2014 m. birželio 30 d., pirmadienis

Banka Agafji tonizuojanti kaukė veidui


Šiandien dar vienas mano pasakojimas apie Banka Agafjos veido priežiūros priemonę... tonizuojantį kaukę veidui.... Aš jau įsitikinau, kad rusiška kosmetika labai geros kokybės ir natūralios sudėties, taip pat labai džiugina kainos ir kokybės santykis, todėl Agafjos produktus pabandymui jau perku be baimės...







Gamintojo aprašymas:



100% natūralūs ingredientai
Banka Agafji veido kaukė pasižymi stangrinančiu efektu, tonizuoja odą ir išlygina jos spalvą. Sudėtyje esantys natūralūs komponentai drėkina odą, suteikia stangrumą ir elastingumą. Skėtinio bėžio ekstraktas praturtintas vitaminais A ir C, drėkina odą. Baltosios arbatos ir pipirmėtės ekstraktai pasižymi stangrinančiu ir tonizuojančiu poveikiu. Šiurės ekstraktas praturtintas kedenine rūgštimi, aktyvuoja ląstelių regeneraciją ir sulėtina odos senėjimo procesą.
Naudojimas: tepkite kaukę ant švarios veido odos, vengiant sričių aplink akis. Po 10 min. nuplaukite vandeniu.
Talpa - 100 ml.
Gamintojas - Pervoje Reshenie.
Sudėtis: Aqua, Dicaprylyl Ether, Butirospermum Parkii (Shea Butter), Organic Camellia Sinensis Leaf Extract, Persicaria Hydropiper Extract, Malva Sylvestris Extract , Citraria Nivalis Extract, Kaolin, Glyceryl Stearate, Organic Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Cetearyl Alcohol, Sorbitane Stearate, Sodium Cetearyl Sulfate, Xanthan Gum, Potasium Sorbate, Parfum, Citric Acid.
Kaina: 4,29 lt
Įpakavimas:

Konsistencija:

Mano nuomonė:
Patiko.... labai labai... nesitikėjau tokio poveikio. Vilkpėdės bazėje visada apžiūriu Bankos Agafjos produktų lentyną ir visada randu ką nors naujo pabandymams... Šį kartą pirkau Degutinę (tai jau laiku patikrinta ir pasitikėjimą suteikianti kosmetikos priemonė) ir Tonizuojantį kaukes veidui. Tiesą sakant, buvo labai įdomu išbandyti kaukės kontrastinį poveikį... Dabar apie viską iš eilės... 
Kaukės konsisitencija kreminė, šviesiai žalios spalvos, kvapas labai malonus ir gaivus. Kontrastinis poveikis: iš pradžių kaukė turi šildomąjį poveikį, o po kiek laiko šaldomąjį...(tikriausiai dėl pipirmėtės ekstrakto). Po kaukės veidas gaivus ir pamaitintas. Man kaukė ir jos poveikis labai patiko.
Pastaba. Būtinai padaryti alergijos testą ant rankos, nes kaukė labai jautriam veidui gali sukelti alergiją. Taip buvo ir mano draugei, po kelių minučių visas veidas buvo raudonas. Teko tepti Alijošiaus geliu... savaime suprantama, raudonų dėmių neliko, tačiau aš išsigandau.

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig