2014 m. balandžio 4 d., penktadienis

PELENĖ 2014 - KOSMETIKOS PARODA ir nauji pirkiniai (daug nuotraukų)







Pagaliau pilna apžvalga apie Pelenės parodą paruošta ir aš labai noriu pasidalinti šia informacija su jumis, tai pat parodyti geriausias akcija ir nuolaidas, ir pasidžiaugti naujais savo pirkiniais ir gautais mėginukais.




Parodos aprašymas:
Parodoje PELENĖ kviečiame Jus praskleisti grožio paslapties uždangą ir tris dienas skirti savo kūno bei sielos grožiui puoselėti.
Čia vyks grožio specialistų čempionatai. Stilistai ir makiažo profesionalai dalysis vertingais patarimais bei supažindins publiką su naujausiomis grožio industrijos kryptimis. Taip pat sužinosite, kokios kosmetikos priemonės turės papildyti Jūsų kosmetikos krepšelius kitais metais. Parodos dalyviai pristatys kosmetikos pasaulio naujienas ir pasiūlys įsigyti Jūsų jau pamėgtų produktų. 
Šiemet, kaip niekada, parodoje daug ypatingų naujovių, kurios bus pristatytos Lietuvos grožio rinkai. Spalvų gama stebins naujausios 2014 metų makiažo tendencijos, platus dekoratyvinės ir ekologiškos kosmetikos pasirinkimas, sveikatingumo priemonių, naujų prekės ženklų įvairovė, išskirtinės kosmetologijos priemonės ir aparatai, padėsiantys be „skalpelio“ atjauninti odą, madingų aksesuarų ir stiliaus detalių gausa.
Parodoje PELENĖ 2014 išskirtinis dėmesys Lietuvos juvelyrams, kurie gaminius pristatys stilinguose stenduose atskiroje 4 salėje. 
Parodos PELENĖ 2014 tema – kosmetologijos naujovės 
Šiuolaikinės kosmetologijos varomoji jėga – naujovių taikymas. Kuriami bei tobulinami kosmetologijos aparatai ir įranga, pasitelkiant naujausius mokslo ir technologijų pasiekimus. Atrandamos ir tyrinėjamos įvairios aktyvios sudedamosios medžiagos, galinčios sulėtinti laiko tėkmę ir leisti ilgiau mėgautis jaunatviška, sveika oda bei dailiomis kūno linijomis. Neinvazinės arba mažai invazinės procedūros, mobilūs masažai, greitosios mini procedūros kelia vis didesnį savo išvaizda besirūpinančių žmonių susidomėjimą. Profesionalus visų naujovių derinimas ir pasiekiami akivaizdūs rezultatai atveria puikias perspektyvas plėtoti kosmetologijos naujovėms. 





3 Salė:




Kviečiame aplankyti ir "Ambroozija" stendą, kurio numeris 3.25. 

Parodoje dar kartą pristatysime mūsų kosmetikos mylėtojų itin pamėgtą kosmetikos liniją SAULĖ, kuriai parodos metu bus taikoma net 25 proc nuolaida.

Taip pat visos parodos metu mūsų stende vyks loterija, kurios laimėtojas galės džiaugtis kosmetologės specialiai jam parinktu "Ambroozija" grožio ritualo rinkiniu pagal veido odos tipą.











Taip pat čia vyksta apmokymai ir pasirodymai:





Nuotraukos iš čia:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151982001196583&set=ms.10151982001061583.10151982001076583.10151982001081583.10151982001136583.10151982001151583.10151982001196583.10151982001246583.10151982001236583.10151982001261583.bps.a.10151982001026583.1073741839.88796931582&type=1&theater





5 Salė








Salon24







15% nuolaida visam asortimenui, nuotraukos stendo aš nepadariau...


Nagų lakams 50% nuolaida


Nagavita




Rasa














Parodos metu pristatysime ir atliksime veido priežiūros procedūras, suteiksime išsamią informaciją apie BABOR produktus grožio specialistams, parinksime Jums tinkančių mėginėlių. Taip pat, mūsų komandoje bus ir profesionalūs kosmetologai, kurie mielai Jus pakonsultuos rūpimais klausimais ar parinks tinkamus odos priežiūros produktus.
Visos parodos metu bus taikoma 20% nuolaida didžiajai daliai BABOR produktų.
Stendo Nr. 5.C20

Man buvo atlikta stangrinanti veido procedūra su Babor kosmetika:


Greito poveikio stangrinanti procedūra „LIFT EXPRESS“ su Lift Express ampule, dėka kurios valandos bėgyje raukšlelių sumažėja iki 74%.
Procedūros metu atliksime demakiažą su hidrofilinu aliejumi HY-ÖL® ir žoleliu aktyvatoriumi Phytoactive, kuris ištirpins riebaluose tirpius nešvarumus ir aprūpins odą vertingais aliejais. Gilesniam odos išvalymui naudosime naująjį valymo šepetėlį BABOR Sonic. Jo šilkiniai šereliai išvalo odą itin giliai ir nepriekaištingai pašalina visus nešvarumus. Tada atgaivinsime odą terminiu Acheno vandeniu. Gaivi dulksna apgaubs Jus subtiliu aromatu bei aprūpins odą drėgme. Taip pat, šioje tonizuojančioje priemonėje gausu mineralų ir mikroelementų, kurie stiprina odą ir saugo nuo laisvųjų radikalų. Tada įmaitinsime BABOR grožio perlą – "Lift Express" ampulę. Šis koncentratas greitai ir patikimai sumažina įvairios kilmės (mimikos arba senėjimo) raukšleles ir linijas. Sukuria stiprų, ilgai išliekantį stangrumo efektą, kuris pastebimas iš karto, o po valandos sumažėja raukšlelių matomumas aplink akis iki 74%. Taip pat sustiprėja odos apsauginis barjeras. Įsigėrus ampulei įmaitinsime stangrinančią kaukę “Vitalizing Mask”. Ši kaukė sumažina išraiškos raukšleles, intensyviai glotnina odą, stiprina odos apsauginį barjerą, kovoja prieš laisvuosius radikalus, lygina ir stiprina odos audinį, mažina paburkimus bei didina odos stangrumą, elastingumą.

Tai tikra grožio procedūra, kurios rezultatas pakels nuotaiką Jums, sužavės mylimąjį bei padės tapti vakaro karaliene…

Procedūros kaina: 70 Lt, parodos metu - 30 lt

ir makiažas su Babor kosmetika:


Rezultatas:




Likau labai patenkinta, o oda tiesiog švyti... ir čia ne mano foto objektyvo paklaida, čia taip atrodo mano veidas. Gražu... kad kiekvieną dieną taip.. ;-)


Mano pirkiniai ir mėginukai:

Bendrai:


Ambroozija:


Valomasis pienelis Brėkšta
Kūno kremas Lėta

Salon24


Tangel Teezer šukos


Angel Professional


Angel šampūnas ir balzamas plaukams

Mėginukai:

Babor


Placentor Vegetal


Natura Siberika ir Rasa





Apibendrinant noriu pasakyti, kad Pelenės paroda man labai patiko, man patinka pirkti kosmetiką su nuolaidą, man patinka gauti daug informacijos ir mėginuku, man patinka bendrauti su kompanijos atstovais (o ne pardavėjais). Savaime suprantama, viskas netilpo į nuotraukas ir į aprašymus, aš fotografavau ir pirkau tai, kas patinka ir tinka man... ir tikiuosi mano pateikta informacija bus įdomi ir Jums ir taps savotišku Grožio gidu savaitgaliui.

Noriu Padėkoti Jurgitai (Ambroozija) už mėginukus, dovanas ir labai malonu pokalbį, visada smagu kalbėti apie kosmetiką su žmogumi, kuris tą kosmetiką gamina, viska apie ją žino ir labai ją myli... Badysiu Jurgitą kalbinti dėl interviu "Gražus žmonės apie kosmetiką.... 

Taip pat noriu padėkoti Babor kosmetologei Kristinai už puikiai atliktą makiažą ir veido procedūrą.

Būkite gražios...

Gero savaitgalio 

-Aliona-







SHARE:

4 komentarai

  1. Anonimiškas2014-04-04 20:18

    o man šiais metais kažkaip ne...toks vaizdas, kad stipriai suprastėjusi kokybė, pasiūla, ir panašiai.... vienoj vietoj aš net išėjau, nes su manim šnekėjusi moteriškė net neatsiprašiusi pradėjo su kita kalbėti...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man tikriausiai pasisėke... visi buvo labai malonūs ir paslaugūs... ;-)

      Panaikinti
  2. O as Peleneje kadangi nebuvau, tai pakomentuosiu makiaza, labai gaiviai atrodo, ir akiu spalva kaip isryskejo:-) Zavu:-)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ačiū labai, man irgi labai patiko.. ;-)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig