2014 m. balandžio 4 d., penktadienis

Korres Lip Butter - Jasmine 6g


Kai aš vieną kartą pabandžiau pas draugę Korres lūpų balzamą, likau sužavėta. Minusas buvo tik vienas - per ryški balzamo spalvą, todėl kai pamačiau Korres balzamų išpardavimą irgi sau užsakiau. Spalvą pasirinkau beveik pačią šviesiausią spalvą su nuostabiu Jasmine pavadinimu.




Gamintojo aprašymas:


Korres sviestinės konsistencijos lūpų balzamai tirpta ant lūpų ir suteikia jiems blizgesio, suteikia lūpoms švelnų atspalvį. Balzamo sudėtyje yra taukmedžio sviestas ir ryžių vaškas, kurie giliai drėkina ir minkštumo lūpas; idealiai tinka mažinti sausų lūpų problemas.

Sudėtis:

Polybutene, Trimethylolpropane Triisostearate, Hydrogenated Polydecene, Hydroxystearic Acid, Polyethylene, Stearalkonium Hectorite, Propylene Carbonate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Dicalcium Phosphate, Tocopherol, Aroma, Helianthus Annuus Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Chaenomeles Japonika Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Linalool, Limonene, C77891, C 15850, C 77491.


Spalvos:

Įpakavimas:




Mano spalva:






Rezultatas:




Kaina: (internetu) 8 svarai, pirkau su nuolaida už 5 svarus.

Kur pirkti: Creme de la Creme parduotuvėse (Vilnius, Kaunas, Klaipėda)
internetu: www.hqhair.com


English version:
When I tried once  Korres lip balm, I was impressed. The downside was the only one - the color is too bright, so when I saw Korres lip balm sale I order the  brightest color with beautiful  name Jasmine.

Korres Lip Butter - Jasmine
These buttery lip balms from Korres melt on the lips and offer a shiny, tinted finish. They contain a combination of shea butter and rice wax offers deep hydration and softness; ideal for chapped and dry lips.
Directions for use:
Apply to lips when needed.

Mano nuomonė:
Korres balzamas labai gerai minkština ir drėkina lūpas, spalva labai švelni ir graži, tačiau jeigu lūpos labai pažeistos, gali paryškinti visus įmanomus, matomus ir nematomus šerpetojimus. Taip pat prie minusų galima paminėti teptuko nebuvimą, aš kaip visada merkiu lūpas į balzamą ir man tai patinka, bet yra žmonių kuriems toks naudojimo būdas yra tiesiog neįmanomas dėl higienos priežasčių.
Balzamo kvapas nėra labai ryškus, švelnus karamelės kvapas, o aš jau tikėjausi kad kvepės Jazminais... ;-)
Apibendrinant noriu pasakyti, kad balzamas su savo užduotimi drėkinti ir minkštinti lūpas puikiai susitvarko, daugiau iš jo ir nesitikėjau. Jeigu reikia ryškesnių lūpų galima pirkti kitas ryškesnes spalvas.


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig