2014 m. gegužės 29 d., ketvirtadienis

PRODIGY - NAUJA PLAUKŲ DAŽŲ VIZIJA IŠ L'OREAL PARIS


Vakar parduotuvėse aš jau pastebėjau L'oreal naujieną... naujus PRODIGY plaukų dažus... Aš pastoviai dažau plaukus pati, ir dažniausiai mano pasirinkimas - L'oreal casting creme gloss plaukų dažai. Perskaičiau visą informaciją apie naujus plaukų dažus, ir noriu ją pasidalinti ir aptarti... ;-) O pati kitą savaitę juos išbandysiu ir pasidalinsiu rezultatu, nes pats įdomiausias dalykas- aliejiniai plaukų dažai, kurie kvepia gėlėmis ir vaisias, rūpinasi plaukais, gražiai dažo ir spalvos labai natūralios... Įdomu? 




Gamintojo aprašymas:





Praėjus šimtui metų nuo plaukų dažų išradimo, L’Oréal sukūrė ypatingą aliejinių plaukų dažų technologiją.


Naudojant Prodigy plaukų dažus išlaikoma natūrali plaukų apimtis ir purumas, tobulai nudažomi žili plaukai. Jie žvilga ir tviska šviesą atspindinčiais atspalviais.
Dėl naujausios aliejų technologijos Prodigy nudažo jūsų plaukus itin natūraliai atrodančia spalva. Be to, daugybė tyrimų patvirtino, jog naudojant šią technologiją puoselėjamos plauko skaidulos ir nedirginama galvos oda.

Prodigy – šilkinės tekstūros ir subtilaus aromato lengvai naudojami dažai.

Revoliucinis ODS pranašumas: naudojamas didelės koncentracijos aliejus, o plaukų dažuose įprastai esantis amoniakas pakeistas bekvape šarmine medžiaga monoetanolaminu (MEA).
Kartais ši technologija vadinama aliejų „varikliu“, nes paspartina dažomųjų medžiagų veikimą, padeda joms giliau įsiskverbti į plaukus ir taip sustiprina rezultatą.
NUOSTABI 5-IŲ DIMENSIJŲ SPALVA:

1. PRAŠMATNI SPALVA, MILIJONAI RAFINUOTŲ ATSPALVIŲ - Unikalus dažiklių derinys neįtikėtinai ryškiai ir prašmatniai spalvai.

2. PARYŠKINTAS ŽVILGESYS - Mikroaliejų paskleidimo sistema švelnina plauko pluoštą ir sukuria nuostabų švytintį šviesos atspindį. 

3. TOLYGI SPALVA NUO ŠAKNŲ IKI GALIUKŲ - Dažikliai tolygiai pasklinda ant plaukų ir tobulai juos padengia nuo šaknų iki galiukų. 

"4. TOBULAS ŽILŲ PLAUKŲ PADENGIMAS, JOKIO "ŠALMO" EFEKTO - Sruoga po sruogos tobulai padengiami žili plaukai be jokio "šalmo" efekto.

5. MALONUS, NATŪRALUS POJŪTIS - Intensyvus drėkinimas*, nepriekaištingas švelnumas. Pastebimai išsaugota plaukų kokybė*.
PADENGIMAS NAUDOJANT INDELĮ IR ŠEPETĖLĮ
Subtilaus kvapo, amoniako neturintį dažomąjį kremą ir ryškinamąją emulsiją sumaišykite indelyje šepetėliu. Mėgaukitės itin maloniu, paprastu ir tiksliu plaukų padengimu dažais. Baigdami dažyti naudokite šilko švelnumo balzamą tam, kad plaukai išliktų itin švelnūs ir žvilgūs ištisas savaites.



Aliejinio dažomojo kremo ir ryškinamosios emulsijos mišinys sukuria itin smulkią kreminę tekstūrą.

Pro optinį mikroskopą darytose nuotraukose matyti, kokia smulki yra Prodigy tekstūra. Dėl smulkių aliejaus lašelių emulsijos šie dažai yra viena subtiliausių plaukų priežiūros priemonių.

GRYNAS ARGANŲ ALIEJUS


Šis tradicinis medaus spalvos aliejus iš Šiaurės Afrikos yra tikra grožio paslaptis.
Iš arganų medžių vaisių išgaunamame aliejuje gausu omega 6 riebalų rūgščių. O dėl apsauginių, atpalaiduojamųjų ir minkštinamųjų savybių jis itin tinka kosmetikos produktams gaminti.
L'Oréal atlikti tyrimai įrodė, kad šis aliejus plaukams suteikia žvilgesio. L'Oréal grupė įsipareigoja, kad mūsų naudojamas arganų aliejus gaunamas išlaikant ekologinę pusiausvyrą, biologinę įvairovę ir nedarant žalos vietos gyventojams.

DYGMINŲ ALIEJUS

Dygminus plaukų specialistai vertina dėl dažomųjų savybių. Šių augalų lotyniškas pavadinimas „Carthamus“ kilęs iš arabiško žodžio „kurthum“, kuris reiškia „dažyti“. Dėl maitinamųjų savybių ir omega 6 rūgščių dygminai įtraukti į Prodigy sudėtį.

Aromatas:

Vienas iš svarbiausių aliejaus pagrindu sukurtų plaukų dažų be amoniako pranašumų yra tai, kad jie suteikia naują jutiminę patirtį – dabar pastebėsite pačius subtiliausius ženklus.
Aliejaus pagrindo dažai skleidžia subtilų gėlių ir vaisių aromatą, daugybę retų ir kerinčių kvapų. Visi kvapai puikiai dera. Užuosite baltąsias gėles, vaisius ar net medžių kvapus.


Atspalviai ir įpakavimas:






MIKROALIEJINIŲ DAŽŲ DIFUZIJOS SISTEMA* 

Mikro aliejai sustiprina plaukų dažymo sistemos poveikį. Be amoniako.Spalva tobulai paskleidžiama plauko šerdyje. Tai nepaprastai rafinuota.

Christophe Robin, L'Oréal Paris plaukų dažų ekspertas:
Norėjome moterims pasiūlyti kuo daugiau švelnių ir subtilių spalvų.Šviesi plaukų spalva yra populiariausia mūsų salone, tačiau ji labai kaprizinga. Būtina išlaikyti tinkamą pusiausvyrą. Mano asmeninis indėlis kuriant Prodigy šviesių atspalvių paletę – mirgėjimo ar rožinės spalvos aliuzija, kuri primena skruostų raudonį ir suteikia plaukams gaivumo, gyvybingumo ir šviesumo. Juodi Prodigy atspalviai vizualiai suteikia apimties, tačiau neapsunkina plaukų. Šie tamsūs tonai labai subtilūs, todėl plaukai neatrodo kaip šalmas.
Ar žinote, kad tamsiai rudi atspalviai man yra vieni įspūdingiausių, be raudonų? Jie puikiai tinka žmonėms, mėgstantiems tvarkingai sušukuotus plaukus. Prodigy atspalviai su rudomis sruogelėmis sukurti atkartojant miško spalvų paletės grožį – raudonmedžio pagrindas ir vario atspindžiai, suteikiantys daugiau šviesumo. 
Taip raudonų atspalvių įvairovė atrodo natūraliai graži, o ne vulgari. Pati gamta mus įkvėpė sukurti raudonų atspalvių įvairovę – nuo šviesių iki energingesnių atspalvių, kurie, nors ir intensyvūs, suteikia plaukams spindesio ir atlasinio švelnumo.
Kaina: 29,99 lt

informacija:
http://www.loreal-paris.lt/
SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig