2014 m. balandžio 13 d., sekmadienis

Red... For passion.... by Lithuanian Beauty Blog... rekomendacijos


Sekmadinio ryte aš noriu pašnekėti apie Passion vakarus... ;-) taip taip... juk tai svarbiausia savaitgalio tema...  Raudonas lakas, ypatingi kvepalai ir žvakių šviesa... kas gali būti gražiau?


Pradėsiu nuo kvepalų... pasirenkant kvepalus ypatingam vakarus reikia įvertinti jūsų antrosios pusės skonį. Kaip man bepatiktų sordūs Montale kvapai, tokiems vakarams reikia švelnių ir seksualesnių aromatų... šį kartą noriu atkreipti Jūsų dėmesį į Serge Lutens La fille de berlin - gražus, švelnus (bent jau mano nosei) rožių ir pipirų kvapas. Jigu apibūdinti kvapą vienu žodžiu, tai būtų žodis "AISTRA"...
Kvepalai ryškiai raudonos spalvos, ir tai ne buteliuko apgaulė.




Tobulam veidui rekomenduoju Hada Labo Retinol anti age losjoną, kuris puikiai drėkina ir patempia veido odą arba Shu Uemura tonizuojanti anti-age losjoną.  Mizon Night Repair pagerins jūsų veido būklę, apsaugos nuo žalingo aplinkos poveikio ir oda atrodys neprekaištingai. Juk ypatingam vakarui reikia ruoštis iš anksto.

Apie kokią aistrą galima šnekėti be raudono lūpdažio? taip, taip, aš pati jaučiu silpnybę tokiom spalvoms, todėl rekomenduoju Chanel Rouge Allure lūpų dažus su pavadinimu Passion. Spalva išlieka gana ilgai, nesausina lūpų ir pats svarbiausias dalykas - nedažo dantų... Juk nesinori kas minutę žiūrėti į veidrodį arba į vyno bokalą, kad įvertinti kokios spalvos jūsų dantys... ;-) Kas bijo raudonos spalvos lūpų dažų rekomeduoju atklreiptį dėmesį į raudonos spalvos lūpų blizgesius. Mano patikrintas blizgesys Chanel levres scintillantes 134 Jupiter, lūpų kontūro pieštukas būtinas.

Aš visada derinu lūpų dažus prie nagų lako spalvos arba prie drabužių... Šį kartą lakuojame nagus Chanel Barcelona Red arba Dior Red Royalty spalvomis ir skruostams pasirenkam raudonos spalvos skaistalus Chanel Byzance de Chanel Joues Contraste Rouge Powder Blush.
Belieka tik pasirūpinti žvakėmis ir nepamiršti geros nuotaikos.

Geros visiems dienos.

Aliona




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig