2014 m. kovo 28 d., penktadienis

Tom Ford 2014 Summer Makeup Collection


Dar viena kosmetikos rinkos naujiena neapėjo mane pro šalį... Šį kartą naujienos apie Tom Ford vasaros kolekciją... Noriu, pagalvojau aš, žiūrėdama į Promo nuotraukos modelio apyrankę... net labai noriu... bet šiandien apie grožio priemones šnekėsime plačiau...




Kaip galime pamatyti iš nuotraukos, ne tik pavasario Tom Fordo makiažo kolekcija baltame įpakavime, vasaros įpakavimas irgi baltos spalvos. Kolekcijoje šešėlių patetė Eye and Cheek Compact palette;, lūpų dažai -skaistalai shimeriai (Lip & Cheek Shimmer) - auksinis ir sidabrinis, o taip pat raudonos spalvos lūpų dažai ir sand spalvos nagų lakas (irgi su shimeriu). Na ir pats svarbiausias ir įdomiausias produktas, bent jau man Skin Illuminator spalva Fire Lust - tai skystas bronzantas, taip reikia suprasti..
Vienu žodžiu, reikia ruošti piniginės, nes mano norų sąrašai auga, labai noriu Guerlain bronzantų ir dar Tom Fordą reikia nupirkti ir Burberry nagų lakus išbandyti, o išbandyti Burberry kreminiai lūpų dažai pasakiški, labai norėsi nupirkti pilną įpakavimą... na apie viską jau greitai bloge..




English version:
Tom Ford Beauty will soon release the Limited Edition Summer 2014 Collection, packaged in the same “Retro-Chic Ivory and Gold” kit that houses their infamous bronzer, and comes with three shadows and two cheek colors.  
They are also re-releasing “Firelust” liquid highlighter and two new lip shines, a silvery/white and a gold.

Nuotraukos ir informacija:
http://rusbeautynews.ru/tom-ford-2014-summer-makeup-collection/#more-10314
SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig