2014 m. kovo 26 d., trečiadienis

Banka Agafji šampūnas ir balzamas skatinantys plaukų augimą


Tęsiame pasakojimą apie naują Agafjos seriją, apie šampūną ir balzamą skatinančius plaukų augimą... Ar žinote, mano mielosios, kaip atpažinti gerą produktą parduotuvėje? Kai ateini pirkti, o produktas jau išpirktas. ;-) Taip buvo ir su manimi, kai atėjau pirkti šampūno papildymą (dar vieną pakelį, nes pirmas labai greitai pasibaigė, kai visi išbandė), o šampūnų ir balzamų jau nėra... 


Banka Agafji šampūnas skatinantis plaukų augimą
100% natūralūs ingredientai


Banka Agafji šampūnas sukurtas specialiai atrinktų žolelių ekstraktų pagrindu, švelniai rūpinasi nusilpusiais plaukais, valo, maitina ir drėkina plaukų svogūnėlius, skatina plaukų augimą. Sibiro žemosios pušies ekstraktas praturtintas aminorūgštimis ir vitaminu C, saugo plaukų jaunystę ir suteikia apimties. Muilinės gubojos ekstraktas švelniai valo, Kurilų arbatos ekstraktas minkština plaukus ir suteikai paklusnumą. Varnalėšų šaknies ekstraktas praturtintas proteinais, vitaminais A, B, E ir P, stiprina plaukų šaknis. Laukinių pipirų aliejus aktyvuoja plaukų svogūnėlių maitinimą. Jonažolės ekstraktas saugo nuo lūžinėjimo, Altajaus šaltalankių aliejus praturtintas vitaminais intensyviai maitina galvos odą.
Naudojimas: paskirstykite šampūną ant drėgnų plaukų, trinkite iki putų susidarymo, nuplaukite vandeniu.
Talpa - 100 ml.
Gamintojas - Pervoje Reshenie.
Sudėtis: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Pinus Pumila Extract, Coco-Glucoside (and) Glyceryl Oleate, Sorbitane Caprylate,  Potentilla Supina  Extract, Arctium Lappa Root Extract, Organic Saponaria Officinalis Root Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Organic Hypericum Perforatum Extract, Acanthopanax Senticosus (Eleuthero) Root Oil, Parfum, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Caramel.
Konsisitencija:

Banka Agafji balzamas skatinantis plaukų augimą
100% natūralūs ingredientai


Banka Agafji balzamas sukurtas specialiai atrinktų žolelių ekstraktų pagrindu, švelniai rūpinasi nusilpusiais plaukais. Aktyvūs natūralūs komponentai palankiai veikia galvos odą: šildo, maitina plaukų svogūnėlius, stimuliuoja plaukų augimą. Balzamas išlygina plaukus, minkština ir lengvina iššukavimą.  Sibiro žemosios pušies ekstraktas praturtintas aminorūgštimis ir vitaminu C,saugo plaukų jaunystę ir suteikia apimties. Muilinės gubojos ekstraktas švelniai valo, Kurilų arbatos ekstraktas minkština plaukus ir daro juos paklusiniais sušukavimui. Varnalėšų šaknies ekstraktas praturtintas proteinais, vitaminais A, B, E ir P, stiprina plaukų šaknis. Laukinių pipirų aliejus aktyvuoja plaukų svogūnėlių maitinimą. Jonažolės ekstraktas saugo nuo lūžinėjimo, Altajaus šaltalankių aliejus praturtintas vitaminais intensyviai maitina galvos odą.
Naudojimas:  tolygiai paskirstykite balzamą ant drėgnų išplautų plaukų per visą jų ilgį, palikite 3-5 min, nuplaukite vandeniu.
Talpa - 100 ml.
Gamintojas - Pervoje Reshenie.
Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Cetrymonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Cetrimonium Bromide, Pinus Pumilа Leaf Extract, Organic Hypericum Perforatum Extract, Potentilla Supina Extract, Arctium Lappa Root Extract, Eleutherococcus Senticosus Root Extract, Rosmarinus Officinalis Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Benzyl Alcohol, Sorbic Acid, Benzoic Acid, Citric Acid, Parfum.
Konsisitencija:

Kaina: 2,99 lt
Kur pirkti: Elevitos parduotuvėse
Mano nuomonė:
Ar nežinau, ar gali būti dar geriau negu mano mėgstamiausias Agafjos šampūnas 17 žolelių... Pasirodo gali, šitas šampūnas ir balzamas man patiko dar labiau. Kvapas beržų lapų, spyglių ir žalumos. Konsisitencija labai švelni, skysta (ir šampūno ir balzamo). Mano plaukai tampa balai švelnūs, lengvai šukuojami ir gražiai blizga. Balzamą laikau vos 2-3 min., nes paskutinių metų visai neturiu laiko kaukėms. Ar plaukai auga? Sunku pasakyti, bet dažyti šaknis reikia jau kas 3 savaitės. (anksčiau užtekdavo kas 4-5 savaitės), reiškia rezultatas yra. Svarbiausiai užpirkti daugiau, nes kiek supratau, tai labai populiarus ir greitai išperkamas produktas.
SHARE:

2 komentarai

  1. Šiandien Vilkpėdės Elevitoje radau visas prekes :) Irgi bandysiu skatinančius augimą šampūną ir balzamą, dar paėmiau akimirksniu veikiančią plaukų kaukę ir valančią degutinę kaukę veidui. Labai smagu, kad mažos pakuotės, idealus variantas kai kur nors važiuoti reikės, o ir išspausti iki galo bus patogu. Jau laukiu kada viską išbandysiu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip faina... ;-) aš irgi pirkau ir kaukę veidui ir kaukę plaukams, o šiandien pirkau Banka Agafji šveitiklis sukurtas Sibiro kedrų aliejaus ir lūkštų pagrindu, kvapas fantastiškas...na ir šampūno porą pakelių... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig