2014 m. birželio 7 d., šeštadienis

Mano kosmetinėje...



Aš pradėjau pastebėti, kad mano kosmetinės turinys per paskutines dvi savaite visai nesikeičia, išskyrus lūpų dažus (kartais lūpų dažai, kartais blizgesys)... Todėl nusprendžiau šiandien parodyti tai, kas padeda man sukurti dieninį vasaros makiažą:



Pradedame nuo pradžios (aš pabandysiu aprašyti visą mano makiažo eigą iš eilės):

Skinfood black egg pore gel base - padeda paruošti veidą makiažui, paslepia poras ir suteikia matiškumo veidui. Plačiau čia: 

YSL Le Teint Touche Éclat Kreminė pudra spalva BD 50,  labai lengvos ir švelnios tekstūros kreminė pudra. atspalvis puikiai tinka vasaros sezonui ir įdegusiam veidui. Plačiau čia:

Tony moly baby doll bb powder - vasaros metu aš visada prisimenu apie šį nuostabų Korėjietiškos kosmetikos produktą. Suteikia veidui matiškumo, tačiau YSL kreminės pudros "glow" efektas lieka, bet tai ne riebalų sluoksnis po valandos, o gražiai išliekantis efektas, toks koks ir turėtų būti. Spalvos veidui nesuteikia, tačiau labai įdegusią odą gali balinti. Puikiai paslepia poras ir veido nelygumus. Plačiau čia:

GUERLAIN Météorites Blossom Collection Ecrin Sourcils Eyebrow Kit - labai patogu naudoti, nes spalvas galima maišyti tarusalyje, laikosi visą dieną, o rožinės spalvos šešėlis gali būti naudojamas vizualiai pakelti antakiams. Plačiau čia:

Urban Decay Eden akių makiažo bazė - patinka dėl to, kad jos spalva šviesiai geltona, paslepia visus akies kapiliarus ir akis atrodo gražiau ir lygesnė. Man tai labai svarbu. Apie tai, kad šešėliai laikosi puikiai net šnekėti nereikia. urabn Decay produktų kokybė nuostabi, jų produktai beveik užvaldė mano kosmetinę.

Urban Decay Naked2 paletė - puikiai tinka vasaros makiažui, nes dauguma spalvu geltonu pagrindu. Dienos makiažui aš naudoju tik šviesiausius atspalvius. Nuotraukoje puikiai matosi, kokia atspalviai naudojami dažniausiai. Plačiau čia:

 Chanel ecriture de chanel liquid eyeliner 20 Brun (akių pavedimas). Man labai patinka paryškinti blakstienų liniją, tačiau paskutiniu momentu aš naudoju tik rudos spalvos pavedimą ir rudos arba violetinės spalvos akių tušą. Taip makiažas atrodo natūraliau ir labiau tinka merginoms, turinčioms šviesios spalvos plaukus. plačiau čia:

Chanel BEAUTÉ DES CILS NOURISHING MASCARA BASE - chanel tušo pagrindas. Su juo blakstienos gaunasi dar ilgesnės ir storesnės. Plačiau čia:

Chanel Inimitable intense blakstienų tušas- violetinės spalvos. Tai mano mėgstamiausias tušas, turėjau visus įmanomus atspalvius ir ne po vieną kartą.  Plačiau čia:

Urban Decay Naked Flushed - puikia tinka veido kontūravimui. Galima naudoti kaip skaistalus, ir kaip bronzinę pudrą  visam veidui. Labai universalūs produktas. Pastebėjau, kad naudoju tik jį, apie Chanel skaistalus ir Guerlain bronzantus tiesiog užmiršau. Laukiu, kada galima bus nupirkti Anglijoje vasaros limited edition Urban Decay Flushed variantus kitų atspalvių. Plačiau čia:


Chanel rouge allure velvet 43 la favorite - švelnios, šilkinės tekstūros matiniai Chanel lūpų dažai. atsiliepimą parašysiu jau kitą savaitę... Atspalvis labai vasariškas...

Kvepalai Serge Lutens Gris clair - labai lengvas irisų, levandos ir ambros kvapas. Puikiai atgaivina, kai lauke karšta.

Na o dabar rezultatas:











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig