristatyti Jums labai populiarią ir unikalią Ambroozijos kosmetiką. Aš užsirašiau į nemokamus grožio apmokymus Ambroozijos studijoje Vilniuje ir praleidau fantastišką vakarą žvakių šviesoje darant veido grožio procedūras. Pagrindinė šio vakaro tema “ Reikia išmoksti išklausyti ko nori jūsų veido odą…” Aš jau einu teisingu keliu ir dialogas su mano veido oda Ambroozijos dėka jau yra… Na o dabar apie viską iš eilės…




Facebook Ambrozijos puslapyje radau skelbimą ir užsirašiau į apmokymus:

NEMOKAMA KOSMETOLOGIJOS ABĖCĖLE
su individualia kosmetologės konsultacija bei veido priežiūros priemonių testavimu !!!
Kosmetologė –Vilma Vaitulionyte,


Seminaro programa:
6 BŪDAI SKAISČIAI IR SVEIKAI ODAI IŠSAUGOTI:
- mokėti tinkamai pasirinkti priemones pagal odos tipą ar problemą;
- suprasti, ar esate priemonei alergiška, o gal tai visai kas kita? ;
- išmokti, kaip visam laikui atsikratyti šerpetojimo, odos tempimo;
- taisyklingai prižiūrėti paakių zoną;
- suprasti, kodėl kremas nėra toks svarbus,
- suprasti savo odą ir mokėti klausyti, ką ji sako.

Skamba labai įdomiai, pradėsime nuo pradžios:
Ambroozijos salonas Vilniuje Totorių g. 7



Apie Ambrooziją kosmetiką ir koncepciją:

Ambrozija” - graikų mitologijoje - dievų maistas arba aliejus, suteikiantis nemirtingumą ir amžiną jaunystę.
“Ambroozija” – tai mes - natūralios lietuviškos kosmetikos kūrėjos ir gamintojos.  Jurgita metų metus eksperimentavo su kremų sudėtinėmis dalimis, kol išdrįso juo pristatyti aplinkiniiams. Taip prieš dvejus metus sostinės Totorių gatvėje atsidarė pirmasis „Ambroozijos“ grožio ritualų butikas.
Natūralia lietuviška kosmetika besidomintys pirkėjai gali būti tikri, kad kosmetika gaminama, laikantis aukščiausių standartų. Mažuosius gamintojus Visuomenes Higienos Centro tarnybos tikrina kur kas dažniau, nei didžiuosius gamintojus. Naujas produktas  vežamas į laboratoriją, kur jis tikrinamas dėl cheminės ir mikrobiologinės taršos. Tiriamas vanduo, kuriuo plaunamos gamybai naudojamos kolbos, paviršių sterilumas, oro patalpoje grynumas.





Mes didžiuojamės savo gaminių sudėtimi  - jos ypač gausios ir turtingos, bet tuo pačiu subalansuotos. Mums svarbu, kad viskas veiktų sinergiškai, sudedamosios gaminių dalys papildytų viena kitą. Todėl klientės, naudojančios „Ambroozija“ kosmetiką, drąsiai teigia, kad mato poveikį ir efektą. Mūsų kosmetikos sudėties didžiąją dalį sudaro aliejai ir ekstraktai, o ne vanduo ar alkoholis, todėl poveikis ypač matomas. Dėl tos pačios priežasties produktai yra labai skalsūs. Savo klientėms siūlome patį didžiausią lietuviškos natūralios kosmetikos asortimentą. Gaminame priemones veidui, kūnui, rankoms, lūpoms, plaukams, voniai, net vaikams ir vyrams.  


Salone Ambroozija pristatytos tokios linijos:

"SAULĖ" sugrąžins Jūsų veidui jaunystę bei švytėjimą, apgobs Jus nuostabiu rožės aromatu, suteiks pasitikėjimo ir atvers širdį meilei.


Visa rožių linija supakuota į prabangią violetinio stiklo tarą, kuri geba ilgą laiką išsaugoti aukštos kokybės natūraliais eteriniais aliejais praturtintų produktų energiją ir kokybę.

Šie produktai kurti kartu su profesionaliais kosmetologais, todėl liniją sudaro visi būtini odos priežiūros etapai - valymas, prausimas, tonizavimas ir maitinimas.

Kosmetikos linija SAULĖ išsiskiria ypač turtinga ir subalansuota sudėtimi. Jos pasididžiavimas:
ROŽĖ- Damaskinės ir Baltosios rožės vanduo, rožių aliejus (100%), rožių eliksyras, Burboniškųjų rožių vaškas. Šie gamtos stebuklai gerina visas odos funkcijas, minkština, tonizuoja, apsaugo trapius kapiliarus, stabdo odos senėjimo procesus. Rožių aromatas moteriai padeda žydėti, skleisti džiaugsmą, meilę.


 "Ambroozija" - natūralios lietuviškos kosmetikos - kūrėjos Jurgita ir Nomeda, savo kosmetikos kūriniams, gimstantiems miškų apsuptyje, suteikė lietuviškųjų Dievų ir mitologinių būtybių vardus .



Pasiruošimas Seminarui:


Kaip Jus jau pastebėjote, Ambroozija salonas labai mielas ir labai jaukus, čia draugiška atmosfera ir noras padėti suprasti jūsų oda, patarti ir pabendrauti.
Apmokymuose dalyvavo 10 žmonių grupė, kiekviena iš mūsų turėjo savo grožio vietą ir savo grožio priemones.



Kosmetologė pradėjo savo paskaitą nuo pačio svarbiausio veido priežiūros žingsnio – veido valymo etapo. Pasirodo, ne vien man veido prausiklis sutraukia ir sausina veido odą, o taip būti neturi. Dažniausiai sausos odos problemą mes bandome spręsti pakeičiant veido kremą, o ne šios priežasties kaltininką – prausiklį. Keista, aš visą tą informaciją žinau, bet elgiuosi būtent taip... ;-) Mano oda žiebi, todėl aš kaip visada ją dar labiau sausinu, o po to pasirenku riebesnį veido kremą.

Kosmetologė -
Mes siūlome rinktis ritualą - tai mūsų stiprybė bei išskirtinumas. Daugelis kosmetikos gamintojų pataikauja klientams ir siūlo tik tai, ką klientai labiausiai perka – kremą veidui, rankoms  ar kūnui. „Ambroozija“ grožio ritualas prasideda nuo švaros. Visų pirma mes siūlome odą valyti, po to prausti, drėkinti ir, jei odos netraukia ir neturime problemų, kurias norėtume papildomai spręsti, kremo galime ir netepti!


I etapas Veido Valymas:

Per dieną ant odos paviršiaus susikaupę nešvarumai ir makiažo likučiai susimaišo su odos išskiriamais riebalais, kuriuos kasvakar BŪTINA pašalinti. Aliejinės kilmės pienelis BRĖKŠTA puikiai pašalins visus nešvarumus ir apsaugos nuo sausinančio vandens poveikio.
Pirštų galiukais paskirstykite priemonę ant sauso veido ir pašalinkite ją šlapiais vatos diskeliais. Reikalui esant, veiksmą pakartokite.

VALOMASIS PIENELIS „BRĖKŠTA” visų tipų odai

BRĖKŠTA – senovės Lietuvių mitologijoje - sutemų deivė, globojanti nakties metą, sapnų dievybė
Paskirtis: Šis emulsinis makiažo valiklis puikiai ištirpdo per dieną ant odos paviršiaus susikaupusius nešvarumus bei makiažą, kurie po to lengvai pašalinami vandeniu. Nesausina ir nedirgina odos. Sudėtyje esantis nerafinuotas ricinos aliejus padeda atsigauti blakstienoms ir antakiams.

Naudojimas: Nedidelį kiekį makiažo valiklio paskirstyti ant drėgno veido švelniais sukamaisiai judesiais, tuomet nešvarumus kruopščiai nuvalyti drėgnu vatos diskeliu. Po to rekomenduojame veidą prausti molio prausikliu

"Valomasis veido pienelis "Brėkšta". Jo unikalumas tas, kad atlieka daugiau nei pašalina per dieną ant odos susikaupusius nešvarumus, makiažą. Puikiai tirpdo nešvarumus ,,užstrigusius'' porose, juos suskystindamas, ko pasėkoje prausimosi metu jie pasišalina. Abrikosų kauliukų aliejus padrėkina odą, neleisdamas jai išsausėti, mėgstantiems naudoti vandenį. Puikiai pašalina akių makiažą. Jautrios ir linkusios sudirgti odos šeimininkės gali būti ramios, jis puikiai tinka, kad oda jaustųsi ir švari ir padrėkinta ir komfortiškai" kosmetologė Vilma Vaitulionytė





Mano nuomonė:
Man patiko ir net labai. Paaiškinsiu kodėl, visu pirma Brėkšta puikiai nuplauna BB kremą, neriebios konsisitencijos, malonaus kvapo ir pats svarbiausias dalykas pirmą kartą per daugelį metų po veido valymo mano oda nesausa ir neriebi. (riebi būna po aliejinių valiklių, o sausa po prausiklių).
Rekomenduojama veidą valuti ir vakare ir ryte. Mūsų odą visą naktį dirbą, regeneruoja odos ląsteles, išskiria riebalus, todėl rytiniam odos valymui reikia suteikti tiek pat dėmesio, kiek ir vakariniam.

Aš jau visą savaitę kai valau veidą atlieku labai paprastą masažą ir matau pirmus rezultatus. Aš apie visus produktus parašysiu atskyrai savo bloge, o dabar tiesiog suteiksiu minimalią informaciją.

II Prausimas
Riebiai/mišriai veido odai ypač reikalingas prausiklis, tam, kad išprausti odą iš giliai. Mes rekomenduojame naudoti veido prausiklį JUNDA, kurio pagrindas-natūraliausis gamtoje esantis muilą – molį Gasulas. Šis molis pašalina nešvarumus, toksinus, skysčių perteklių, išvalo bei atkemša poras.
Tolygiai paskirstykite priemonę ant drėgno veido, jei naudojate kaip muilą, galite iškart nuplauti, jei norite valomojo efekto – priemonę uždžiovinkite ir tuomet nuplaukite vandeniu, jei kelias minutes masažuosite priemonę ant drėgno veido – vyks odos mineralizacija.

VEIDO PRAUSIKLIS su gasulo moliu „JUNDA“ visų tipų odai


JUNDA – senovės Lietuvių mitologijoje – Karo Deivė
Paskirtis: Šis prausiklis su Maroko kalnuose susiformavusiu moliu-muilu Gasulu padeda atstatyti drėgmę, minkština, stangrina, valo odą. Jis gerina kraujotaką, turi antibakterinių savybių, skatina regeneraciją, sušvelnina ir išlygina raukšles. Molio dalelytės vandenyje išbrinksta, suriša nešvarumus, toksinus, skysčių perteklių, po to lengvai nuplaunamus vandeniu.
Naudojimas: Įtrinti molį masažuojančiais judesiais į gausiai sudrėkintą veidą, nuskalauti vandeniu ir dar drėgną odą patepti kremu ar aliejumi. Pastaba - netinka akių makiažui prausti.






Mano nuomonė:
Priemonė aštraus kvapo, grūdėtos tekstūros, tačiau puikiai valo veido poras ir nešvarumus. „Junda“ galima naudoti kaip veido prausiklį ir kaip valomąją veido kaukę. Manau riebios odos savininkės, tokios kaip aš, turi būtinai turėti tokią priemonę savo kosmetinėje. Po seminaro aš šios priemonės nenupirkau, dabar bus dar vieną progą aplankyti Ambroozijos saloną, nes veidas prašo gilaus valymo.
Rekomenduojama „Junda“ naudoti vakarais po „Brėkštos“.

III Tonizavimas
Pagrindinė gėlių vandens funkcija – tonizuoti veidą, be to jis nuvalo nešvarumų likučius, naudojant jį prieš kremą, aliejų ar kaukę, veido oda priemonę pasisavins į gilesnius odos sluoksnius. Kasdien naudojant gėlių vandenį, ženkliai pagerėja veido odos būklė.Kiekvienas gėlių vanduo skiriasi savo kvapu bei savybėmis.


RAMUNĖLIŲ VANDUO jautriai odai


Paskirtis: Laukinių Romaniškųjų ramunėlių vanduo odą ramina, minkština, mažina uždegimus, naikina spuogus, atpalaiduoja. Tinka jautriai, sausai, į alergijas linkusiai odai, akių priežiūrai. Veikia priešuždegimiškai, pagreitina gijimą. Sustiprina kremų ir kaukių poveikį.



Mano nuomonė:
Čia prasideda pats įdomiausias dalymas: kaip iš paprastos servetėlės ir gėlių vandens padaryti drėkinančią kaukę veidui. Aš būtinai tai Jums parodysiu savo bloge, nes tai labai veiksminga procedūra. Seminaro metu aš pasirinkau Ramunėlių vandenį jautriai odai, nes nepažįstamos kosmetikos buvo labai daug ir aš bijojau savo veido reakcijos į tai. Tačiau viskas pavyko geriau, nei aš tikėjausi.
Apibendrinant galiu pasakyti, kad Ambroozijos gėlių vandens pasirinkimas labai platus, kiekvienas gali pasirinkti pagal savo odos poreikius ir pagal kvapą. Aš, savaime suprantama, rožių mėgėja, nupirkau Damaskinės rožių vandenį brandžiai odai.

IV Maitinimas

Nuvalius, nuprausus ir patonizavus veido odą, ją būtina pamaitinti kauke, kremu, serumu ar aliejų mišiniu, jei turite silpnus kapiliarus, raukšlių, spuogelių.DĖMESIO maitinamosios priemonės tepamos tik ant švaraus veido, tuomet veido oda nesikimš, nustos šerpetojusi, nesausės ir neraus.


"SAULĖ" sugrąžins Jūsų veidui jaunystę bei švytėjimą, apgobs Jus nuostabiu rožės aromatu, suteiks pasitikėjimo ir atvers širdį meilei.
Visa rožių linija supakuota į prabangią violetinio stiklo tarą, kuri geba ilgą laiką išsaugoti aukštos kokybės natūraliais eteriniais aliejais praturtintų produktų energiją ir kokybę.


Stangrinantis VEIDO KREMAS nuo raukšlių „SAULĖ" brandžiai odai


Apie kremą:
Pagrindinės šio puikaus kremo sudedamosios dalys yra argano aliejus, alavijo gelis, rožių eliksyras, granatų žievelių ekstraktas, čampakų pomada. Kremas intensyviai drėkina, nepalieka riebumo jausmo, tinka tiek riebesnei tiek sausesnei odai, maitina ir saugo nuo kenksmingo išorės poveikio, gerina odos elastingumą ir stangrumą , vitaminų ir mineralų kompleksas atgaivina papilkėjusią, vystančią odą, suteikia odai sveiko spindesio ir švytėjimo. Reguliariai naudojant, oda tampa lygesnė, švelnesnė. Kremui įsigėrus iškart galima tepti kreminę pudrą. Šis produktas taip pat puikiai tinka paakiams
Kremo poveikis:
stangrina veido odą.
* mažina raukšles, veikia priešraukšliškai.
* efektyviai puoselėja paakių sritį.
* saugo nuo žalingo aplinkos poveikio.
* drėkina ir minkština odą.
* blukina randus.
* stangrina veido, kaklo ir dekolte odą.
* veikia raminančiai.
* puikiai atgaivina pavargusią ir papilkėjusią odą.
* regeneruoja odą.-
Kam skirtas šis kremas:
* brandžiai odai- nuo 25 metų (kremą profilaktiškai gali naudoti ir jaunesnės merginos). Atminkite, kad lengviau raukšles veikti profilaktiškai, nei jas mažinti.
* tinka visiems odos tipams, bet ypač senstančiai, išvargintai, papilkėjusiai, vystančiai, drėgmę praradusiai odai.
* odai, kuri kenčia nuo laisvųjų radikalų - rūkymo pasekmių, kaitinimosi saulėje ir soliariumuose.






Mano nuomonė:
Dar prieš seminarą aš perskaičiau informaciją internete apie Ambrooziją produktus ir „Saulės“ veido priežiūros linija man pasirodė labai patraukli. Kvapas malonus, konsistencija aliejinė, puikiai maitina ir drėkina veido odą.
Didžiausia veido priežiūros klaida – tai per didelis kiekis veido kremo naudojimas. Kremo turi būti visai mažai (mažas  žirniukas), paimame jį ant pirštų, paskirstome ir pradedame tepti nuo sausiausių vietų lietaus judesiais vos liečiant veido odą. Jokiu būdu netriname ir nemasažuojame. Tam kad kremas geriau įsigertų į veidą galima pridėti delnus prie veido odos. Nes veido kremas –tai mūsų odos paltukas. (Kosmetologė Vilma). Aš bandžiau seminaro metu „Saulė“ veido kremą brandžiai odai, tačiau vis dėl to pasirinkau „Saulė“ veido serumą.


Apibendrinant noriu pasakyti, kad aš praleidau nuostabų grožio vakarą, išmokau išsiklausyti savo odą ir suprasti ko jai dabar reikia: maitinimo, valymo kaukių, drėkinimo ar kitų procedūrų. Ambroozijos apmokymuose kiekvieną produktą galima pabandyti, pauostyti ir atlikti grožio ritualą būtent su juo. Taip pat po seminaro taikoma nuolaida Ambroozijos produktų pirkimui.

Noriu pasakyti „AČIŪ“ Ambroozijos komandai už nuostabų produktą, požiūrį į klientą ir fantastišką vakarą kartu.


Mano Pirkiniai:

(apie visus produktus greitu metu parašysiu bloge)


Visą informaciją apie Ambrooziją produktus, ir kainas galima surasti www.ambroozija.lt


SHARE:

15 komentarų

  1. Idomus straipsnis, sudomino ir mane Saule veido kremas, o dar ir paakiams kaip suprantu jis tinka, nes tik dabar pastebejau, kad pradeda atsirasti smulkios rauksleles paakiuose, vadinasi reikia susiimti;-)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš sau pirkau "Saulė" serumą, nes kremas pasirodė riebokas. Galiu pasakyti poveikis patinka, veidas švelnus, gražus ir pasitempęs. Tokio rezultato net nuo La Prairie nebuvo, o kremą ir serumą galima tepti ir paakių zoną ir lūpas. Smulkios raukšlės nuo saulės, peržiūrėkite savo paakių zonos kreminę pudrą ar maskuoklį (būtinai turi būti SPF filtras).

      Panaikinti
  2. Ir aš esu buvusi tame pačiame seminare, tik kiek anksčiau :) išmokau visų odos priežiūros žingsnelių! Turiu ir naudoju šio gamintojo priemonių: kremą, emulsinį valiklį bei dar kitus mažus dalykėlius :) valiklį kartoju jau antrą kartą, o kremą taip pat kartosiu :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nu va, kaip smagu, as valykli ir jau kartosiu... nes jau eina i pabaiga, oda po ziemos labai isausejusi, todel geria valykli dideliais kiekiais.

      Panaikinti
  3. Brėkšta ir Junda kol kas yra mano mėgstamiausios priemonės:) Taip pat esu buvusi šitam seminare, taip pat ir dar kitame apie plaukus, patiko ir lengvas kosmetologės pasakojimo stilius:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ogo, apie plaukus nebuvau, gal turite Amboozijos šampūną ir balzamą? Būtų įdomu paskaityti atsiliepimus...

      O Brėkšta ir Junda man irgi be galo patinka, taip pat patinka Damaskinių rožių vandio (kvepia taip pat kaip mano mėgstamiausi Montale Aoud Damascus) ir Saulės linijos serumas. Noriu dar pabandyti lūpų balzamus ir Saulės linijos veido kaukę.

      Panaikinti
    2. Aliona, savo tinklaraštyje esu aptarusi Ambroozijos balzamą. Šampūno naudojusi nesu, bet balzamui lygių radusi dar nesu! Tikrai rekomenduoju. Puikus produktas :) atsiliepimas čion:http://apiegrozi.blogspot.com/2013/11/plauku-balzamas-ilgam-apsigyvenes-mano.html

      Panaikinti
    3. Ačiū labai už nuorodą, reikės apžiūrėti Ambroozijos salone;-)
      PS. Jūsų blogas labai gražus... ;-)

      Panaikinti
  4. Dalyvavau šiame jų renginuke, susigundžiau veidui kauke "JUMPYRA" :) Labai patiko šis sakinys: "Aš jau einu teisingu keliu ir dialogas su mano veido oda Ambroozijos dėka jau yra". Tikiuosi, kad patiks jums tas kelias :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Perskaičiau aprašyma apie JUMPYRA, aprašymas patiko, reikės išbandyti kai busiu Ambroozijos salone. Ačiū labai, bet juk tai grynoji tesą, per apmokymus supratau kad svarbiausiai išklausyti ko nori mūsų veido odą... ;-)

      Panaikinti
    2. Man patiko, kad daugiausia akcentavo odos valymą, kad tai bazinis švarios gražios odos ingredientas - ją labai gerai nuvalyti :)

      Panaikinti
    3. O aš dar išmokau ir jau darau namuose drėkinančias veido kaukės su gėlių vandėniu ir servetėle... ;-)

      Panaikinti
  5. O veido valymo pienelį "Brėkšta" naudoti ant sausos ar sudrėkintos veido odos?Nes ant produkto rašo ant drėgnos,Jūs rašote ant sausos,tai pasimečiau :) Ačiū jei patikslinsite :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. vertinu geros, natūralios sudėties kosmetiką.. labai patiko aparatiniai kursai kai ėjau į sgakademija.lt, labai geros informacijos davė ir apie produktų parinkimą

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig