2014 m. gegužės 29 d., ketvirtadienis

Kremas nuo pirmųjų raukšlių jautriai odai Coup d'Eclat


Gavau dar vieną puikią galimybę išbandyti vaistinėje parduodam (taip pat galima nusipirkti ir ineternetinėje parduotuvėje www.gydomojikosmetika.lt) kremą nuo pirmųjų raukšlių jautriai odai Coup d'Eclat. Vaistinėje parduodami kosmetikos produktai pasižymi gera kokybe, jie nesukelia alergijos (jeigu produktas parinktas teisingai pagal odos būklę) ir suteikia daugiau pasitikėjimo, bent jau man. Šiandien plačiau papasakosiu apie Monako gamintojo Coup d'Eclat kremą nuo pirmųjų raukšlių jautriai odai..





Gamintojo aprašymas:





Lengvas kremas puikiai drėkina ir ramina jautrią, sudirgusią odą. Nekemša porų (nekomedogeninis). Saugo nuo raukšlių atsiradimo ir koreguoja pirmąsias raukšles.

Sudėtyje esantys vynuogių kauliukų, makadamijų aliejai, ritininė imperata bei augalinis glicerinas drėkina odą. Šviežios kivi vaisių ląstelės®, granatų aliejus, vitaminas E - stangrina ir suteikia energijos. Patentuoti priešraukšliniai peptidai lygina odą.

Tyrimai parodė, jog po 28 dienų*:
• Oda mažiau jautri, mažiau sudirgusi (96%)
• Raukšlės ir odos linijos lygesnės (91%)
• Pagražėjusi odos tekstūra (95%)
• Veidas pastebimai skaistesnis (82%)
*% subjektų pranešusių apie tokį poveikį.

Patikrinta prižiūrint farmacininkams. BE PARABENŲ!

Pagrindinės veikliosios medžiagos

makadamijų, granatų, vynuogių kauliukų aliejai / Ritininė imperata / augalinis glicerinas / šviežios kivi vaisių ląstelės / vitaminas E / MATRIXYL Synthe'6® peptidai 

Naudojimas

Kremas gali būti naudojamas rytais ir vakarais veidui ir kaklui. Prieš tai kruopščiai odą nuvalius. Jį taip pat galima naudoti akių zonai. 
Įpakavimas:

Parduodama stikliniame indelyje su dėžute


aš gavau daug mėginukų... ;-)


Sudėtis:




Konsisitencija:





Kaina: 68.00 Lt
Kur pirkti:
Šį kremą galima įsigyti internetu 


arba didžiosiose "Eurovaistinėse" esančiose PC AKROPOLIS Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose.




Mano nuomonė:

Mano oda nėra jautri, tačiau kai nežinau kokį kremą rinkti, renkuosi jautriai odai ir būtinai nuo pirmųjų raukšlių (man jau arba tik 30 metų), tačiau manau, kad veido odą reikia rūpintis iš anksto, nėra tokio kremo, kuris gali sumažinti labai gilias raukšles... tačiau stangrinamieji kremai - raukšlių prevencija būtini.

Kremas nuo pirmųjų raukšlių jautriai odai Coup d'Eclat labai švelnaus, gaivaus kvapo, kuris beveik nesijaučia ant odos. Konsistencija lengva, greitai įsigeria į veido odą, kremas nekemša porų, gerai lygina ir stangrina veidą. Jis visai neriebus, puikiai tinka vasaros metų arba net riebiai odai. Aš jį naudojau ir rytais ir vakarais apie dvi savaites, pirmus rezultatus pamačiau po savaitės naudojimo... veidas sustangrėjo, buvo švelnus ir pamaitintas. 
Rekomenduoju išbandyti...
SHARE:

3 komentarai

  1. O kaip manot kas efektyviau įvairūs kremai ar prp terapija nuo pirmųjų raukšlių?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Be jokios abejonės prp terapija yra daug efektyvesnė priemonė nuo raukšlių. Kremai gali būti naudojami papildomai.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Be jokios abejonės prp terapija yra daug efektyvesnė priemonė nuo raukšlių. Kremai gali būti naudojami papildomai.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig