2014 m. birželio 6 d., penktadienis

L'oreal PRODIGY spalva 9.10... Golden White




Kaip aš jau rašiau anonse, bandysiu šią savaitę dažyti plaukus naujais L'oreal Prodigy plaukų dažais. Jie yra be amoniakiniai, gražios spalvos, neturi nemalonaus kvapo ir sudėtyje yra vertingų aliejų.  Šiandien pasidalinsiu įspūdžiais... (daug nuotraukų)...






Gamintojo aprašymas:

Naudojant Prodigy plaukų dažus išlaikoma natūrali plaukų apimtis ir purumas, tobulai nudažomi žili plaukai. Jie žvilga ir tviska šviesą atspindinčiais atspalviais.
Dėl naujausios aliejų technologijos Prodigy nudažo jūsų plaukus itin natūraliai atrodančia spalva. Be to, daugybė tyrimų patvirtino, jog naudojant šią technologiją puoselėjamos plauko skaidulos ir nedirginama galvos oda.


Prodigy – šilkinės tekstūros ir subtilaus aromato lengvai naudojami dažai.

Revoliucinis ODS pranašumas: naudojamas didelės koncentracijos aliejus, o plaukų dažuose įprastai esantis amoniakas pakeistas bekvape šarmine medžiaga monoetanolaminu (MEA).
Kartais ši technologija vadinama aliejų „varikliu“, nes paspartina dažomųjų medžiagų veikimą, padeda joms giliau įsiskverbti į plaukus ir taip sustiprina rezultatą.
NUOSTABI 5-IŲ DIMENSIJŲ SPALVA:

1. PRAŠMATNI SPALVA, MILIJONAI RAFINUOTŲ ATSPALVIŲ - Unikalus dažiklių derinys neįtikėtinai ryškiai ir prašmatniai spalvai.

2. PARYŠKINTAS ŽVILGESYS - Mikroaliejų paskleidimo sistema švelnina plauko pluoštą ir sukuria nuostabų švytintį šviesos atspindį. 

3. TOLYGI SPALVA NUO ŠAKNŲ IKI GALIUKŲ - Dažikliai tolygiai pasklinda ant plaukų ir tobulai juos padengia nuo šaknų iki galiukų. 

"4. TOBULAS ŽILŲ PLAUKŲ PADENGIMAS, JOKIO "ŠALMO" EFEKTO - Sruoga po sruogos tobulai padengiami žili plaukai be jokio "šalmo" efekto.

5. MALONUS, NATŪRALUS POJŪTIS - Intensyvus drėkinimas*, nepriekaištingas švelnumas. Pastebimai išsaugota plaukų kokybė*.
Atspalviai:


Mano spalva: 9.10 White Gold


Numatoma spalva po dažymo:



Įpakavimas:


Instrukcija:


Dažų konsisitencija:


Sumaišome:


Rezultatas:

Iki dažymo:




Po dažymo:







Na o dabar rezultatas:

Prieš ir Po




Mano nuomonė:

Dažų tekstūra tikrai šilkinė, kvapas labai malonus, kvepia vaisiais... net keista buvo... Konsisitencija kreminė, tačiau reikia gerai apskaičiuoti dažų kiekį, nes aš pradžioje dažiau šaknys, o po to visą ilgį... nors mano plaukai neilgi, tačiau dažų man pritrūko. Jeigu plaukai truputi ilgesni, negu mano, reikia poros įpakavimų... Taip manau gavosi dėl to, kad dažyti reikia sausus plaukus. Aš pastoviai dažiau su L'oreal Casting dažais, ten reikėjo dažyti šlapius plaukus, todėl vienos pakuotės man pilnai užtekdavo. Dabar apie spalva: aš puikiai žinau, kad spalva 9.10 tikrai ne Golden Blond, o Ash Blond...  pilkas skandinavų blondas... Gavosi dar truputi stipriau, nei norėtųsi (spalva pilkšvesnė), tačiau į pateiktus ant dėžutės atspalvius mažai panaši spalva. 
Dažai dažo labai gerai, nepalieka žymių ant odos, nesukelia alerginės reakcijos ir nedegina galvos odos. Plaukai po dažymo gražiai blizga ir nudažyti lygiai. Mano juodos spalvos šaknų pilnai nenudažė (tačiau to tikėtis ir neverta).
 Noriu pasakyti dar porą gerų žodžių apie balzamą: jis stebuklingas. Po jo plaukai atsigauna akimirksniu, tampa šilkiniais, lengvai šukuojami ir gražiai blizga.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad naujieji L'oreal Prodigy dažai man labai patiko (kvapas nuostabus, plaukai šilkiniai ir nesudeginti, spalva arti tos, kokios tikėjausi, atspalviai gražūs ir natūraliai atrodo). Kitą kartą vėl bandysiu dažyti plaukus būtent jais, tik atspalvį pasirinksiu 10.21. 



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig