2014 m. balandžio 27 d., sekmadienis

Chanel BEAUTÉ DES CILS NOURISHING MASCARA BASE - tušo pagrindas

Labai seniai norėjau papasakoti apie Chanel tušo pagrindą, nes jis seniausias iš visų mano kosmetinės gyventojų. Žinau, kad blakstienų pagrindai naudojami pastorinti arba prailginti blakstienas, bet aš jį pirkau ne tam.. aš norėjau gydyti blakstienas...






Gamintojo aprašymas:

Vienas iš svarbiausių žingsnių stiprinant blakstienas, tai kondicionavimas. Chanel blakstienų pagrindo formulė sustiprina ir drėkina blakstienas, tuo pačiu didinana blakstienų apimtį. Taip pat gali būti naudojama kaip blakstienų-stiprinti "kaukė" naktį.

Įpakavimas:




Šepetukas:




Rezultatas:

blakstienos be makiažo:



su Chanel BEAUTÉ DES CILS NOURISHING MASCARA BASE


Su Chanel Immitable intence blakstienų tušu




o čia tik su tušu be pagrindo:



Mano nuomonė:

Pradėsiu nuo pradžios... anksčiau (manau ir dabar tai yra labai madinga) buvo madinga priauginėti blakstienas. Aš pradėjau tai daryti kai tai nebuvo taip paplitę kaip dabar, tačiau mano blakstienos buvo ilgos, gražios ir riestos lygiai mėnesiui po priauginimo. Priaugindavau aš juos tikriausiai apie porą metų iš eilės, o vieną dieną nusprendžiau nuimti... Man buvo tikras choras ir išbandymas, suprasti kad blakstienų po ilgų priauginimų nebeliko... aš neturėjau net ko padažyti... Kažkur perskaičiau, kad yra Chanel tušo pagrindas, kuris atstato blakstienos, jos greičiau auga ir tampa ilgesnės. Galiu pasakyti, Chanel pagrindas veikia... po gero mėnesio mano blakstienos ataugo, rezultatą galima pamatyti nuotraukose.

Taip pat Chanel BEAUTÉ DES CILS NOURISHING MASCARA BASE galima naudoti kaip tušo pagrindą, nors didelio skirtumo su ar be aš nematau... nuotraukas padariau specialiai.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig