2014 m. balandžio 7 d., pirmadienis

NYX Mega Shine Lipgloss 136 Dolly Pink


Šią savaitę bloge buvo lūpų blizgesių ir lūpų dažų savaitė... gavosi taip, kad noriu papasakoti labai daug... o laiko nėra. Šiandien prie pusrytinės kavos kviečiu paskaityti apie NYX Mega Shine lūpų blizgesį, spalvą ryški fuksija su pavadinimu Dolly Pink..





Gamintojo aprašymas:



Lūpų blizgesys
NYX Mega Shine Lipgloss 136 Dolly Pink
Greičiau pabučiuok mane! Mūsų firminis „Mega Shine Lip Gloss“ blizgesys užtikrina lūpų blizgumą, drėgnumą ir minkštumą. Blizgi kreminė konsistencija suteikia lūpoms nepriekaištingo patrauklumo. Mineralų ir lanolino aliejaus derinys padeda apsaugoti šypseną. Galima rinktis iš daugybės lūpų blizgesio atspalvių.
Talpa: 11ml
Galimos spalvos:


Kaina: 24,95 Lt
Kur pirkti: Sarma or Douglas parduotuvėse
Mano spalva:



Teptukas:



Rezultatas:





Mano nuomonė:
Galiu pasakyti kad mano lūpos su NYX Mega Shine blizgesiu tapo labai fotogeniškos. Labai gražiai atrodo  blizgesio tekstūra ir spalva. Aš visada galvojau, kad jeigu parašyta Shine, reiškia turi būti blizgučiai, pasirodo nebūtinai, blizgesys be blizgučių puikiai padengia lūpas ir suteikia Mega Shine efektą.
Blizgesio skonis karamelinis, tačiau po kelių naudojimų nesijaučia, laikosi apie 2 valandas, po to reikia atnaujinti. Spalvų pasirinkimas labai didelis ir kaina neaukšta. Šį blizgesį galiu palyginti su nauju Lancome Lip Lover blizgesiu, ten irgi panaši tekstūta ir lūpos atrodo taip pat, tačiau kaina kitokia. 


SHARE:

4 komentarai

  1. Anonimiškas2014-04-07 15:27

    Labai graziai atrodo lupos su siuo blizgesiu. Ir spalva toookia vasariska. Lūpos atrodo labai putlios :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig