2014 m. kovo 15 d., šeštadienis

Savaitgalio akcijos ir nuolaidos kosmetikai






Sakoma, kad pavasaris laikas atsinaujinti, todėl specialiai parinkau Jums vietas kur galima pasirūpinti savo grožiu ir sutaupyti. Šiandien iš ryto apie akcijas:





www.hqhair.com

siūlo Kerastase plaukų priežiūros prekėms ypatingas nuolaidas, bei pirkdami 3 prekes, gausite Kerastase užrašų knygutę.


taip pat Korres produktams 20% nuolaida. Rekomenduoju atkreipti dėmesį į Korres lūpų blizgesius


taip patraukliai atrodo dvigubos pakuotės už vienos kainą


ir galiausiai 10% nuolaida viskam su kodu HQNOW


http://www.feelunique.com/

-10%  nuolaida viskam su kodu  scarlett10;

Nuolaida netaikoma: Stila, Gatineau, ghd, Ole Henriksen, Lily Lolo, Dr Sebagh & Moroccanoil. 



Šį savaitgalį Ambroozija salonuose Vilniuje taikomos didelės nuolaidos (tiesą sakant tas pačias kainas su nuolaidomis aš mačiau ir internetinėje ambrooozijos parduotuvėje).



MŪSŲ BUTIKUOSE VILNIUJE - NUOLAIDŲ DIENA - GALYBEI PRODUKTŲ -50 % 
"Ambroozija" butikas Gedimino 44 šiandien nuo 11 iki 15 val, butikas Totorių 7  poilsiaus:
- beveik visa "Ambroozija" kosmetika sumažintomis kainomis,
- prekėms, pagamintoms prieš 2 savaites ir anksčiau - nuolaidos iki -50 proc nuo sumažintos kainos,
- "Sante" dekoratyvinei ir kūno priežiūros kosmetikai -30 proc,
- ir žinoma grožio ritualų rinkiniai draugiškomis kainomis.
www.ambroozija.lt


Maximos parduotuvėje šurmuliuoja "Grožio mugė", mane sudomino akcijos ir nuolaidos plaukų dažams. vakar Savo mėgstamus L'Oreal Casting Cream Gloss 910 pirkau už 19,99 lt




Elevitos parduotuvėse jau galima surasti naują 

Banka Agafji kosmetiką



Banka Agafji – priemonės pirčiai, pagamintos pagal garsios Sibiro žolininkės Agafjos receptus bei Rusijos pirties tradicijas. Išskirtinė serija, praturtinta natūraliais ingredientais, eteriniais aliejais, vaistažolėmis, rekomenduojama naudoti garinėje pirtyje, kur aukštos temperatūros dėka atsiveria poros, oda labiau pasisavina maistingąsias medžiagas.

Internetinėse parduotuvėse Douglas 20% nuolaida plaukų priežiūros priemonėms




Taip pat rekomenduoju Douglas arba Sarmos parduotuvėje artimiau susipažinti su NYX Butter Gloss lūpų blizgesiu... labai gražios pavasariškos spalvos, maloni nelipni tekstūra ir prieinama kaina:




PS. aš sau pasirinkau ryškiai oranžinį atspalvį, nes pagal JAV Vouge žurnalą, oranžinė spalva pati madingiausia.

Tad geria, savo rytinę kavą ir ruošiamės į parduotuvės....

Geros dienos

Aliona


SHARE:

10 komentarų

  1. Anonimiškas2014-03-15 09:16

    As nusipirkau ryskiai oranzinius lupu dazus (tin ne is NYX). Kelis kartus bandziau pasidazyti, bet nusivaliau. Kolkas neprilimpa ji man, tai laukiu vasaros :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. oranžinius lūpų dažus reikia pridėrinti prie skaistalų spalvos, tada atrodo ne taip ryškiai ir spalvos veide suderintos. ;-) įkelsiu nuotraukas kaip atrodo pas mene.... ;-)

      Panaikinti
  2. Kaip fainai atrodo tie Korres lupu balzamai apvaliose pakuotese, gal turi, Aliona? O ir kaina visai nedidele, jau gundausi uzsakyma daryti. Idomu, pas mus Creme de la creme butikuose Korres kainos turbut gerokai didesnes? Gal teko ziureti asortimenta?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mielos merginos, viskuo turėti tiesiog neįmano, kaip ir norėčiau... tačiau Korres balzamą su spalvą (pomegranate) bandžiau pas draugę... visada peržiūriu draugių kosmetines beieškant kosmwtikos deimantų... ;-) galiu pasakyti, kad www.hqhair.com saite Korres balzamas kainuoja 6, 40 svaro.Creme de la Creme parduotuvėje juos irgi mačiau, bet kainos niekada nežiūrėjau.
      Pats balzamas fainas, spalvos labai light, maitina lūpas, tik kad su pirštais nelabai patogu...

      Panaikinti
  3. Korres kainos panasios tiek pas mus, tiek internetu. lupu sviestai be nuolaidos 40lt, internete keliais litais pigiau :)
    o as tai visai nesuzaveta oranziniu lupu ideja.. bijau geltonu dantu :D Lisa Eldrige turi puiku video, kaip prisijaukinti oranzines lupas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. na, jeigu pas mus 40 lt, tai ten su nuolaida 25-26 lt, reikia pirkti... kol nuolaida yra... ačiū už nuorodą, bandysime žiūrėti ir prisijaukinti oranžinius lūpų dažus... ;-) juk oranžinė spalva turi daug atspalvių.. nuo švelnaus mango ili ryškiai apelsininės...

      Panaikinti
    2. Susigundžiau ir nupirkau blizgesį Jasmine spalvos, su kodu HQNOV pritaikė dar 10% nuolaida, gavosi 5,45 svarų... ;-) visai padoriai...

      Panaikinti
  4. Jei labai mėgsti nuolaidas ir daug apsipirkinėji, siūlau pamėginti www.lyoness.com/lt Ten nuolaidos sumuojasi atskirai, nepriklausomai nuo akcijų, per pusmetį visai nemažai sutaupiau:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Nuolaidos nuolaidėlės. kaip gerai, kad jos yra :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jo, be nuolaidų būtų visai liedna, tačiau tai apsaugotų nuo nereikalingų pirkinių. Aš kartais pamatau nuolaidą ir kažkas suveikia, perku, nes pigu, o reikia, ar ne, tai jau kitas klausimas.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig